Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

čez eno uro bojo špageti pa solata in kavica

potem čez dan kakšna mandarinca

ob 18h pa juha ter pohana cvetača

Objavljeno

L A Č N!!!!

js tud :glare:

Objavljeno

Sladoled v Izoli :blush:

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

L A Č N!!!!

jas sem biu tut, pa sen šo jest ... jedo sem sendfič s prušutom :yes:

Objavljeno

Ena žitna ploščica pa pol litra vode nek na pol poti med Domžalami in Trebnjim :slap:

Objavljeno

včer zmazu velko skledo repincla, z jajci in štajersko viagro :kva2:

Objavljeno

Se še cmari v pečici, hokaido buča in krompir s kumino in curryem :naughty:

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
Lowell%20pizza.jpg
Objavljeno

Zadnje čase clo neki jem :whistle:, včer polnozrnati metuljčki z bobom in suhim paradižnikom, dns pa losos z gorčico in medom, brez solate pa seveda ne gre :rolleyes:

Objavljeno

dns je bla raca al goska pa krompir in mešana solata-za bogove :worship: kuharju :004

Objavljeno

zaska, česn in pou kile črnga kruha :worship: ... da se mal škripajoče kosti namažejo :P

Objavljeno

kmečk zele pa klobasa... :yes:

Objavljeno

Dve krače sta u pečici ,skleda pomfrija, solata pa ene dva laška, za kosil bo dost, da bom lahko še kej povečerju.

Objavljeno

Pol litrčka proteinskega napitka (kao čokolada okus, pa tale zadeva po moje tud od delč ni vidla čokolade :grrr) pa en kokosov Protein Bar (neb o tem kok je kokos mel zravn :slap:)

Objavljeno

Pol litrčka proteinskega napitka (kao čokolada okus, pa tale zadeva po moje tud od delč ni vidla čokolade :grrr) pa en kokosov Protein Bar (neb o tem kok je kokos mel zravn :slap:)

Dej pojej že kej konkretnga, čene ne vem kako bo kej s tabo, te moped ne bo več ubogu-bo šou po svoje!!!

Fižolovka,klobasa pa burek za sladico :OK::OK:

Objavljeno

Dej pojej že kej konkretnga, čene ne vem kako bo kej s tabo, te moped ne bo več ubogu-bo šou po svoje!!!

Fižolovka,klobasa pa burek za sladico :OK::OK:

Tistle gor je blo čist konkretno, za mišice heheh, pa sit si cel dan (k je tok nagravžn, d te lakota mine k pomislš, d bi še eno porcijo :grim).......dns bo pa kremna juhca iz muškatne buče s črnim rižem :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• Frenk 67
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!