Medoo Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Za spremembo en burek za malico! :D Pa en jogurt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 konkretno porcijo obrezančkov s špukam tatarske :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 konkretno porcijo obrezančkov s špukam tatarske :whistle: Se to dobi v Sarajevu?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Se to dobi v Sarajevu?? :naughty: Če bi poznal Sarajlije dobro, bi vedel, da oni to izvažajo glupim Slovencem :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Srček v omaki, evo me! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) Srček v omaki, evo me! :kva2: Če ti svoji lubiki srček praviš ... .) ... Me pol samo zanima, takole, privatno, saj veš, kako si jo v pisker spravil?? Pa ne preveč okol govor't :grrr Popravljeno November 20, 2006. Popravil Claw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Če ti svoji lubiki srček praviš ... .) ... Me pol samo zanima, takole, privatno, saj veš, kako si jo v pisker spravil?? Pa ne preveč okol govor't :grrr Ti povem, mulčer dela čudeže. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) Ti povem, mulčer dela čudeže. Shit, saj sem vedel da sem narobe kupil, s maličnim pešalnikm še supstrata v lončku za rože ne zmešaš :glare: Popravljeno November 20, 2006. Popravil Claw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Shit, saj sem vedel da sem narobe kupil, s maličnim pešalnikm še supstrata v lončku za rože ne zmešaš :glare: Ne sekiraj se, ga boš že še kje ponucal. Drugača jih imaš (mulčerje) pa zdaj v akciji in to take 2-brzinske + rikverc, če se kaj zatakne. Se splača, ker nikoli ne veš kdaj ti prav pride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Hja, kakorkoli, moj srček me kliče na kosilo: njen paprikaš (beri kurji) in jajčni vlivanci (pa ne moji) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 za koslio 2 semvica :) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) nč paninička, za kosilo na wasmica jeah jeah.. :grim :worship: Popravljeno November 21, 2006. Popravil inge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Če že moram bit v Žabariji, bom izkoristila soljato v Polni skledi :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 kej tazga bo padl duans :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 polenta z golazem. ali mlekom. se cincam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 polenta z golazem. ali mlekom. se cincam. s pršutam - tipo toč...slikca zgori :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 včer gyros z Devilish. .. zvečer pa tortice z Nagayo danes pa že cel dan zobam češnje z gospo Okrajno sodnico (za prekrške) iz Lenarta ;) life is goood - same biatches all around, tudi pri prehrani :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2006 Krompirjev golazszh z dimljeno hrenovko se obeta. Okej za preživet je. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Pečeni kotleti! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Soljato v polni skledi sem zamenjala z matevžem, svinjsko pečenko in štrudlom z jabolki in kostanji .... aja pa pol litra mladega refoška zraven ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 nč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Muca mi je baso papala! Sn bil vesel pa lačn. Bom pa jaz drugič muco papal! :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 jaz sem kr hamburgger pri hambiji pojedel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Nevem kako se vam lub to pisat nerečem,če je kdo kaj res dobrega pojedel, pa dobrodošel bi še kakšen RECEPT, mogoče naslov štarije zraven in slikca ne pa da nakladate s to PLASTIČNO hrano-pa oprostite,če sem vas par užalil-mislim,da s temi posti samo nabirate točke ,da nebi ostali VAJENCI.!!!! Ps. danes sem bolj slabo večerjal:domača kranjska klobasa,hren ružen fižol mlad v solati,stoletni kruh in domač bel špricer(enako vino pije tudi Šmihelski Župnik) za sladico 80% kakavova Swicarska čokolada Lindt exselence,zdaj me čaka še ena jabolka seveda domača (kosmačka) zdej še malo televizije in lahko noč. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 zjutraj ŽGANCI!!! :grim :D :D :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se