Sanda7 Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 čez eno uro bojo špageti pa solata in kavica potem čez dan kakšna mandarinca ob 18h pa juha ter pohana cvetača
pajkica Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 če ni druzga, je nutela tud dobra :lol: xceno in motoristka7 1 1
SharpNinja Objavljeno Oktober 29, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2009 Sladoled v Izoli xceno, klimbra in TommyP 1 2
maus Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 L A Č N!!!! jas sem biu tut, pa sen šo jest ... jedo sem sendfič s prušutom :yes:
Alla Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Totalna kriza.....tako daleč sem že, da čokolado jem! :wacko:
SharpNinja Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Ena žitna ploščica pa pol litra vode nek na pol poti med Domžalami in Trebnjim pajkica, TommyP, klimbra in 1 other 2 2
maus Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 včer zmazu velko skledo repincla, z jajci in štajersko viagro
SharpNinja Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Se še cmari v pečici, hokaido buča in krompir s kumino in curryem :naughty: TommyP, klimbra in pajkica 2 1
SharpNinja Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Zadnje čase clo neki jem , včer polnozrnati metuljčki z bobom in suhim paradižnikom, dns pa losos z gorčico in medom, brez solate pa seveda ne gre TommyP in klimbra 1 1
Sanda7 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 dns je bla raca al goska pa krompir in mešana solata-za bogove kuharju
maus Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 zaska, česn in pou kile črnga kruha ... da se mal škripajoče kosti namažejo
snoopy Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 kmečk zele pa klobasa... :yes:
TONTO Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Dve krače sta u pečici ,skleda pomfrija, solata pa ene dva laška, za kosil bo dost, da bom lahko še kej povečerju. Sanda7 1
SharpNinja Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Pol litrčka proteinskega napitka (kao čokolada okus, pa tale zadeva po moje tud od delč ni vidla čokolade :grrr) pa en kokosov Protein Bar (neb o tem kok je kokos mel zravn ) klimbra in TommyP 1 1
TONTO Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Pol litrčka proteinskega napitka (kao čokolada okus, pa tale zadeva po moje tud od delč ni vidla čokolade :grrr) pa en kokosov Protein Bar (neb o tem kok je kokos mel zravn ) Dej pojej že kej konkretnga, čene ne vem kako bo kej s tabo, te moped ne bo več ubogu-bo šou po svoje!!! Fižolovka,klobasa pa burek za sladico
SharpNinja Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 Dej pojej že kej konkretnga, čene ne vem kako bo kej s tabo, te moped ne bo več ubogu-bo šou po svoje!!! Fižolovka,klobasa pa burek za sladico Tistle gor je blo čist konkretno, za mišice heheh, pa sit si cel dan (k je tok nagravžn, d te lakota mine k pomislš, d bi še eno porcijo :grim).......dns bo pa kremna juhca iz muškatne buče s črnim rižem xceno, MihaJ, klimbra in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se