Skoči na vsebino

Njam njam


pirrulz

Priporočene objave

Cajt za en pir... testo naj malo naraste. Vmes ga še enkrat premesimo in pustimo da zraste na dvakratni volumen

IMG_20180606_124913.jpg

Na olivcu popražimo čebulo in zalijemo z vinom. Dodamo še paradižnik

IMG_20180606_125544.jpg

IMG_20180606_130546.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na vrtu naberemo vse kar je zeleno in spominja na začimbe

IMG_20180606_125021.jpg

IMG_20180606_125230.jpg

Omako zagvircamo z tistim kar imamo. Hint omake ne smemo soliti niti pod razno. 20 do 25 slanih inčunov operemo pod vodo. Testo razdelimo na dve polovici

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol testa razvlečemo po naoljenem plehu. Omako prelijemo čez testo in čez položimo inčune. Drugo polovico testa razvlečemo in položimo čez vse skupaj. Zavihamo robove, vse skupaj prenažemo z olivcem in napikamo z vilico.

IMG_20180606_141605.jpg

Komiško pogačo pečemo cca 20 do 25 minut in potem pokrijemo z prtom. Najboljša je če stoji vsaj 3 ure, da se vse lepo razmehča.

IMG_20180606_150637.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slike njama ne bom objavil, bom pa opisal problem. Smo delali včeraj Tiramisu, pa sem zgleda premočno kavo skuhal. In v njo tunkal Savoiardi kekse...Degustacija je bila šele v večernih urah, pol pa kr nekaj cajta nisem mogel zaspat. Zna bit, da je to zato, ker nisem streniran kofetar...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 45 minutami, ciciban pravi:

IMG_20180612_180904.jpg

A je na mizi Grško pivo ?:hmm:

Lp in uživajte

Popravljeno . Popravil notranc
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!