Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 18, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 Pišče izpod peke... C eagle, sesir, VS800 in 12 others 13 1 1
Xebec Objavljeno Avgust 18, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 59 minutami, JamesTheMan pravi: Pišče izpod peke... matr si pa prvošiš fruštk....jst sm sam čokolešnik dons Ninč., J.a.m.e.s in VS800 2 1
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 18, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 Stari to ti je Bosna. Cena za to ploščo 5 eur. pik1, C eagle in sesir 1 2
Popularna objava Ninč. Objavljeno Avgust 18, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 notranc, bobi1001, Frenk 67 in 10 others 12 1
bobi1001 Objavljeno Avgust 18, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 52 minutami, NinaBina pravi: Kva maš to neki čudnga.......pa paradajz kr s skero nasekan dr.looney, Grut, Ninč. in 4 others 2 5
Ninč. Objavljeno Avgust 18, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 pred 3 minutami, bobi1001 pravi: Kva maš to neki čudnga.......pa paradajz kr s skero nasekan Puranji zrezki jah, sej vseen kuko je narezan, važn da u rit pade Akito, Grut, dr.looney in 3 others 3 1 2
Popularna objava Erik99 Objavljeno Avgust 18, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 Malo razvajanja... na Korčuli... C eagle, Ella, Akito in 8 others 11
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Avgust 18, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2018 dr.looney, Akito, bobi1001 in 10 others 13
Popularna objava Dark Objavljeno Avgust 19, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2018 Tartufi in osel z istrskimi testeninami... Grut, Frenk 67, C eagle in 8 others 11
Popularna objava Bmflar Objavljeno Avgust 20, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2018 Njam-njam ... Akito, bobi1001, dr.looney in 11 others 14
GO_Tomi Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 On 7/15/2018 at 8:35 PM, bobi1001 said: Večerja Najboljša večerja na celem svetu! Sam lahko bi bla kakšna sardelca več bobi1001, maus, Ninč. in 1 other 4
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Avgust 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 25, 2018 Evo sardelce Današnje kosilo maus, VS800, GO_Tomi in 9 others 12
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 25, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 25, 2018 V sredo sem se jih najedel do sitega, v četrtek pa sem jih še za domov nabral 1,5 kg.... vi maus, Zivnorc, Ninč. in 11 others 14
Popularna objava Dark Objavljeno Avgust 26, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2018 Zivnorc, maus, pik1 in 9 others 12
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Avgust 27, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 Marenda DAMI34, maus, Ninč. in 10 others 13
RobiRoberto Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 Včeraj jih je nabrala in pripeljala domov moja draga. , bobi1001, maus, Zivnorc in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 on lajn.... RobiRoberto, Ninč., J.a.m.e.s in 7 others 8 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 ...aja....pa tolele je not... Igi Pop, dr.looney, Bmflar in 14 others 12 1 1 3
maus Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: ...aja....pa tolele je not... ćist brezveze VS800, bobi1001, Ninč. in 2 others 4 1
Darko3g Objavljeno Avgust 29, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2018 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ...aja....pa tolele je not... A je to malica za dva? Zivnorc, Scarabeo 500, VS800 in 2 others 1 1 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 pred 21 urami, RobiRoberto pravi: Včeraj jih je nabrala in pripeljala domov moja draga. Včeraj popoldne jih je pa še pripravila za nadaljno uporabo. , Ninč., bajkr88, Ella in 3 others 5 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 Ob 29. 08. 2018 ob 12:46, Zivnorc pravi: ...aja....pa tolele je not... Dve vprašanji: 1. A odspodi nč ne kuriš? 2. A sm lohk tvoj prjatu? VS800 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 (popravljeno) pred 54 minutami, Frenk 67 pravi: Dve vprašanji: 1. A odspodi nč ne kuriš? 2. A sm lohk tvoj prjatu? 1. Pripelji svojo žensko... 2. Pol pa itak ne boš več moj prjatu.... ... najprej zakurim spodaj, da se vse skupaj zalaufa in pregreje.... potem dam na ogenj sač (podpeko) z vso šaro notri, zalito z malo vode in vinom ... in kurim spodaj cca četrt ure, potem poberem ven vse meso, premešam zelenjavo, lepo spet položim meso (na drugo stran) po vrhu zelenjave, nato dodam na ogenj da imam dovolj ognja , da ga preselim na pokrov..... ...nato zadnje dobre pol ure kurim samo na pokrovu. Vmes obračam meso, da se ne zažge samo po eni strani. Če niso preveliki kosi, je v eni uri vse skupaj končano. ... če je pa kak velik kos, pa dam na ogenj kake pol ure prej v sač samo ta kos mesa , malo svinjske masti...in zalivam z vodo, da se poduši.... nato gre not vse ostalo..... ...lahko tudi goljufaš, če imaš kako kračo... jo dam prej za urco v pečico...pa pol v sač skupaj z vso ostalo robo, da ne kurim predolgo. ... še bolj enostavno je, da namesto drv uporabiš oglje. To je pa že luxus. ..aja.. pa na sliki se vidijo ostanki "kurišča" pod sači... Popravljeno Avgust 30, 2018. Popravil Zivnorc bobi1001, Frenk 67, Ninč. in 2 others 4 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 pred 16 minutami, Zivnorc pravi: 1. Pripelji svojo žensko... 2. Pol pa itak ne boš več moj prjatu.... ... najprej zakurim spodaj, da se vse skupaj zalaufa in pregreje.... potem dam na ogenj sač (podpeko) z vso šaro notri, zalito z malo vode in vinom ... in kurim spodaj cca četrt ure, potem poberem ven vse meso, premešam zelenjavo, lepo spet položim meso (na drugo stran) po vrhu zelenjave, nato dodam na ogenj da imam dovolj ognja , da ga preselim na pokrov..... ...nato zadnje dobre pol ure kurim samo na pokrovu. Vmes obračam meso, da se ne zažge samo po eni strani. Če niso preveliki kosi, je v eni uri vse skupaj končano. ... če je pa kak velik kos, pa dam na ogenj kake pol ure prej v sač samo ta kos mesa , malo svinjske masti...in zalivam z vodo, da se poduši.... nato gre not vse ostalo..... ...lahko tudi goljufaš, če imaš kako kračo... jo dam prej za urco v pečico...pa pol v sač skupaj z vso ostalo robo, da ne kurim predolgo. ... še bolj enostavno je, da namesto drv uporabiš oglje. To je pa že luxus. ..aja.. pa na sliki se vidijo ostanki "kurišča" pod sači... Hvala! Precej komplicirano, najbrž "usavršeno" z leti izkušenj. Jst u gmajni poleg bajte neredim eno plitko luknjo, počistim okolico in zakurim, gor dam tud oglje. Ko se dobr razgori, dam del žerjavice na stran, položim gor sač in nanj žejavico. Po kakšnih uri zakurim zraven še eno kurišče, odkrijem sač, obrnem meso, pomešam zelenjavo in prestavim na novo kurišče še za eno uro. Gledat morš samo, da so kosi mesa približno enako veliki. Zivnorc in VS800 1 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 ... hja... to je tko... če živiš u gmajni.... ... jest sem bolj šparown z drvmi.... tako sem na moj način zmanjšal količino potrošenih drv na minimum... .pa jaz imam bosanski pločevinasti sač, pri čemer je potrebno biti bolj pazljiv, da se kaj ne zažge... če imaš litoželeznega, ni treba toliko paziti.... Alla in VS800 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se