KeC Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 Kebap :blush: Ok jutri pa končno kaj bolj konkretnega :D
inge Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 piščančje premze szi roštilja njami njami :naughty: :OK:
lasagna Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 (popravljeno) Dons mam snedvič dieto : En znanstvenik in ena dva zdravnika na kliniki v Albaquerqueju sta sestavila naslednjo dieto - SENDVIČ DIETA V DVEH DNEH, OBROKI RAZPOREJENI POLJUBNO 26 frišnih žemeljc (Julin, nabavljaš sproti) 40 dag rolane pancete 15 dag mortadele (z olivo) 80 dag polnomastnega sira pašteta ali čardaš topljeni po želji in ni problem požreti platoja pira tudi neljubiteljem. Recept je za eno osebo. P.S. pripombe v temi "Kaj vse še najbolj paše mezit pri piru" P.P.S. Kdor misli, da je premalo, je pozabil kaditi vmes. Popravljeno Avgust 28, 2006. Popravil lasagna
SiR Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 ok, bom senvič z zelenjavno pariško
Lobo Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Trenutno mažem na kruh čokoladni namaz.
Sanda7 Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 mal juhce pohan kotlet in francosko solata :OK:
inge Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Filana paprika :( ! in zakaj :( ? je ja njami njami :OK:
Manu Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Trenutno mažem na kruh čokoladni namaz. mene že resno skrbi zate :cry: A ne bi belokranjske pogače, ki sem jo danes čisto čisto sama spekla po tradicionalni recepturi????? :huh: Z grobo soljo je na vrhu posuta... :rolleyes:
pirrulz Objavljeno Avgust 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 Jebemti gaddamit koketi. :glare:
bandy Objavljeno Avgust 29, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2006 mene že resno skrbi zate :cry: A ne bi belokranjske pogače, ki sem jo danes čisto čisto sama spekla po tradicionalni recepturi????? :huh: Z grobo soljo je na vrhu posuta... :rolleyes: ne moreš to jest če je sol zraven .pol ni sladko..
pirrulz Objavljeno Avgust 30, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Laß dich überraschen .... la la lala ...... la la laaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bljak [attachmentid=79829]
Lobo Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 mene že resno skrbi zate :cry: A ne bi belokranjske pogače, ki sem jo danes čisto čisto sama spekla po tradicionalni recepturi????? :huh: Z grobo soljo je na vrhu posuta... :rolleyes: Bi bilo za poskusit. Sliši se dobro. ne moreš to jest če je sol zraven .pol ni sladko.. Bom pa en čokoladni namaz zravenprinesel in nevtraliziral sol.
nowfak Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Kraški zrezek s pomfrijem in solata, zraven pa še :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se