pik1 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 pred 1 uro, kawamoto pravi: Zajtrk. 😁 . ... a to imate vsi štirje ??
VS800 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 pred 7 minutami, Frenk 67 pravi: Kaj bo danes za kosilo? Nč, k na nula stopinjah pražš 3
Frenk 67 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 (popravljeno) pred 17 minutami, VS800 pravi: Nč, k na nula stopinjah pražš nula je zgoraj desno, tole je pa spodaj desno 😜 Popravljeno Februar 19. Popravil Frenk 67 1
DAMI34 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 pred 3 urami, kawamoto pravi: ????? Če še psa zraven štejem smo trije.😁 čeb mel mojga (žal pokojnega mopsa) psa, bi blo sam za enga :P Tale petarda je bil sposoben sam pofrezal cel narezek z mize (vključno z melonami in orehi), medtem, ko smo šli na en čik 1 1 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 20 Objavljeno Februar 20 "Pustni čas", "klasičen" z marelično marmelado je bil zame, in je še vedno, najboljši krof.
RobiRoberto Objavljeno Februar 21 Objavljeno Februar 21 Moja draga je "kmečko kislo zelje" skuhala že včeraj zvečer, da se bo do današnjega kosila "še malo uležalo", jaz pa upam da je v hladilniku tudi kakšen mesni dodatek, za povečanje naše moči. 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 21 Objavljeno Februar 21 V hladilniku ni bilo ničesar, ampak je za današnje kosilo poleg odličnega včeraj pripravljenega "kmečkega zelja", hčerka dopoldne spekla odlično ocvirkavico. 1
Buschi Objavljeno soboto ob 07:30 Objavljeno soboto ob 07:30 Padu mi je cuker...pa sem se zapelu dons zjutri u Škofjo Loko...uro pa pol stran...na najboljšo tortico u Kuri... ...Unikatno slaščičarstvo... 2 1
RobiRoberto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Tortilje: "palačinke" (?) zanje je hčerka kupila, "polnilo" zanje je pripravila sama, spekla jih je v pečici. Pojedel sem dve in tudi skodelico solate. Ravnopravčna podlaga za kofe. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se