Fos Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Kosilo v Portalu. Pleska v kajmaku s prebrancem.
Vale Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Včeraj sem skuhala najbolj nenavaden granidirmrš v svoji kuharski zgodovini :grim :grim :grim Danes pa TOLE ... Z zeleno solato in domačim bučnim oljem :grim :D :D :D
Icy Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Tschevaptschitschi, krompir z blitvo, zelena solata z vročim krompirjem in česnom :P
Icy Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Široki rezanci z omako iz sladke smetane in gorgonzole. Mljaska!!
DimmuMaid Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Vege golaž :OK: Seveda sem ga začinla z dovolj terana, pa eno zeleno piksno vitaminčkov (Laško) sem si zraven servirala :) Ko v Ritzu :fredy: Tud ostali, ki so ga poskusli, so bli navdušeni (pa so sami anti-flancojedi).
vulcan Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Pecen polpet, renstan krompir in solato :)
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 telečja obara mal grozda,hruška še čaka
Vale Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ne bom si več kuhala ... ker vedno skuham preveč in vse požrem :blink:
Alla Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 TI sam kuhaj! Sam mene še pokliči, pa pridem vse zmazat! :yes:
bandy Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ne bom si več kuhala ... ker vedno skuham preveč in vse požrem :blink: ni tk hudo ni videt drgač pa mrzu fžo pa kak konc posebne pa še domač sladek mošt
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Ne bom si več kuhala ... ker vedno skuham preveč in vse požrem :blink: :grrr TI sam kuhaj! Sam mene še pokliči, pa pridem vse zmazat! :yes: govori v dvojini... :worship: sadje.... :yea1:
ton Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Že dva dni nič. Viroza me je čisto uničla, mi gre vse na kozlanje. :cry:
METAL4EVER Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Danes se grem kitajce.Svinjina na olivnem olju z porom in šampinjoni,seveda vse pripravljeno v voku. Zraven pa azijski krompir. :worship:
klimbra Objavljeno Oktober 5, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2006 Včeraj.......testenine po Vale receptu.....njami :OK: :OK: :OK: Danes........pečen piščanček....file se razume :OK: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se