Vale Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Če je pa Klimbra v takem stanju sociološko-antropološki fenomen. :) :grim Res je, lahko bi ga uporabljali v shujševalnih programih :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Če je pa Klimbra v takem stanju sociološko-antropološki fenomen. :) :grim Jebi ga.....antropološko.....sem bližje jamskemu človeku......pa ni nujno....da je homo sapiens sapiens....tut neandertal mi je nekako pri srcu..... Res je, lahko bi ga uporabljali v shujševalnih programih :grim Nikarte......že samo moja slika zagotavlja najmanj mesec dni zavračanja hrane....pa naj bo ta v trdnem....al pa tekočem stanju..... <Le kaj bo svet s tolikimi suhicami>...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Bageta, mini Poli, Coca-Cola :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2006 Bageta, mini Poli, Coca-Cola :huh: :eek: :eek: :eek: :eek: Moje iskreno, ampak res iskreno sožalje, Fury. :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 :eek: :eek: :eek: :eek: Moje iskreno, ampak res iskreno sožalje, Fury. :cry: :cry: :cry: Fury hujša..........pameten fant :devil: :devil: :devil: A si kdo lahko zamisli dan, ki bi ga ob taki hrani prživel......recimo..........Zdrawc :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 v pisarno se je razširil vonj vampov, še po pir skočim do hladilnika pa juhu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 (popravljeno) Goveja juha, prekajena vešalica, prebranac in motovilec. Postreženo v LJ. Popravljeno November 8, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 :eek: :eek: :eek: :eek: Moje iskreno, ampak res iskreno sožalje, Fury. :cry: :cry: :cry: Dva hot-doga z gorčico, mali Pepsi. :SS :( :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Dva pepsija v lokalni gostilni, doma velik kos kruha in konc pasje radosti (lovska klobasa). :OK: Pol pa na traktor in k sosedi na toplo kosilo s sladico! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2006 Dva hot-doga z gorčico, mali Pepsi. :SS :( :doze: Katastrofa. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Popečen toast s popečeno govedino, papriko in jajco na oko ... zdaj sem pa lačna :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Katastrofa. :fredy: Jutri (upam), pride veliki revanš... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 8, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2006 Jutri (upam), pride veliki revanš... :grim Navijamo za tebe. :grim B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Danes nic, vceraj malo arasidov, jutri pa....kaj pa vem.... Malce Maidnov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Sendvič - beli ogršček, iz avtomata. FUUUUUUUUUUUUJ. Pravo kosilo bo pozno, ne tisto bo že večerja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Zaenkrat nix... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Zaenkrat nix... :doze: Boljše da ne, lahko spet kozlaš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Vlko žemlo pa enih 15 dek specialne goveje salame not. Zakon! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Enga HORSA, direkt u žilo :naughty: Pa bojo lopovi Horsburger na Trubarjevi s 1.1.07 zaprl :blink: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Enga HORSA, direkt u žilo :naughty: Pa bojo lopovi Horsburger na Trubarjevi s 1.1.07 zaprl :blink: :angry: Baje onega v Tivoliju tudi, sem slisal pravit... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 9, 2006 Golazshzs by Baab-itza. :grim Rulz. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 danes mi bo draga ribe spekla, pa krompir s petrušem ... je šla zjutraj ob 7h kupit na tržnico ... jaz sem pa itak že ob 4h vstal in začel delat ... danes sem jedel samo mehiški snack na konferenci ... riba bo zvečer prav z veseljem zaplavala v želocu ... no, upam, da mi prej klavir na glavo ne pade al pa kaj aja, včeraj sem pa žrl MkDonalc ... ob 20h .. prvi obrok ... pol pa takoj zaspal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Baje onega v Tivoliju tudi, sem slisal pravit... :krneki: Žal si slišal prav :angry2: :devil: jih vzem!!! :BUA: Ostal bo sam u BTC :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Žal si slišal prav :angry2: :devil: jih vzem!!! :BUA: Ostal bo sam u BTC :cry: Ziher bo kak Turcin z kebabom vleto namesto... :krneki: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Baje bo Zoki čevape zrihtal ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se