Osama Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Lep dan! Vidim, da imamo novo temo - Vodni skuterji, tam pri ATV-jih, motornih saneh in vseh odšetekanih prevoznih sredstvih, ki so podobna motorju, pa to niso. Seveda je stvar logična - ravno zaradi tega, ker obravnava motorjem podobna vozila. A vendar - nabiram naprimer prve izkušnje z navtiko (sem nabavil en 4 m čoln in Yamaho 15) in o tem bi se dalo na široko razpravljat, če drugega ne, vsaj kako Yamaho apgrejdat za enih 5 konjev. Takih tem v motosvetu (še) ni (se mi zdi). Zato predlagam npr. tematski forum navtike. Seveda pa razumem, če tematika presega namen in obseg motosveta, kot motociklističnega foruma. Samo predlog, pač. LP
Noise Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Vidim, da imamo novo temo - Vodni skuterji, tam pri ATV-jih, motornih saneh in vseh odšetekanih prevoznih sredstvih, ki so podobna motorju, pa to niso. Seveda je stvar logična - ravno zaradi tega, ker obravnava motorjem podobna vozila. nabiram naprimer prve izkušnje z navtiko (sem nabavil en 4 m čoln in Yamaho 15) in o tem bi se dalo na široko razpravljat, če drugega ne, vsaj kako Yamaho apgrejdat za enih 5 konjev. Takih tem v motosvetu (še) ni (se mi zdi). Zato predlagam npr. tematski forum navtike. Seveda pa razumem, če tematika presega namen in obseg motosveta, kot motociklističnega foruma. Ja, zaenkrat si si odgovoril kar sam. Predlagam, da kar v "vodne skuterje" kako napišeš zaenkrat.
krava Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Moja malenkost bi bila zadovoljna, že z enim miiiiičkenim, takim za sproščena, lagodna križarjenja... Morda pa prodam moped in si kupim tegale...:grim :yea1:
Noise Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Moja malenkost bi bila zadovoljna, že z enim miiiiičkenim, takim za sproščena, lagodna križarjenja... Morda pa prodam moped in si kupim tegale...:grim :yea1: Krava, V TEMI VODNI SKUTERJI, NE tukaj.
Priporočene objave