METAL4EVER Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Pečena svinjska rebra z krompirjem.Njami :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Včeraj za večerjo: 1. Špinačni njoki v smetanovi omaki :OK: 2. Pršut v refošku s polento :glare: 3. Marelica v svinjski pečenki in fuži v refoškovi omaki :BUA: 4. Klobasa, zelje, krompir :BUA: v kombinaciji z zgornjim ne paše spljoh 5. Sirovi štruklji :BUA: (ker so bili pogreti v mikrovalovki :angry: ... še dobro, da sem imela v torbici štrudl :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Kaj se nimate kaj druga menit, ko pa, kaj ste danes požrli! Naj edn odpre forum, kaj smo pa danes pametnega naredli! P.S: Jaz že celi dan delam, delam in delam.. KAJ PA? "slabi vtis na okolico!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Kaj se nimate kaj druga menit, ko pa, kaj ste danes požrli! Imamo, jaz sem pisala o tem kaj sem včeraj požrla :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Naj edn odpre forum, kaj smo pa danes pametnega naredli! Maš prav, jaz sem naprimer danes pametno spil 3 pire, pa še kakega bom. :grim Včeraj za večerjo: 1. Špinačni njoki v smetanovi omaki :OK: 2. Pršut v refošku s polento :glare: 3. Marelica v svinjski pečenki in fuži v refoškovi omaki :BUA: 4. Klobasa, zelje, krompir :BUA: v kombinaciji z zgornjim ne paše spljoh 5. Sirovi štruklji :BUA: (ker so bili pogreti v mikrovalovki :angry: ... še dobro, da sem imela v torbici štrudl :D ) Kaj to hodiš ti na sloufud varianta večerje, al je vse od naštetega po puno kapo. :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Kaj to hodiš ti na sloufud varianta večerje, al je vse od naštetega po puno kapo. :eek: Dela si zaloge za zimsko spanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Dela si zaloge za zimsko spanje. Aja, podabu! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Dela si zaloge za zimsko spanje. Brihta si še mlad, ampak nikol ne smeš ljudi po sebi sodit :nono: Kaj to hodiš ti na sloufud varianta večerje, al je vse od naštetega po puno kapo. :eek: Zloufud :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 mtjuž pa zjlje z ocvjrkam :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Grem zvezke kupit pa jih spetč :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 rižota... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 čeprav bi mogla strogo ležati se nisem mogla upreti bologneze omaki in špagetom mmmmmm kako imam to rada...... :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Hrenovke pa kruh! Mmmmmm, ni boljšega. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 (popravljeno) smokije :grim Popravljeno November 28, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 cüjcke mnjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2006 Pasuljatzsz + pir. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 2 pira + arasidi... :doze: doma pa neki klinac od enoloncnice... :slap: Katastrofa, v glavnem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2006 2 pira + arasidi... :doze: doma pa neki klinac od enoloncnice... :slap: Katastrofa, v glavnem... Še dobro, da si pira rukno. Drugač bi mel pa res kulinarično zajeban dan :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 :eek: .) :grim spet kostanj iz mesta.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Pasuljatzsz + pir. B) 2 pira + arasidi... :doze: ... Katastrofa, v glavnem... Vse razen pira drži tudi pri meni. + čokoladni namaz :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2006 Vse razen pira drži tudi pri meni. + čokoladni namaz :P Potemtakem si ključno stvar izpustil. :fredy: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Baje bi bil po kombinaciji antibiotika in pira še bolj pameten kot sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2006 Baje bi bil po kombinaciji antibiotika in pira še bolj pameten kot sem. Eh ne ga srat. Že parkat preizkušeno, pa ni blo nič. :fredy: Mogoče zato, ker bolj pametn, kot sem, itak ni možno bit. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 goveja juha, pečenka z gobovo omaka, krompirjevi svaljki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Še ne vem kaj bo amapk ziher bo zelo dobro. Poslovno kosilo v vinotoču med vinogradi :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se