Vale Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: :OK: :worship: :yes: PS: ... tudi mes(e)ni ni bil slab! :eek: Sva kaj spregledala? :cry: Seveda ... kriv je izključno kavč ... :grim .) Spregledala sta sirove žepke od Ušatke :grim Tunarulz :OK: Drugič bo namesto tuninega namaza somov :devil: Popravljeno November 13, 2006. Popravil Vale
pirrulz Objavljeno November 13, 2006 Avtor Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) :eek: Sva kaj spregledala? :cry: Tudi sam sem zadevo našel povsem po naključju :) :hmm: B) Popravljeno November 13, 2006. Popravil pirrulz
Alla Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 Ravnokar žvečim frlökece z domačo zaseko. Slastno! B)
fifty Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 Seveda ... kriv je izključno kavč ... :grim .) Spregledala sta sirove žepke od Ušatke :grim Tunarulz :OK: Drugič bo namesto tuninega namaza somov :devil: :doze: Jasno, če so se pa nekateri tako agresivno in konstantno gnetli okoli mize dobrotnice, da smo preostali lahko samo še mencoritili v ozadju ... :wacko: PS: mencoritili ... by Ogorevc. :worship:
Rude Boy Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 sem mencal pri mizi ker me je mehur začel izdajat, a tudi nobene tune kaj šele soma v žepu nisem našel ! :devil: grem pod palmo na DPS! .)
Vale Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 sem mencal pri mizi ker me je mehur začel izdajat, a tudi nobene tune kaj šele soma v žepu nisem našel ! :devil: grem pod palmo na DPS! .) Seveda ne, ker si čičeriko mazal :fredy: pa peteršilj drobil :D
fifty Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 Seveda ne, ker si čičeriko mazal :fredy: pa peteršilj drobil :D :lol1: Čičerike ni samo mazal ampak jo je tudi ZMAZAL. Peteršilj pa itaq ... Prjatu :whistle: B) PS: če se vrnem v kontekst topica: večer poln gurmansko-komunikacijskih užitkov. :yes: PS2: policijoti na obali so pa očitno martinovali. :xx:
Manu Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 Drugič bo namesto tuninega namaza somov :devil: Prebrala in razumela sporočilo , samo sporočam, da bo užitek večji in ne bo nepotrebnih ugibanj. Pulim si lase. Mečem se po zobeh. Sem kot lisica, ki ni mogla doseči grozdja - ki je bilo itak kislo. Cela sem scagana. Ne vem, kaj bi. Ful se sekiram, ker ves vikend nisem bila nažgana. :kva2: Somov namaz zna bit zelo delikatna zadeva. Kot ekspert to že lahko rečem. :) Ker se ne moreš izognit kostem. Kosti se pa ponavadi kaj hitro zataknejo v grlu. :devil: Tuna iz konzerve bo boljša izbira. :K
Manu Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) Goska. :grim Njami..... pa mlinci. :) Popravljeno November 13, 2006. Popravil Manu
klimbra Objavljeno November 13, 2006 Objavljeno November 13, 2006 Ravnokar žvečim frlökece z domačo zaseko. Slastno! B) A to lahko ......."prevedeš"...... Sliši se slastno :kva2: Rižotka.......solatka..........a je treba sploh še kaj govort :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
DimmuMaid Objavljeno November 14, 2006 Objavljeno November 14, 2006 Mmmmm, zelenjavni hlebčki... Jedla sem jih pa v daljnih krajih pri Markaču v Vuhredu :). Zdej jih grem pa pokurit :D.
pirrulz Objavljeno November 14, 2006 Avtor Objavljeno November 14, 2006 Pravkar konzumiram pir. Paše indeed. B)
Vanga Objavljeno November 14, 2006 Objavljeno November 14, 2006 Za kosilo sem jedel krompirjev golaž. Zdaj pa lepo ob whiskeyu surfam po motsvetu. :010 :grupni: :yea2:
Manu Objavljeno November 15, 2006 Objavljeno November 15, 2006 Spet... ampak, kaj čem, če smo pa na Martinovo imeli dve in je ena šele danes prišla v poštev. :doze:
minca Objavljeno November 15, 2006 Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) so me nategnil da sm jedla kuro :angry2: pa riž :010 Popravljeno November 15, 2006. Popravil minca
pirrulz Objavljeno November 15, 2006 Avtor Objavljeno November 15, 2006 Prleški sendvič by moj brat, ki mi ni čisto nič podoben. Sestavine: palačnike ena na drugi, vmes nekaj rastlinja in hrana v obliki šunke, prek pa sir in zapečeno v roru. :grim Zakaj moj brat, ki mi ni nič podoben, tole imenuje prleški sendvič, pa mi ni znano. :hmm: Sem ga hotel potem ob pivu vprašat, pa se mi očitno ni zdelo dovolj pomembno, kajti na izust omenjene vprašalne povedi sem čisto pozabil. B)
Čamac Objavljeno November 15, 2006 Objavljeno November 15, 2006 Spet se mi je zaluštala lazanja :D zdaj pa je mam za par mescov dovolj :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se