Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Telečja pečenka v omaki, restan krompir, soljat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Telečja pečenka v omaki, restan krompir, soljat :D ki pa majo tako dobre malice :? :? jaz pa danes od same žalosti kilo čokolade :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Dons pa še nč :( ...jaz tudi :grim . Nič, namreč :( . Post do poznega popoldneva, pa to. Pol pa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ki pa majo tako dobre malice :? :? P'r Čuježi :D jaz pa danes od same žalosti kilo čokolade :cry: Boga, boga...... :friend1: :blush: to pa res ni zdrawo:grrr , te bo zabilo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 P'r Čuježi :D Boga, boga...... :friend1: :blush: to pa res ni zdrawo:grrr , te bo zabilo :whistle: ki maš pa cajt še tja na malco :) :) hvala prjatu :wub: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ki maš pa cajt še tja na malco :) :) cajt za malco pa že mam :grim , saj je samo dober km do tja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Testenine s tartufi. Dobro za spremembo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Do sedaj jabolko, kivi, mandarino in jogurt z okusom brusnice, za katerega me je MNB nafukala, da je dober ... pa ni ... popoldan pa bolj konkretna zadeva ... repa s fižolom :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Makaroni z ono rdečo omako (paradajz, bazilika pa še neke :P ) . Raje bi kaj druga samo sn sam doma pa nisn neki kuhar :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Piščanček.....ki sem ga našel v ropotarnici receptov naše Walevije. Diši božansko :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Piščanček.....ki sem ga našel v ropotarnici receptov naše Walevije. Diši božansko :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Sam da ne boš čez dve uri kozlal :cry: :cry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Sam da ne boš čez dve uri kozlal :cry: :cry: :P Zaupam v tvoje burbončice......pa makar če crknem.......ja vem.........TROTL :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Sam da ne boš čez dve uri kozlal :cry: :cry: :P s čim ga ja pa potrebno nafilat :? žal na poznam racepta :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 s čim ga ja pa potrebno nafilat :? S pivom ... če misliš na Klimbro ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 S pivom ... če misliš na Klimbro ... za Klimbro wem :grim jaz sem mislil p'šanca :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 za Klimbro wem :grim jaz sem mislil p'šanca :grim pšanca maš pa filanega in nefilanega na blogu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Makaroni s črno redkvijo . :P Presenetljiva jed s testeninami, prepraženo črno redkvijo, naribanim sirom in narezanim drobnjakom :OK: Pa motovilc , ki je uspel zrasti (presneti ptiči so mesec dni nazaj skoraj vsa semena pokljuvali) in kozarček belega vina. Belokranjca, se ve. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 S pivom ... če misliš na Klimbro ... :blush: :blush: :blush: Res maš......sem si dovolil kuharsko svobodo.....in ga......čisto rahlo......zalil z Laškim pivom........zgolj toliko, da je bila omakica malček okusnejša. Wale......kapo dol......še te bom........posnemal namreč :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Wale......kapo dol......še te bom........posnemal namreč :devil: Dokler je blo pivo in ne balzamični kis je vse ok :OK: In zelo sem počaščena, da uporabljaš moje recepte :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Dokler je blo pivo in ne balzamični kis je vse ok :OK: In zelo sem počaščena, da uporabljaš moje recepte :004 Ko pa ima člowk poln gobček sline.......že ko jih bere. :blush: :blush: :blush: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Evo punce...sladica :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 Ko pa ima člowk poln gobček sline.......že ko jih bere. :blush: :blush: :blush: :wub: in steklene oke. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 in steklene oke. :grim Joj, a si moral spomnit :cry: :blink: :wacko: ... zdej pa nimam več apetita ... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) Joj, a si moral spomnit :cry: :blink: :wacko: ... zdej pa nimam več apetita ... :wacko: Če je pa Klimbra v takem stanju sociološko-antropološki fenomen. :) :grim Popravljeno November 7, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Joj, a si moral spomnit :cry: :blink: :wacko: ... zdej pa nimam več apetita ... :wacko: Nič bat.....pomisli na Žiri......tam majo polna usta TAPRAVIH p.s.....raje pluvam steklene :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se