bobi1001 Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 Jp,sam še čelado zamena dr.looney, Bmflar, Quest in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Kr paše malo lažja hrana po tem norem decembru C eagle, DAMI34, Akito in 6 others 9
notranc Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Danes nas je razvalala moja Mati Lp,n Bmflar, GoBobi, Akito in 5 others 8
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 15 minutami, notranc pravi: Danes nas je razvalala moja Mati Lp,n Recept, prosim. notranc, Bmflar in bobi1001 3
Bmflar Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 21 minutami, dr.looney pravi: Recept, prosim. Greš k Notrancu in se vsedeš za mizo bobi1001, GoBobi, notranc in 2 others 5
notranc Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 (popravljeno) pred 27 minutami, dr.looney pravi: Recept, prosim. Evo sem poklicu Mati in jo vprašal za recept. Tri čebule sesekljaš in daš na dno pekača ter malo zelene ne preveč, ker ima močan okus, papriko (zeleno) in korenje čez čebulo prav tako narežeš. Hobotnico namočiš v slani vodi ali morju cca 1.5 - 2 uri. Položiš jo na zelenjavo, če je velika jo razrežeš, potem po zunanjem obodu pekača zložiš krompir v velikih kosih. Krompir malo posuješ s sladko papriko. Poliješ z oljem cca 1 dcl in daš v pečico na 170 stopin. Po eni uri dvigneš pokrov in preveriš ali hobotnica postaja mehka in če je v tekočino, ki se je nabrala vržeš 1 do 2 pesti riža, da se ze zgosti. Ko je zadeva kuhana poliješ z olivnim oljem. Hobotnica je bila predhodno zmrznjena in odtajana ter namočena v soli, kot sem opisal. Nič ne soliš. Lp, notranc Popravljeno Januar 14, 2017. Popravil notranc V 3nity, dr.looney, lucif3rka in 6 others 9
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 Jaboljni štrudl z velik cimeta Bmflar, gretzky, C eagle in 7 others 10
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred eno uro, notranc pravi: Evo sem poklicu Mati in jo vprašal za recept. Tri čebule sesekljaš in daš na dno pekača ter malo zelene ne preveč, ker ima močan okus, papriko (zeleno) in korenje čez čebulo prav tako narežeš. Hobotnico namočiš v slani vodi ali morju cca 1.5 - 2 uri. Položiš jo na zelenjavo, če je velika jo razrežeš, potem po zunanjem obodu pekača zložiš krompir v velikih kosih. Krompir malo posuješ s sladko papriko. Poliješ z oljem cca 1 dcl in daš v pečico na 170 stopin. Po eni uri dvigneš pokrov in preveriš ali hobotnica postaja mehka in če je v tekočino, ki se je nabrala vržeš 1 do 2 pesti riža, da se ze zgosti. Ko je zadeva kuhana poliješ z olivnim oljem. Hobotnica je bila predhodno zmrznjena in odtajana ter namočena v soli, kot sem opisal. Nič ne soliš. Lp, notranc hvala. notranc, bobi1001 in Bmflar 3
Frenk 67 Objavljeno Januar 14, 2017 Opozori Objavljeno Januar 14, 2017 pred 44 minutami, dr.looney pravi: hvala. Jst hobotnico predhodno na hitro popecem v ponvi, da spusti tisto vijolicno tekocino. Brez tega mas vijolcen krompir in pol ga moj otroc nocjo jest. notranc, 3nity, dr.looney in 4 others 7
Akito Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 16 urami, Frenk 67 pravi: Jst hobotnico predhodno na hitro popecem v ponvi, da spusti tisto vijolicno tekocino. Brez tega mas vijolcen krompir in pol ga moj otroc nocjo jest. ...tinto odstraniš že prej in jo imaš za črno rižoto...tako delajo dalmatinci... Bmflar in dr.looney 2
Frenk 67 Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 8 minutami, Akito pravi: ...tinto odstraniš že prej in jo imaš za črno rižoto...tako delajo dalmatinci... to ni tinta, samo meso hobotnice spusti tako vijolično tekočino, ko ga segrevaš, ki ti obarva zelenjavo in res zgleda mal neukusno VS800, Akito in Bmflar 3
Akito Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: to ni tinta, samo meso hobotnice spusti tako vijolično tekočino, ko ga segrevaš, ki ti obarva zelenjavo in res zgleda mal neukusno ...ja razumem......sorry napačno sem najprej razumela...
Ninč. Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 Še topla pečena jabolka, (brez cimeta!) posuto s kosmiči, otrobi in maslom bobi1001, notranc, pik1 in 1 other 4
izibajker Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 2 minutami, NinaBina pravi: Še topla pečena jabolka, (brez cimeta!) posuto s kosmiči, otrobi in maslom A to si jih potunkala u maso za palačinke, pa spohala? U tem primeru jih je treba narezat na kolobarje. Bmflar 1
Ninč. Objavljeno Januar 15, 2017 Opozori Objavljeno Januar 15, 2017 pred 17 minutami, izibajker pravi: A to si jih potunkala u maso za palačinke, pa spohala? U tem primeru jih je treba narezat na kolobarje. Ah kje pa... to je kvazi drobljenec... nek pise tud z moko, sam js nisem dodala. Ker sem pa prevec masla dala, sem misla da bodo otrobi mal pobral... malo sutra, ce sem posula po vrhu sam skurl so se Bmflar in izibajker 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Tudi z mojim zeeelo prikrajšanim okusom imam zelenjavo pripravljeno na vse možne načine še vedno zeeelo rad. Današnje kosilo dva taka krožnika. bobi1001, notranc, Frenk 67 in 3 others 6
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Mal domače večerje Ninč., GoBobi, notranc in 7 others 10
Ninč. Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 17 urami, bobi1001 pravi: Mal domače večerje To bi js definitivno brez kruha... ker ubije ves okus bobi1001 in Bmflar 2
Ninč. Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Tegale se definitivno ne splaca rezat, ker bo prej zmanjkalo Ne morem se upret, ze cel tedn to sanjam... Recept: okomer na mleku kuhane prosene kase, tokrat domaca skuta, polito s kupljenimi in potunkanimi v mleku mletimi lesniki bobi1001, notranc, RobiRoberto in 3 others 6
bajkr88 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 sunnygirl, Bmflar, RobiRoberto in 6 others 9
bobi1001 Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 pred 4 urami, NinaBina pravi: To bi js definitivno brez kruha... ker ubije ves okus Kruha sem pojedu kokr ga manjka na slik,ostalo je pa kr šlo maxxa, Bmflar in notranc 3
notranc Objavljeno Januar 22, 2017 Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Lp, n maus, bobi1001, Bmflar in 3 others 6
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Januar 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 22, 2017 Nedeljsko kosilo za enega bobi1001, Mavti, Ninč. in 10 others 13
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 23, 2017 (popravljeno) Študija Svetovne zdravstvene organizacije je pokazala, da redno uživanje šunke, pršuta, klobas, slanine in ocvirkov, ob kozarcu vina ali piva pri vsakem obroku, zmanjšuje možnost da postanete islamski terorist za 99,21%. Popravljeno Januar 23, 2017. Popravil Frenk 67 DAMI34, Ninč., Bmflar in 7 others 10
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 25, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 25, 2017 Nikol si nisem mislu, da mi bo kdaj violina potegnila DAMI34, NumLock, Kmet2 in 9 others 12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se