pik1 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 pred 1 uro, kawamoto pravi: Zajtrk. 😁 . ... a to imate vsi štirje ??
VS800 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 pred 7 minutami, Frenk 67 pravi: Kaj bo danes za kosilo? Nč, k na nula stopinjah pražš 3
Frenk 67 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 (popravljeno) pred 17 minutami, VS800 pravi: Nč, k na nula stopinjah pražš nula je zgoraj desno, tole je pa spodaj desno 😜 Popravljeno Februar 19. Popravil Frenk 67 1
DAMI34 Objavljeno Februar 19 Objavljeno Februar 19 pred 3 urami, kawamoto pravi: ????? Če še psa zraven štejem smo trije.😁 čeb mel mojga (žal pokojnega mopsa) psa, bi blo sam za enga :P Tale petarda je bil sposoben sam pofrezal cel narezek z mize (vključno z melonami in orehi), medtem, ko smo šli na en čik 1 1 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 20 Objavljeno Februar 20 "Pustni čas", "klasičen" z marelično marmelado je bil zame, in je še vedno, najboljši krof.
RobiRoberto Objavljeno Februar 21 Objavljeno Februar 21 Moja draga je "kmečko kislo zelje" skuhala že včeraj zvečer, da se bo do današnjega kosila "še malo uležalo", jaz pa upam da je v hladilniku tudi kakšen mesni dodatek, za povečanje naše moči. 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 21 Objavljeno Februar 21 V hladilniku ni bilo ničesar, ampak je za današnje kosilo poleg odličnega včeraj pripravljenega "kmečkega zelja", hčerka dopoldne spekla odlično ocvirkavico. 1
Buschi Objavljeno Februar 22 Objavljeno Februar 22 Padu mi je cuker...pa sem se zapelu dons zjutri u Škofjo Loko...uro pa pol stran...na najboljšo tortico u Kuri... ...Unikatno slaščičarstvo... 2 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 27 Objavljeno Februar 27 Tortilje: "palačinke" (?) zanje je hčerka kupila, "polnilo" zanje je pripravila sama, spekla jih je v pečici. Pojedel sem dve in tudi skodelico solate. Ravnopravčna podlaga za kofe. 2
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 10:41 Objavljeno včeraj ob 10:41 V pripravi (nekaj potrebnega materiala je še v Eurospinu). 2
Supertech Objavljeno včeraj ob 12:05 Objavljeno včeraj ob 12:05 On 2/13/2025 at 12:57 PM, Frenk 67 said: Keto pica s testom po novem receptu. Za razliko od nekaterih drugih testo ni “piškotasto” in je po teksturi precej podobno pravemu Kakšno testo si pa naredil?
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 14:17 Objavljeno včeraj ob 14:17 Tri kose = trebušček fulll poln ...
RobiRoberto Objavljeno včeraj ob 14:44 Objavljeno včeraj ob 14:44 Želel sem fotografirati 3 koščke današnje odlične pice kateri so ostali pri kosilu, toda teh koščkov pice nisem videl na fotoaparatovem zaslunu, in ni jih bilo tudi na fotografovi spominski kartici. Kaj sem zopet naredil narobe? 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 16:12 Objavljeno včeraj ob 16:12 pred eno uro, RobiRoberto pravi: Želel sem fotografirati 3 koščke današnje odlične pice kateri so ostali pri kosilu, toda teh koščkov pice nisem videl na fotoaparatovem zaslunu, in ni jih bilo tudi na fotografovi spominski kartici. Kaj sem zopet naredil narobe? prezgodaj si jo pojedel, potem si pa še luč ugasnu 3
motozajebant Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami Osso buco, rižota milanese. Kuhan low&slow, cca 5 ur. 3
Frenk 67 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro (popravljeno) Ob 8. 3. 2025 ob 13:05, Supertech pravi: Kakšno testo si pa naredil? Dal sem sicer dve jajci ostalo približno po receptu Popravljeno pred 1 uro. Popravil Frenk 67 1 1
pik1 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 2 minutami, Frenk 67 pravi: Dal sem sicer dve jajci ostalo približno po receptu . .... fak ... si me spravociru zdele s tole pizzo ... mah, tud če ne bi bla glih keto ... sam da bi bla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se