hrčo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Zaenkrat jogurt .... popoldan pa kvazi zelenjavna mineštra (zelenjava kuhana v vodi - mislm, da se temu ne more tko rečt)
soncy Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 jota, palačinke, kompot :OK: lušn je v vrtec hodt .)
Lobo Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Goveja juha z rezanci, dunajski, pomfri, solata in tri žlice čokoladnega namaza. :P Voham pa že carsko torto, ogromne kremnšnite in čopalinke z vonjem po alkini pi..... eee mami. Kakšna bo ta nora noč. :kva2: :OK:
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 dns ni blo cajta za kosilo k je bil motor u špilu drgač pa dopoldne dva tovsta pa zdej eno makovko pa mal pancete
Ribitch Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 KRUH PA NIX GOR NAMAZANO!!! :kva2: :lol1:
Vanga Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 Piščanec v Kitajski zelenjavi,riž. :yes:
JAZBEC Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Mislim da sem nore gobe jedel :blink: ...nore, nore....če jemate kosilo že ko eni komi vstanemo....noro,noro :?
Anubis Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Piščančji fileji s pimentom in poprom v kuskusu. Hudo. Aja...jasno, saj sem sam kuhal. Damn, I'm good. God.
JAZBEC Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 juhica s knedlčki + polenta z golažem + pašta z golažem (mali ni mogu več..) + kozarček rdečega
Anubis Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Sem zasledil dan ali dva nazaj na balkonu rahlo orošeno ampak vseeno črno rižoto vendar je romala v kanto. Damn...nisem vedel da je mesec poležavanja dotične hrane samo oplemenitilo omenjeno jed. Najbrž sta smetarja imela gostijo. Pred grižo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se