bobi1001 Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 Jp,sam še čelado zamena notranc, Bmflar, Quest in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Kr paše malo lažja hrana po tem norem decembru Quest, Bmflar, bobi1001 in 6 others 9
notranc Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Danes nas je razvalala moja Mati Lp,n GoBobi, DAMI34, dr.looney in 5 others 8
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 15 minutami, notranc pravi: Danes nas je razvalala moja Mati Lp,n Recept, prosim. bobi1001, notranc in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 21 minutami, dr.looney pravi: Recept, prosim. Greš k Notrancu in se vsedeš za mizo dr.looney, bobi1001, gretzky in 2 others 5
notranc Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 (popravljeno) pred 27 minutami, dr.looney pravi: Recept, prosim. Evo sem poklicu Mati in jo vprašal za recept. Tri čebule sesekljaš in daš na dno pekača ter malo zelene ne preveč, ker ima močan okus, papriko (zeleno) in korenje čez čebulo prav tako narežeš. Hobotnico namočiš v slani vodi ali morju cca 1.5 - 2 uri. Položiš jo na zelenjavo, če je velika jo razrežeš, potem po zunanjem obodu pekača zložiš krompir v velikih kosih. Krompir malo posuješ s sladko papriko. Poliješ z oljem cca 1 dcl in daš v pečico na 170 stopin. Po eni uri dvigneš pokrov in preveriš ali hobotnica postaja mehka in če je v tekočino, ki se je nabrala vržeš 1 do 2 pesti riža, da se ze zgosti. Ko je zadeva kuhana poliješ z olivnim oljem. Hobotnica je bila predhodno zmrznjena in odtajana ter namočena v soli, kot sem opisal. Nič ne soliš. Lp, notranc Popravljeno Januar 14, 2017. Popravil notranc V pik1, lucif3rka, dr.looney in 6 others 9
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Jaboljni štrudl z velik cimeta notranc, lucif3rka, Akito in 7 others 10
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred eno uro, notranc pravi: Evo sem poklicu Mati in jo vprašal za recept. Tri čebule sesekljaš in daš na dno pekača ter malo zelene ne preveč, ker ima močan okus, papriko (zeleno) in korenje čez čebulo prav tako narežeš. Hobotnico namočiš v slani vodi ali morju cca 1.5 - 2 uri. Položiš jo na zelenjavo, če je velika jo razrežeš, potem po zunanjem obodu pekača zložiš krompir v velikih kosih. Krompir malo posuješ s sladko papriko. Poliješ z oljem cca 1 dcl in daš v pečico na 170 stopin. Po eni uri dvigneš pokrov in preveriš ali hobotnica postaja mehka in če je v tekočino, ki se je nabrala vržeš 1 do 2 pesti riža, da se ze zgosti. Ko je zadeva kuhana poliješ z olivnim oljem. Hobotnica je bila predhodno zmrznjena in odtajana ter namočena v soli, kot sem opisal. Nič ne soliš. Lp, notranc hvala. Bmflar, notranc in bobi1001 3
Frenk 67 Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 44 minutami, dr.looney pravi: hvala. Jst hobotnico predhodno na hitro popecem v ponvi, da spusti tisto vijolicno tekocino. Brez tega mas vijolcen krompir in pol ga moj otroc nocjo jest. bobi1001, dr.looney, notranc in 4 others 7
Akito Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 16 urami, Frenk 67 pravi: Jst hobotnico predhodno na hitro popecem v ponvi, da spusti tisto vijolicno tekocino. Brez tega mas vijolcen krompir in pol ga moj otroc nocjo jest. ...tinto odstraniš že prej in jo imaš za črno rižoto...tako delajo dalmatinci... Bmflar in dr.looney 2
Frenk 67 Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 8 minutami, Akito pravi: ...tinto odstraniš že prej in jo imaš za črno rižoto...tako delajo dalmatinci... to ni tinta, samo meso hobotnice spusti tako vijolično tekočino, ko ga segrevaš, ki ti obarva zelenjavo in res zgleda mal neukusno Akito, Bmflar in VS800 3
Akito Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: to ni tinta, samo meso hobotnice spusti tako vijolično tekočino, ko ga segrevaš, ki ti obarva zelenjavo in res zgleda mal neukusno ...ja razumem......sorry napačno sem najprej razumela...
Ninč. Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Še topla pečena jabolka, (brez cimeta!) posuto s kosmiči, otrobi in maslom Bmflar, bobi1001, pik1 in 1 other 4
izibajker Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 2 minutami, NinaBina pravi: Še topla pečena jabolka, (brez cimeta!) posuto s kosmiči, otrobi in maslom A to si jih potunkala u maso za palačinke, pa spohala? U tem primeru jih je treba narezat na kolobarje. Bmflar 1
Ninč. Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 17 minutami, izibajker pravi: A to si jih potunkala u maso za palačinke, pa spohala? U tem primeru jih je treba narezat na kolobarje. Ah kje pa... to je kvazi drobljenec... nek pise tud z moko, sam js nisem dodala. Ker sem pa prevec masla dala, sem misla da bodo otrobi mal pobral... malo sutra, ce sem posula po vrhu sam skurl so se izibajker in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Tudi z mojim zeeelo prikrajšanim okusom imam zelenjavo pripravljeno na vse možne načine še vedno zeeelo rad. Današnje kosilo dva taka krožnika. notranc, Bmflar, bobi1001 in 3 others 6
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Mal domače večerje maus, notranc, GoBobi in 7 others 10
Ninč. Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 17 urami, bobi1001 pravi: Mal domače večerje To bi js definitivno brez kruha... ker ubije ves okus Bmflar in bobi1001 2
Ninč. Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Tegale se definitivno ne splaca rezat, ker bo prej zmanjkalo Ne morem se upret, ze cel tedn to sanjam... Recept: okomer na mleku kuhane prosene kase, tokrat domaca skuta, polito s kupljenimi in potunkanimi v mleku mletimi lesniki Bmflar, notranc, maus in 3 others 6
bajkr88 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 sunnygirl, Bmflar, RobiRoberto in 6 others 9
bobi1001 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 4 urami, NinaBina pravi: To bi js definitivno brez kruha... ker ubije ves okus Kruha sem pojedu kokr ga manjka na slik,ostalo je pa kr šlo Bmflar, notranc in maxxa 3
notranc Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Lp, n bajkr88, GoBobi, RobiRoberto in 3 others 6
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Januar 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Nedeljsko kosilo za enega Frenk 67, RobiRoberto, maus in 10 others 13
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 (popravljeno) Študija Svetovne zdravstvene organizacije je pokazala, da redno uživanje šunke, pršuta, klobas, slanine in ocvirkov, ob kozarcu vina ali piva pri vsakem obroku, zmanjšuje možnost da postanete islamski terorist za 99,21%. Popravljeno Januar 23, 2017. Popravil Frenk 67 Ninč., h2o, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Nikol si nisem mislu, da mi bo kdaj violina potegnila Kmet2, Kor13, Mavti in 9 others 12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se