Zdrawc Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Dons bodo pa češpowi knedli :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: :OK: :worship: :yes: PS: ... tudi mes(e)ni ni bil slab! :eek: Sva kaj spregledala? :cry: Seveda ... kriv je izključno kavč ... :grim .) Spregledala sta sirove žepke od Ušatke :grim Tunarulz :OK: Drugič bo namesto tuninega namaza somov :devil: Popravljeno November 13, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 13, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) :eek: Sva kaj spregledala? :cry: Tudi sam sem zadevo našel povsem po naključju :) :hmm: B) Popravljeno November 13, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Ravnokar žvečim frlökece z domačo zaseko. Slastno! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Seveda ... kriv je izključno kavč ... :grim .) Spregledala sta sirove žepke od Ušatke :grim Tunarulz :OK: Drugič bo namesto tuninega namaza somov :devil: :doze: Jasno, če so se pa nekateri tako agresivno in konstantno gnetli okoli mize dobrotnice, da smo preostali lahko samo še mencoritili v ozadju ... :wacko: PS: mencoritili ... by Ogorevc. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 sem mencal pri mizi ker me je mehur začel izdajat, a tudi nobene tune kaj šele soma v žepu nisem našel ! :devil: grem pod palmo na DPS! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 sem mencal pri mizi ker me je mehur začel izdajat, a tudi nobene tune kaj šele soma v žepu nisem našel ! :devil: grem pod palmo na DPS! .) Seveda ne, ker si čičeriko mazal :fredy: pa peteršilj drobil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Seveda ne, ker si čičeriko mazal :fredy: pa peteršilj drobil :D :lol1: Čičerike ni samo mazal ampak jo je tudi ZMAZAL. Peteršilj pa itaq ... Prjatu :whistle: B) PS: če se vrnem v kontekst topica: večer poln gurmansko-komunikacijskih užitkov. :yes: PS2: policijoti na obali so pa očitno martinovali. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Drugič bo namesto tuninega namaza somov :devil: Prebrala in razumela sporočilo , samo sporočam, da bo užitek večji in ne bo nepotrebnih ugibanj. Pulim si lase. Mečem se po zobeh. Sem kot lisica, ki ni mogla doseči grozdja - ki je bilo itak kislo. Cela sem scagana. Ne vem, kaj bi. Ful se sekiram, ker ves vikend nisem bila nažgana. :kva2: Somov namaz zna bit zelo delikatna zadeva. Kot ekspert to že lahko rečem. :) Ker se ne moreš izognit kostem. Kosti se pa ponavadi kaj hitro zataknejo v grlu. :devil: Tuna iz konzerve bo boljša izbira. :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Burek spljoh nič več :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Goska. :grim Njami..... pa mlinci. :) Popravljeno November 13, 2006. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Ravnokar žvečim frlökece z domačo zaseko. Slastno! B) A to lahko ......."prevedeš"...... Sliši se slastno :kva2: Rižotka.......solatka..........a je treba sploh še kaj govort :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Mmmmm, zelenjavni hlebčki... Jedla sem jih pa v daljnih krajih pri Markaču v Vuhredu :). Zdej jih grem pa pokurit :D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2006 Pravkar konzumiram pir. Paše indeed. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Za kosilo sem jedel krompirjev golaž. Zdaj pa lepo ob whiskeyu surfam po motsvetu. :010 :grupni: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Spet... ampak, kaj čem, če smo pa na Martinovo imeli dve in je ena šele danes prišla v poštev. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Sardelce :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) so me nategnil da sm jedla kuro :angry2: pa riž :010 Popravljeno November 15, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Po dolgem času pica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 15, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2006 Prleški sendvič by moj brat, ki mi ni čisto nič podoben. Sestavine: palačnike ena na drugi, vmes nekaj rastlinja in hrana v obliki šunke, prek pa sir in zapečeno v roru. :grim Zakaj moj brat, ki mi ni nič podoben, tole imenuje prleški sendvič, pa mi ni znano. :hmm: Sem ga hotel potem ob pivu vprašat, pa se mi očitno ni zdelo dovolj pomembno, kajti na izust omenjene vprašalne povedi sem čisto pozabil. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Spet se mi je zaluštala lazanja :D zdaj pa je mam za par mescov dovolj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Goveji esikflajš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Oslič file+krompirjeva solata :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 golaž, testenine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 "makaron-flajš",rdeča pesa :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se