Noise Objavljeno December 10, 2005 Deli Objavljeno December 10, 2005 Piaggio je nedavno na sejmu motociklov v Bologni pokazal prototip trikolesnega skuterja, čigar posebnost sta dve nagibajoči se prednji kolesi... http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2368 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno December 10, 2005 Deli Objavljeno December 10, 2005 Dost zanimiva ideja. Od spredej zgledajo pa teli prototipi k eni ratbike-i zarad unih luči. Sicer mi ni ne vem kako lep, sam človk se vsega navad :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) Mogoče res zanimiva ideja, da bi pa tole kdaj zaživelo v praksi, pa močno dvomim. Proti običajnim skuterjem mi izgleda precej nepripravno, da o teži niti ne govorim. Pa še zakompliciran je dost; recimo, da nagibna avtomatka odpove sred kakšnga hudga ovinka ??? Tud verjetn ne bi bil pocen tale izum. Tako, da boljša stabilnost v ovinkih po mojem ne odtehta vseh minusov... Je pa to seveda samo moje osebno mnenje. Popravljeno December 11, 2005. Popravil Valentin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 zgleda prav kulsko.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 Zdej bo lahko že vsak skuterja zalagu, še stara mama z umetnim kolkom :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vajenc Objavljeno December 11, 2005 Deli Objavljeno December 11, 2005 Poštarji ga bodo pa veseli (ma da stoji sam) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno December 12, 2005 Deli Objavljeno December 12, 2005 Zanimiv koncept, predvsem za vseevropski poštarski skuter. Nagibni mehanizem je verjetno precej zapleten. Vzdrževanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno December 12, 2005 Deli Objavljeno December 12, 2005 ma ka bojo postarji s takim stvorom, ko pa majo dnar sam za pecikle pa zjahane stirke :lol1: drgac pa tole zgleda kr zanimiu ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghostek Objavljeno December 12, 2005 Deli Objavljeno December 12, 2005 ja sej res zanimiva ideja. Samo malo bedno bi ven videl ko bi se pelal na tem :D no moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 14, 2005 Deli Objavljeno December 14, 2005 Če že o poštarjih govorimo. Pr n se en model s 660 kubičnim atv-jem pozim naokol voz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se