Anubis Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Pritlehna avijacija (beri puran) s chillijem (evil con carne), testnine in solata. Hladilno mazilo imam pa pomojem tudi doma.
Vanga Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Kislo zelje, krvavica.Hmm..., že diši po hiši :D
Žarko G. Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 botrca mi je nardila segadin golaž :OK: :OK: :OK: ni bolšega k domač segadin :OK:
ShadoW88 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 Sendvič + solata, fižolovka, čokoladna torta ... Hujšat bo treba :grim
Anna Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Mislim, da po včerejšnji pici, danes samo SADJE!!!!
Vanga Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Segedin golaž!Furi tudi za tebe še bo. :P
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Mislim, da po včerejšnji pici, danes samo SADJE!!!! :OK: :OK: Če že zajebaš, zajebaš do konca - s sadjem, kul :D :alien1:
Manu Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) :OK: :OK: Če že zajebaš, zajebaš do konca - s sadjem, kul :D :alien1: Si pa zloben :angry: ... povej ji raje tisto, česar (še ) ne ve.... :rolleyes: P.s. Po nažiranju s pico se en sadni dan res prileže... banane, pa jabka, pa hruške :kva1: p.p.s. Skoraj pozabla povedat - moram hitr dodat : pečem krvavice ( ker so kao nekak za pozimi, v skrinji jih je še cca 20, zunaj pa že pomlad :eek: ) Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil Manu
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Si pa zloben :angry: ... povej ji raje tisto, česar (še ) ne ve.... :rolleyes: P.s. Po nažiranju s pico se en sadni dan res prileže... banane, pa jabka, pa hruške :kva1: p.p.s. Skoraj pozabla povedat - moram hitr dodat : pečem krvavice ( ker so kao nekak za pozimi, v skrinji jih je še cca 20, zunaj pa že pomlad :eek: ) Slutim koline? Potrebujete pomoč, da naredite mesto za novo pošiljko? Lahko si vzamem kak dan off :D Ja, sem zloben, mnogo zloben. P.s. še vedno ne razumem, zakaj naj bi se prilegel? Ker ti od enostavnih hidratov zadeti možgani pošiljajo sporočilca, da je sadje "lahka" hrana? Čeprav naredi več škode kot recimo pizza? Pa že očitno. Kaj pa jaz vem konec koncev.
Manu Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 P.s. še vedno ne razumem, zakaj naj bi se prilegel? Ker ti od enostavnih hidratov zadeti možgani pošiljajo sporočilca, da je sadje "lahka" hrana? Čeprav naredi več škode kot recimo pizza? Pa že očitno. Kaj pa jaz vem konec koncev. A v mojih besedah nisi zaznal vsaj kanček cinizma? :hmm: A si res mislil, da hujšam s hruškami in jabki? :grim :grrr p.s. Koline? Mhm. :)
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 A v mojih besedah nisi zaznal vsaj kanček cinizma? :hmm: A si res mislil, da hujšam s hruškami in jabki? :grim :grrr p.s. Koline? Mhm. :) Sorry bejba, ukinjam hidrate pa sem že na tisti količini, ko grizem cca vsakega tretjega, renčim pa skoraj ves čas. :ninja:
Manu Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 :unsure: Saj meso lahko grizeš--- :hmm: B)
Anubis Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Tole je ob popoldnevih substitut za meso:
motoristek Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Restan krompir in solata... :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se