METAL4EVER Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Ravno kuham gvavnek če kdo ve kaj to je. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Ravno kuham gvavnek če kdo ve kaj to je. :worship: Ne, me pa zanima ka je to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Ne, me pa zanima ka je to :) To zrežeš celo ne preveliko glavo zelja v ekonom ene 3 do 4 krompirje mal špeha po pa začimbe šetraj,kumna,majaron,poper,sol,jušna kocka,lovor in malo česna in čebule.Kuhat prbližn pol ure.To je to preprosto in ukusno. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 paprikaš, testenine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 vodo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Pohan piščanec je bil čudovit obrok in je padel na plodna tla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 sodelavc dau odpoved-narezek pršut, gorgonzola njami :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Zrezek, kruhovi cmoki, solatka in coca-cola za čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Grozdje. Se šparam za jutrišnjega brancina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Tut jaz že kaka dva litra vode :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Se šparam za jutrišnjega brancina. ne se preweč šparat, ker ti to lahko pusti posledice :grim Najm, njamnil sm pa: svinjska jetrca + koruzni kruh :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 svinjska jetrca + koruzni kruh :D Jaz bi tudi! :cry: Pizda, jaz pa že celi dan japke žvekam, pa mislim da bo danes pri tem tudi ostalo. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Pizda, jaz pa že celi dan japke žvekam, pa mislim da bo danes pri tem tudi ostalo. :( :eek: Čemu to dobr :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 ... + koruzni kruh :D Koruza je za brancine. ... Pizda, jaz pa že celi dan japke žvekam, pa mislim da bo danes pri tem tudi ostalo. :( Ka pa pivo? Nichts? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 :eek: Čemu to dobr :hmm: Ker mi je nekdo povedal, da je japka pol zdravja, druga polovica pa smeh. Tak da se že celi dan bašem z njimi, zraven pa se bedasto režim. Noro, po moje bom živel vsaj 300 let. :grim Ka pa pivo? Nichts? Ne boš verjel stari, niti enega. Se bom moral zvečer fejst potrudit, da not spravim. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Koruza je za brancine. tudi med drugim :grim Brancini pa za nas :evilgrin: in prehrambeni krog se s tem zaključi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2006 nič. :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 nič. No ja, saj kaki teden (beri mesec) posta ti ne bi škodil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2006 No ja, saj kaki teden (beri mesec) posta ti ne bi škodil. :P Vse najboljše tudi tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Pohan piščanec je bil čudovit obrok in je padel na plodna tla. :eek: Mislm, no :angry: :blink: Kuko lohk tako dobroto ob tla mečeta :headbang: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 M'C donalds .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Šnicl od kralja živali v gobovi omaki :grim , pa riž :blush: :( zraven pa kisle paprike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Piščanec v sladko-kisli omaki za zajtrk ob sedmih zjutraj :wacko: Sam je pa dobr :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2006 Včeraj je moj brat, ki mi ni nič podoben, naredil pujsove šnicle v refoškovi omaki z neko zelenjavo. B) Veri najzsz. Pohvale Žorži. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Še ne vem kaj bo amapk ziher bo zelo dobro. Poslovno kosilo v vinotoču med vinogradi :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: Čudovite rebrce kralja živali z enkratnim praženim kropirjem vse lepo rahlo namočeno v soku le teh. Poleg pa repincl. :grim :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se