motobaby Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 Zajtrk: banana M1: suho sadje Kosilo: kuhana cvetača M2: suho sadje Večerja: jabolko, kivi, mandarina no comment............... :closedeyes: :cry:
TONTO Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 Zajtrk: banana M1: suho sadje Kosilo: kuhana cvetača M2: suho sadje Večerja: jabolko, kivi, mandarina no comment............... :closedeyes: :cry: moje sožalje ti ne boš dolgo ob taki hrani :whistle: O:-)
Ganges Objavljeno Februar 18, 2007 Opozori Objavljeno Februar 18, 2007 pohan kare, restan krompir, solata iz kumaric :OK: Zajtrk: banana M1: suho sadje Kosilo: kuhana cvetača M2: suho sadje Večerja: jabolko, kivi, mandarina no comment............... :closedeyes: :cry: Sožalje :cry:
TONTO Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 en pustni :grim krofek za začeteki
motobaby Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 moje sožalje ti ne boš dolgo ob taki hrani :whistle: O:-) ni panike stari, dons je spet dan za (normalno) hrano :D
vapotek Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Včeraj sem spet presenetil samega sebe, ko sem za kosilo zmazal 3 velike krožnike zelenjavne juhe z 12-imi knedli. :D Še danes nisem pri sebi. :blush:
T-boy Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Za malco fina zelenjavna enolončnica (z malo svinjskega, seveda :grim ), pa kot se za Ptujčana B) v pustnem času spodobi, še en krof.
KeC Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Presneti krofi, 3 sem pojedel pa sem se za 10kg zredil. Kategorično zanikam, da bi dobre pečenke imele kaj pri tem. :evilgrin:
TONTO Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 ni panike stari, dons je spet dan za (normalno) hrano :D To :OK:
First Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Ne paše mi nič jest, neka bolezen me napada :BUA:
Furioso Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Ne paše mi nič jest, neka bolezen me napada :BUA: Nekaj anti-bolezen spravi vase... :P :D
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Hrenovke v pivvskem testu + oljnatni fižol
Pervy Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 ravno ruknil mesni burek - pasalo :OK:
First Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Nekaj anti-bolezen spravi vase... :P :D O z veseljem bi kej spravla vase, pa pol ure med malco ni zadost časa :whistle: :D O:-) aja :oops: kake lekadole in vitaminčke bom pa ko pridem domov :grim
Manu Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 + oljnatni fižol Mi lahko poveš kaj več o tem? :naughty:
vapotek Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 O z veseljem bi kej spravla vase, pa pol ure med malco ni zadost časa :whistle: :D O:-) Jezuskristusbogpomagaj kaki amaterji. :slap: Pa da ne bom :topic: , makaronflajš s parmezanom.
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 Mi lahko poveš kaj več o tem? :naughty: skuhaš fižol (rjavi), ga pustiš da se ohladi, ga streseš v posodo za solato in dodaš nasekljano čebulo, strok ali dva česna, malo olja (olivnega, lahko tudi bučnega), za eno čajno skodelico kisa, malo soli, malo popra, fajn zmešaš postaviš še za kakšno uro v hladilnik in to je to :grim
Manu Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 skuhaš fižol (rjavi), ga pustiš da se ohladi, ga streseš v posodo za solato in dodaš nasekljano čebulo, strok ali dva česna, malo olja (olivnega, lahko tudi bučnega), za eno čajno skodelico kisa, malo soli, malo popra, fajn zmešaš postaviš še za kakšno uro v hladilnik in to je to :grim Ok..to poznam :doze: ..sem mislila, da imaš recept samo z oljem :P Si grem oddtajat golaž od petka.... mater je bil gost, ko sem ga dala zmrznt...ziher ga bom z vodo mogla zredčit :grim p.s. Razmišljam, če bi belo al rumeno polento.... :hmm:
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 sem mislila, da imaš recept samo z oljem :P :grrr to pa ne vem, če bi bilo ravno najbolj v slast, prej mogoče z kakšnim balzamičnim kisom :grim če ne veš, katero polento zraven golaža, daj vsake pol, pa bo :grim
Manu Objavljeno Februar 19, 2007 Opozori Objavljeno Februar 19, 2007 če ne veš, katero polento zraven golaža, daj vsake pol, pa bo :grim Sem si že zamislila, da malo te malo one.. pa da bi bla pisana in bo še za oko nekaj.... ne sam za vamp... :) Mislim, ne maram se...spet jem OH.. To me bo Anubis vesel, ko bo to prebral :grim :grrr p.s. Jebemti Zdrawc... bom pršparala te dele mesa in golaža in fazanov.... za majske furce... Pa da ne zamočiŠ! :devil: :angry: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se