pik1 Objavljeno sredo ob 09:39 Objavljeno sredo ob 09:39 pred 1 uro, kawamoto pravi: Zajtrk. 😁 . ... a to imate vsi štirje ??
kawamoto Objavljeno sredo ob 09:47 Objavljeno sredo ob 09:47 ????? Če še psa zraven štejem smo trije.😁 2
VS800 Objavljeno sredo ob 10:01 Objavljeno sredo ob 10:01 pred 7 minutami, Frenk 67 pravi: Kaj bo danes za kosilo? Nč, k na nula stopinjah pražš 3
Frenk 67 Objavljeno sredo ob 10:07 Objavljeno sredo ob 10:07 (popravljeno) pred 17 minutami, VS800 pravi: Nč, k na nula stopinjah pražš nula je zgoraj desno, tole je pa spodaj desno 😜 Popravljeno sredo ob 10:18. Popravil Frenk 67 1
DAMI34 Objavljeno sredo ob 13:13 Objavljeno sredo ob 13:13 pred 3 urami, kawamoto pravi: ????? Če še psa zraven štejem smo trije.😁 čeb mel mojga (žal pokojnega mopsa) psa, bi blo sam za enga :P Tale petarda je bil sposoben sam pofrezal cel narezek z mize (vključno z melonami in orehi), medtem, ko smo šli na en čik 1 1 1
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 08:23 Objavljeno četrtek ob 08:23 "Pustni čas", "klasičen" z marelično marmelado je bil zame, in je še vedno, najboljši krof.
RobiRoberto Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami Moja draga je "kmečko kislo zelje" skuhala že včeraj zvečer, da se bo do današnjega kosila "še malo uležalo", jaz pa upam da je v hladilniku tudi kakšen mesni dodatek, za povečanje naše moči.
RobiRoberto Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami V hladilniku ni bilo ničesar, ampak je za današnje kosilo poleg odličnega včeraj pripravljenega "kmečkega zelja", hčerka dopoldne spekla odlično ocvirkavico.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se