Rude Boy Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 eden izmed obeh osličev mi je priplaval na površje :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Zajtrk: Včeraj namočene suhe slive in marelice s svežim grozdjem, banano, ovsenimi kosmiči, žlico medu in vse posipano z dvema žlicama zdrobljenih bučnih semen. Na vrh pa nekaj sendvič keksov s kakavovim nadevom in ena marcipanova ploščica. Kosilo: Juha iz kocke s korenčkom, paradižnikom, česnom in rezanci. Narezek z mortadelo, suho salamo, sirom in kruhom. Grozdje. Pa malo čokoladnega namaza. Večerja: Kje je še to? Mogoče kakšne ribe? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Kupus & pecheniche :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Sv. pečenka v kislem zelju in pražen krompir.Pečenka se lepo peče, krompir je že kuhan.Za tega potrebujem kakšen dober nasvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Pica z morskimi sadeži :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Pohan smuč, kuhan krompir in zelena solata s fižilom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Pohan smuč, ... Od kod ti smuč, bog te nima rad? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 He, he, he dobil sem enega takega, ki je imel malo manj kot 3,5kg. Nisem pa ga ulovil, sicer se občasno podam na ribičijo, ampak letos za smuča še ni bilo časa niti pravih temperatur. Je pa odličen - verjetno najboljša riba, skoraj brez kosti so izpadli ti kareji od njega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Kombuha :P ys jo futram s čajem ona pa mene z odlično pijačo, ki je prava konkurenca Cockti :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Za zajtrk: ananas. Za kosilo: gosta domača fižolova juha z domačimi knedli, vse a la babica (pojedel 3 krožnike juhe in 12 knedlov). Noro! :OK: Za večerjo: nič, ker je ne jem. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) Za kosilo: z domačimi knedli, (pojedel 3 krožnike juhe in 12 knedlov). Noro! :OK: :eek: :eek: :eek: ...verjamem, da mora biti res noro pojesti 12 knedlov... :kva1: Popravljeno December 10, 2006. Popravil Lumpa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Ja saj je mislil knedle velikosti fižola ali pogojno češnje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 :eek: :eek: :eek: ...verjamem, da mora biti res noro pojesti 12 knedlov... :kva1: Z lahkoto sem jih zmazal in še več bi jih, pa zadnje cajte babica nekaj škrtari. Ne vem kaj ji je. Ja saj je mislil knedle velikosti fižola ali pogojno češnje :P :grrr Bolj velikosti manjšega krompirja. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 zrezki mecarice in dalmatinska blitva... odlicno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 (popravljeno) Za kosilo: gosta domača fižolova juha z domačimi knedli, vse a la babica (pojedel 3 krožnike juhe in 12 knedlov ). Noro! :OK: :eek: :eek: :eek: Čuj, da se mi neboš zredu :ninja: Popravljeno December 10, 2006. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 ćufte :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Goveja juha z rezanci, krvavica, zelje in ajdovi žganci .... rulz :OK: Stari, hvala za idejo in seveda družbo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 :eek: :eek: :eek: ...verjamem, da mora biti res noro pojesti 12 knedlov... :kva1: odvisno od velikosti .. videl (ne jedel) sem že knedle velikosti frnikole :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2006 Biftek. Tatarskiy. B) Bjutiful. :grim :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Pirko pa ne moreš na tešče surovega mesa jest ! Boš jutri cel dan bruhal po nemčiji pa po motorheadih ! :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2006 Pirko pa ne moreš na tešče surovega mesa jest ! Boš jutri cel dan bruhal po nemčiji pa po motorheadih ! :P .) Seveda lahko! Vprašaj svojega čukun-čukun.......... 10.000x čukundeda, če je njemu pasalo surovo meso jest vjutro. Valda mu je :grim Prav fino se počutim. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Pirko pa ne moreš na tešče surovega mesa jest ! Boš jutri cel dan bruhal po nemčiji pa po motorheadih ! :P .) Valjda lahko, to so pred priprave ... ker bo surovo :kva2: :kva2: :P ... drgča pa štrudl ravnokar mljackam ... odlično +10 :OK: :grim Popravljeno December 11, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Čuj, da se mi neboš zredu :ninja: Brez panike, vse skurim sproti. .) Danes pa ledvičke v omaki, pire pa radič. Že zdaj mi je slabo, tak se bom basal. :grim odvisno od velikosti .. videl (ne jedel) sem že knedle velikosti frnikole :yes: Tisto niso knedli, ampak knedliči. Knedl je minimalno 60x40x20 mm. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Brez panike, vse skurim sproti. .) Danes pa ledvičke v omaki, pire pa radič. Že zdaj mi je slabo, tak se bom basal. :grim Tisto niso knedli, ampak knedliči. Knedl je minimalno 60x40x20 mm. :grim Kak pa pokuriš :hmm: Dans ti bom pa mal fouš za tole kosilo :blush: A bi ti men tole tvojo babico predstavu, da bi se še jaz kdaj povabla na tako fajn kosilo :D Pa ka mate vi, pravokotne knedle al kak :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Kak pa pokuriš :hmm: Samo "priden" moraš bit. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se