Vale Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 The first one: Goveji jezik s smetanovim hrenom Goveja juha z rezanci Polnjena piščančja bedrca Svinjska pečenka Fižolova solata s hrenom Krompirjeva solata Potica, limonina rulada The second one: Goveja juha s knoli Pohan pujs Govedine iz juhe Restan krompir Kruhov hren Zelena solata Potica :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Nedeljska paradižnikova kremna župca z jajčkom in smetanco a la Biba. Pa kroglice so bile not. Ena lepša od druge. :yes: Gurmansko - estetsko doživetje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Pohane melancane, cukete, paprika in čebula Ljubljanski zrezek Pečena svinjska krača Pečen krompir Kislo zelje Pol pa še malo pečene krače in pečenega krompirja in zelja Zalito z refoškom Zaužito pod oljko ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 The first one: Goveji jezik s smetanovim hrenom Goveja juha z rezanci Polnjena piščančja bedrca Svinjska pečenka Fižolova solata s hrenom Krompirjeva solata Potica, limonina rulada The second one: Goveja juha s knoli Pohan pujs Govedine iz juhe Restan krompir Kruhov hren Zelena solata Potica :rolleyes: Pohane melancane, cukete, paprika in čebula Ljubljanski zrezek Pečena svinjska krača Pečen krompir Kislo zelje Pol pa še malo pečene krače in pečenega krompirja in zelja Zalito z refoškom Zaužito pod oljko ... :grim Jaz ti več ne verjamem... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 župa, riž, šnicli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz ti več ne verjamem... :lol: Jaz pa ne morem več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Jaz pa ne morem več :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 Goveja juha z rezanci Od včeraj ostalo ravno še za dwa talerja.... No ja, zdej je pa ni weč :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 23, 2006 Deli Objavljeno Oktober 23, 2006 pol kile štikla domačega pujsa pečenega v pečici, kislo zelje in krompir. pa pir jasno :OK: hrana bogov :grim aja v soboto pa smo dobli pol prasca, sem ga razrezal in tabolše (mesnati špeh) kose popekel v pivovi omaki pa pivo zraven - božaaaaaaannnnnnnnnskooooo! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 zelenjavno mineštro :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 mesna musaka,solata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Prebranac in počenjica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Instant gobova župa, instant parmezanova omaka + konzerva tune not, neki sploščeni špageti. Še najboljša je menda bla solata z bučnim oljem. To pove vse. Katastrofa. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Segedin :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 hmmm jetrca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 (popravljeno) Segedin :grim Se mi zdi da skoz kisu zele natepavaš, saj ti že po rebrih dol visi :D Včeraj lasagna Danes za kosilo špageti z omako od lasagne za vcečerjo pa že neki diši in vifika krepko ropota po kuhinji Instant gobova župa, instant parmezanova omaka + konzerva tune not, neki sploščeni špageti. Še najboljša je menda bla solata z bučnim oljem. To pove vse. Katastrofa. :glare: Jap, samo za drek štukat :grim Popravljeno Oktober 24, 2006. Popravil Icy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 za "zajtrk"krožnik goveje juhe za malco malo mlečnga riža za kosilo in večerjo pražene kalamare in francosko solato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Ljepinjak pri Ranci na Lentu. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Se mi zdi da skoz kisu zele natepavaš, saj ti že po rebrih dol visi :D pizda, kaj bi jest dal za enga orenk segedinarja ... pa ga mi marivarinarji ne smemo ... majčicu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 No, fajn...zdaj se ga je pa še meni zaluštalo. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Ljepinjak pri Ranci na Lentu. :yea2: Fouš sem ti :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Fouš sem ti :krneki: Tudi sam sem si. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Sendvič ogršček - beli in še en sendvič s šunko pa 0,33 Pepsi. Avtomat, za vogalom stoji avtomat...:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Vratovina s/z žara, pečen krompir, paradižnikova solata.... aja pa še apfelštrudl za powrh :D Njam, njam... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Počasi odhajam na: Pohane bučke, melancane, papriko Ljubljanski zrezek Dunajski zrezek Joto Krompir v pečici Odojek Sladica Solata po izbiri Refošk :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se