pik1 Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami pred 9 urami, Supertech pravi: od spredaj sveder, od zadaj devica posllušam p.s. samo,da ne bomo ugotovili,.da imam več pojma o postenju kaj in kako, dejansko pravilno to izvajat.. . ... ja tud nekaj hudih smooklicanih nutricionistov in fitneserjev je tle gor ... tko da ... precej možno, da veš o tem kakšno stvar več od mene ps. ... mene sta namreč o tem predvčerajšnjim poučila dva delavca na mojem gradbišču ... ko sem jima hotel prinesti vsaj kakšno kavico, sok in vodo ... seveda o alkoholu itak sploh ni bilo govora
Supertech Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami (popravljeno) 1 hour ago, vandrovec said: bi bil dobrodošel kakšen nasvet. Jaz sem letos začel že kmalu po novem letu, ne post v dobesednem pomenu, le opustil sem nekatere slabe razvade, žal same hrane ni bilo manj, se pa vseeno občuti pozitivne rezultate. Se mi zdi, da posebej v letih telo slabše predela vse kar vanj vnesemo in se nabere v njem precej odvečnih odpadkov... ker tudi gibanja, rekreacije je bilo zelo malo. Na kakšno prehrano si pa šel in ali lahko opišeš kaj ješ in piješ v recimo zadnjih 10h dneh ali več? Lahko na privat, če ti ni za delit tega z ostalimi. Popravljeno pred 13 urami. Popravil Supertech 1
Supertech Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami 35 minutes ago, pik1 said: . ... ja tud nekaj hudih smooklicanih nutricionistov in fitneserjev je tle gor ... tko da ... precej možno, da veš o tem kakšno stvar več od mene ps. ... mene sta namreč o tem predvčerajšnjim poučila dva delavca na mojem gradbišču ... ko sem jima hotel prinesti vsaj kakšno kavico, sok in vodo ... seveda o alkoholu itak sploh ni bilo govora Važno je znanje, ne pa kdo je samooklicani... Veš marsikdo "samooklicani", ima veliko več znanja kot "bogovi v belem"... Za te v belem ni nič ozdravljivo, za mavec,rentgen, kaj zašit so ok, pa za pisat recepte in napotnice, aja pa prejemat mito.. Tukaj vem samo za enega, ki se spozna na prehrano in trenira, pa še dobre rezultate ima.. Pravilno, samo stran od alkohola, predvidevam,da so to v boga verujoči muslimani. 2
pik1 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 18 minutami, Supertech pravi: Na kakšno prehrano si pa šel in ali lahko opišeš kaj ješ in piješ v recimo zadnjih 10h dneh ali več? Lahko na privat, če ti ni za delit tega z ostalimi. . ... stari, moje zadnje poste si vzel očitno čist preveč resno .... u bistvu sem samo v šali napisal "povzetek", že tako kratke razlage tistih dveh delavcev o njihovem ramazanu Sicer pa, se mi glede na moja leta že kar dobro jebe kaj jem, in s tem pridejo zraven tudi kakšne pregrehe res pa je, da imam še iz "tistih" mojih časov kljub temu še vedno neke osnove za moje prehranske navade, v smislu ... cca 35% beljakovine, 40% OH in 25% maščobe, 3+ litra vode itd Ob tem seveda čimveč zdravih maščob, ribe dva do trikrat tedensko, omego 3 še od vseh dodatkov jemljem res še vedno, za malico kakšno jabolko in mandlčke, svinjine in cukra NI, jem govedino, jem dovolj raznobarvne zelenjave in podobno ... tako da ... zame ni panike .... Za kratkočasenje pa tud še vedno rad preberem kakšne zablode teh novodobnih samooklicanih nutricionistov ... ki te ob vsem tem podučujejo tudi o pravilni vadbi ... nemalokrat pa na koncu žal ne manjka tudi marsikatero prepovedano poživilo, ki ga pa jasno zelo skrbno prikrivajo 3
Supertech Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami 6 minutes ago, pik1 said: . ... stari, moje zadnje poste si vzel očitno čist preveč resno .... u bistvu sem samo v šali napisal "povzetek", že tako kratke razlage tistih dveh delavcev o njihovem ramazanu Sicer pa, se mi glede na moja leta že kar dobro jebe kaj jem, in s tem pridejo zraven tudi kakšne pregrehe res pa je, da imam še iz "tistih" mojih časov kljub temu še vedno neke osnove za moje prehranske navade, v smislu ... cca 35% beljakovine, 40% OH in 25% maščobe, 3+ litra vode itd Ob tem seveda čimveč zdravih maščob, ribe dva do trikrat tedensko, omego 3 še od vseh dodatkov jemljem res še vedno, za malico kakšno jabolko in mandlčke, svinjine in cukra NI, jem govedino, jem dovolj raznobarvne zelenjave in podobno ... tako da ... zame ni panike .... Za kratkočasenje pa tud še vedno rad preberem kakšne zablode teh novodobnih samooklicanih nutricionistov ... ki te ob vsem tem podučujejo tudi o pravilni vadbi ... nemalokrat pa na koncu žal ne manjka tudi marsikatero prepovedano poživilo, ki ga pa jasno zelo skrbno prikrivajo ja mogoče res , ker sem alergičen vidim ratal, ko kdo reče samooklicani, ker še nikoli nisem ne videl ne slišal,da bi kdo tako rekel in, da "ne bi" mislil žaljivo, posmehljivo.. Zelo velikrat so pa to taki (tuki ne leti nič nate,ker te ne poznam), ki nimajo ama j tri krane o prehrani.. je je malce nazaj v stavku, v us&a jim pravijo sugar balls Glavno, da se dobro počutiš in si zadovoljen 1
vandrovec Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 9 urami, pik1 pravi: res pa je, da imam še iz "tistih" mojih časov kljub temu še vedno neke osnove za moje prehranske navade, v smislu ... cca 35% beljakovine, 40% OH in 25% maščobe, 3+ litra vode itd Ob tem seveda čimveč zdravih maščob, ribe dva do trikrat tedensko, omego 3 še od vseh dodatkov jemljem res še vedno, za malico kakšno jabolko in mandlčke, svinjine in cukra NI, jem govedino, jem dovolj raznobarvne zelenjave in podobno ... tako da ... zame ni panike To bi bil zame dober post, če bi se tako prehranjeval. Jaz pojem in popijem vse ponavadi, ne izbiram, večinoma v menzah in restavracijah. Sploh nisem še študiral zdrave prehrane, slišal sem rudi za eno hitro čiščenje telesa, to je še v planu za kdaj. Zgleda, da imam še rezerve. Se pa telo odzove že z manjšo spremembo slabih navad in se občuti spremembo...počutje, tlak, spanje... 1
DAMI34 Objavljeno pred 42 minutami Objavljeno pred 42 minutami pred 12 urami, Supertech pravi: Pravilno, samo stran od alkohola, heretik
DAMI34 Objavljeno pred 39 minutami Objavljeno pred 39 minutami pred 1 uro, vandrovec pravi: , slišal sem rudi za eno hitro čiščenje telesa, to je še v planu za kdaj. to ne rabiš slišat...no al pa ja. vpraš @pik1 kako sva lani na tripu mela eno hitro čisščenje "telesa" tule se je začelo: kaj hočem povedat: narava sama poskrbi za take zadeve, običajno na 5 do 10 let 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se