Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Telečja pečenka v omaki, restan krompir, soljat :D
tati Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Telečja pečenka v omaki, restan krompir, soljat :D ki pa majo tako dobre malice :? :? jaz pa danes od same žalosti kilo čokolade :cry:
T-boy Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Dons pa še nč :( ...jaz tudi :grim . Nič, namreč :( . Post do poznega popoldneva, pa to. Pol pa...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 ki pa majo tako dobre malice :? :? P'r Čuježi :D jaz pa danes od same žalosti kilo čokolade :cry: Boga, boga...... :friend1: :blush: to pa res ni zdrawo:grrr , te bo zabilo :whistle:
tati Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 P'r Čuježi :D Boga, boga...... :friend1: :blush: to pa res ni zdrawo:grrr , te bo zabilo :whistle: ki maš pa cajt še tja na malco :) :) hvala prjatu :wub: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 ki maš pa cajt še tja na malco :) :) cajt za malco pa že mam :grim , saj je samo dober km do tja :blink:
Anubis Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Testenine s tartufi. Dobro za spremembo.
Vale Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Do sedaj jabolko, kivi, mandarino in jogurt z okusom brusnice, za katerega me je MNB nafukala, da je dober ... pa ni ... popoldan pa bolj konkretna zadeva ... repa s fižolom :D
Čamac Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Makaroni z ono rdečo omako (paradajz, bazilika pa še neke :P ) . Raje bi kaj druga samo sn sam doma pa nisn neki kuhar :D
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Piščanček.....ki sem ga našel v ropotarnici receptov naše Walevije. Diši božansko :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Vale Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Piščanček.....ki sem ga našel v ropotarnici receptov naše Walevije. Diši božansko :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Sam da ne boš čez dve uri kozlal :cry: :cry: :P
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Sam da ne boš čez dve uri kozlal :cry: :cry: :P Zaupam v tvoje burbončice......pa makar če crknem.......ja vem.........TROTL :krneki:
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Sam da ne boš čez dve uri kozlal :cry: :cry: :P s čim ga ja pa potrebno nafilat :? žal na poznam racepta :whistle:
Vale Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 s čim ga ja pa potrebno nafilat :? S pivom ... če misliš na Klimbro ...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 S pivom ... če misliš na Klimbro ... za Klimbro wem :grim jaz sem mislil p'šanca :grim
Vale Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 za Klimbro wem :grim jaz sem mislil p'šanca :grim pšanca maš pa filanega in nefilanega na blogu .)
Manu Objavljeno November 6, 2006 Objavljeno November 6, 2006 Makaroni s črno redkvijo . :P Presenetljiva jed s testeninami, prepraženo črno redkvijo, naribanim sirom in narezanim drobnjakom :OK: Pa motovilc , ki je uspel zrasti (presneti ptiči so mesec dni nazaj skoraj vsa semena pokljuvali) in kozarček belega vina. Belokranjca, se ve. :OK:
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 S pivom ... če misliš na Klimbro ... :blush: :blush: :blush: Res maš......sem si dovolil kuharsko svobodo.....in ga......čisto rahlo......zalil z Laškim pivom........zgolj toliko, da je bila omakica malček okusnejša. Wale......kapo dol......še te bom........posnemal namreč :devil:
Vale Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Wale......kapo dol......še te bom........posnemal namreč :devil: Dokler je blo pivo in ne balzamični kis je vse ok :OK: In zelo sem počaščena, da uporabljaš moje recepte :004
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Dokler je blo pivo in ne balzamični kis je vse ok :OK: In zelo sem počaščena, da uporabljaš moje recepte :004 Ko pa ima člowk poln gobček sline.......že ko jih bere. :blush: :blush: :blush: :wub:
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Avtor Objavljeno November 7, 2006 Ko pa ima člowk poln gobček sline.......že ko jih bere. :blush: :blush: :blush: :wub: in steklene oke. :grim
Vale Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 in steklene oke. :grim Joj, a si moral spomnit :cry: :blink: :wacko: ... zdej pa nimam več apetita ... :wacko:
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Avtor Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) Joj, a si moral spomnit :cry: :blink: :wacko: ... zdej pa nimam več apetita ... :wacko: Če je pa Klimbra v takem stanju sociološko-antropološki fenomen. :) :grim Popravljeno November 7, 2006. Popravil pirrulz
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Objavljeno November 7, 2006 Joj, a si moral spomnit :cry: :blink: :wacko: ... zdej pa nimam več apetita ... :wacko: Nič bat.....pomisli na Žiri......tam majo polna usta TAPRAVIH p.s.....raje pluvam steklene :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se