KeC Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Čebulna bržola, solata in pa odličen jabolčni štrudl :OK:
Vale Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Danes sem na sadno zelenjavnem dnevu ... včeraj je bilo pol piščanca, pol bele štruce in pol kečapa malo preveč :grim
Manu Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Stari dobri bolonjski špageti in zelena solata. Danes imam OH-beljakovinsko-zelenjavni dan. Ločevalna rula :OK:
Andrej.d Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 Pizza v Novi Gorici pri "Alcatrazu".Zunaj na soncu.Pa kvartin refoška.Ahhh.
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Avijacija + pečen krompir + zelena solata Najm, njam :D
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Pasulj ... s klobaso valjda :grim :grim
klimbra Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Lidijina čorba( njen recept....kuham sam ).....pa Tabasco.........njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hrčo Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Prepečenc :cry: Lačna sm za pop****, pa ni hrane v bližini mene :(
Einherjar Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Krvavica, kislo zelje in matevz!!!
Vale Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Krvavica, kislo zelje in matevz!!! :kva2: :kva2: :kva2: pacek :kva2: :kva2: :kva2:
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Stari dobri bolonjski špageti in zelena solata. Danes imam OH-beljakovinsko-zelenjavni dan. Ločevalna rula :OK: jap samo pazi, da ti krvna skupina ne postane ragu :blush:
hrčo Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Krvavica, kislo zelje in matevz!!! Sem ti fouš ... jaz bi tud :cry:
Manu Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 jap samo pazi, da ti krvna skupina ne postane ragu :blush: Saj veš, da vedno pazim :blush: Danes njam njamči : belokranjska vinogradniška klobasa :blink: + na suho praženo kislo zelje + sosedov kruh (mislim, ne od lojza kruh, sosedov iz štacune... :rolleyes: )
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2006 Krvavica, kislo zelje in matevz!!! :worship: jaz grem pa sedaj :OK: povem kaj bo.... :yea1:
Anubis Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Včeraj sem si privoščil romantično večerjo. Naribana redkev s fižolom. Sicer sem spal sam ampak vzdušje je bilo fantastično.
Manu Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Anubis, ugibam - je bila to črna redkev? Predlagam ti, da si naslednjič vmešaš še malo pora, narezanega na rezance in govedino iz juhe. Moja boljša( :hmm: ) polovica si obvezno privošči čez še domače bučno olje in domač jabolčni kis. Zakaj ti to govorim? Ker je skupaj z belokranjsko pogačo to menda hrana za bogove. ;) B) Pri nas bo pa danes piščančji žur. :OK: Piščančje fileje mal soliš, obložiš s pršutom in sirom, dodaš rožmarin ter začimbice po okusu, zaliješ s polovico kisle in polovico sladke smetane, flikneš v pečico in počakaš, da je pečeno. Prav dolgo ni treba čakat, še posebno, če fileje prej zlatorjavo popečeš v ponvi. Zraven pa sataraš z rižem. Tudi to je za bogove :OK:
Anubis Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Jasno, da črna. Rdeča je za pusije. Bučno je bilo vsekakor prisotno. Por mi pa vera prepoveduje, da bi ga jedel...
Manu Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Por mi pa vera prepoveduje, da bi ga jedel... Pokaži mi to Vero, da jo namlatim :fight1: Upam, da ti Vera priporoča vsaj poper.... :rolleyes: p.s. Prej pozabla omenit današnjo sladico : listanje knjige Sladice z vsega sveta :)
First Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Upam, da ti Vera priporoča vsaj poper.... :rolleyes: sej bolš ne bo s poprom, ampak bo pa več :P jst pa spet japke frezam :cry:
Brrrm Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Včeraj zvečer jedel dobre kakije. mljask :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se