jose Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 šnicli, krompir, solata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) dans je ševfica Mateja nardila čili kon karne, ki je še boljši od mojega mislim, okej, mehiški pasulj ;), samo malo bolj pisano, z raznoliko zelenjavo in dobrimi začimbami in oštrimi dišavami pravzaprav ... za kako porcijo še ga je na sejni mizi ;) kidam naljevo :evilgrin: Popravljeno November 22, 2006. Popravil brum brum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 pašto pa solato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 dans je ševfica Mateja nardila čili kon karne, Simon, nekam čudne barve je... :naughty: Al imaš slab fotoaparat al te pa nima več rada :kva2: :P :devil: Hec, saj veš....hec.... Jaz pa jagenjčkova jetrca na čebuli danes. Eh...beljakovinski dnevi..... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 kaki+ hruška :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 JOE PENA'S odlična smetanova zelenjavna pikantna juhica burrito traditiolnale de pollo (tortilja z piščančjim mesom, mariniranim krompirjem in zelenjavo... za prilogo solatni krožnik) leche pina (sladica iz vanilijeve kreme s koščki biskvita, jagodnim sirupom, kokosom in vzorcem sladkega greha na vrhu smetane....) noro!!!!!! če bo šlo tako naprej spomladi ne bom več pasal v kombinezon... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Simon, nekam čudne barve je... :naughty: Al imaš slab fotoaparat al te pa nima več rada :kva2: :P :devil: hja, aparat stlačen v telefon pač ... kaj drugega se mi ne da okoli šlepat... recimo canon powershot g7 je že skoraj prevlki ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 hja, aparat stlačen v telefon pač ... kaj drugega se mi ne da okoli šlepat... recimo canon powershot g7 je že skoraj prevlki ... :blush: Mal se duvaš :P Lihkar jem sendvič z domačo salamo in violetami. :grim ( violeta - lokalno ime moje mlajše hčere za olive... trenutno se ni mogla spomnit, kako se reče olivam :P :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 lazanjo in fižolovo solato... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Mal se duvaš :P sploh ne ... g7 je novoletno-rojstnodnevna želja ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Tekoča hrana tud vela? :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 jaz pravkar grem na kosilo:) na jedliniki pa je golaž pa polenta :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 k meni zdaj pride kosilo. .. govedina v česnovi omaki po mongolsko :) iz kitaste restavracije ,sveda. .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 k meni zdaj pride kosilo. .. govedina v česnovi omaki po mongolsko :) iz kitaste restavracije ,sveda. .. To ti misliš, da je govedina :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 To ti misliš, da je govedina :P glavno, da se da žvečit :-) PS: danes sem spet videl fižolčke iz včerajšnjega čilija. .. in ne ... nismo spet jedli čilija ;) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Zdrawc Vs česplowi knedli 13 : 0 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Cvetača v tempuri, špageti z olivnim oljem, česnom in parmezanom, zelena soljata z vročim krompirjem, česnom, balzamičnim kisom in olivnim oljem :yes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Zdrawc Vs česplowi knedli 13 : 0 :D Ko bo kdo patentiral knedle iz lubenic, bo rezultat malce drugačen. Ampaq še vedno v korist Zdrawca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 glavno, da se da žvečit :-) To se dajo moje čizme tudi, ampak nevem kako faco bi zraven delal! :SS Pa dober tek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 glavno, da se da žvečit :-) PS: danes sem spet videl fižolčke iz včerajšnjega čilija. .. in ne ... nismo spet jedli čilija ;) :devil: No, sam da je prebava OK, drugih jih pa mal prežveči :grim špageti z olivnim oljem, česnom in parmezanom, Hvala za predlog za kosilo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 burek bo sedaj padel.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Ko bo kdo patentiral knedle iz lubenic, bo rezultat malce drugačen. Ampaq še vedno v korist Zdrawca :D :blush: sam potem najbrž ne bo enke spredaj :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 burek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 tunino solato :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 k meni zdaj pride kosilo. .. govedina v česnovi omaki po mongolsko :) iz kitaste restavracije ,sveda. .. Kuga pa je tu KITASTA restavracija a tam :devil: Kite jejo!!!!!! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se