Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 glih se selim za mizo kjer čakajo pohane marele,solata mogoč pire
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Čevapi in paradajz... že treniram... :lol1:
sharkwoman Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Šobska solata pečen krompirček pečena paprika domač polnozrnat kruh in danes 3 shark :evilgrin:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Včeraj sem jedel v S. Gradcu pri gostišču Murko :worship: Juhco, pečenko, puranji dunajski in solato... :yea1:
Megajver Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Danes bom jedel testenine ter puranji zrezek! Rabim ogljikove hidrate :whistle:
KeC Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Original nedeljsko kosilo: Gobova juha :worship: restan krompir riž pohan puran svinjska pečenka kuhana govedina topel hren solata za povrh pa še palačinke z borovnicami pa čudovita družba
Žarko G. Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 eko sam odločte se kaj blo pa je fuuuuuul dobr za jest dons sm rečmo za 3 bone jedu klobso čevape ajvar kruh hrana je bla odlična :worship: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Original nedeljsko kosilo:Gobova juha :worship: restan krompir riž pohan puran svinjska pečenka kuhana govedina topel hren solata za povrh pa še palačinke z borovnicami pa čudovita družba In v gobovi juhi res gobe tako kot se reče.... :worship:
Guest Brumer Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 In v gobovi juhi res gobe tako kot se reče.... :worship: Motoristek jaz tud "prava"gobova juha(smetana-krompir in gobe)dve porciji, prebranac,čevapčiči posebni -dolgi 5 kom.,feferoni,ajvar,čebula,domač črn "frišen"kruh in mešana solata "Gostilna VOVKO ratež pri Nm." vse 1 A. Kar pasalo po vožnji: Nm,prepih,Šmarjeta,Mokronog,Raka,Kostanjevica,Ratež,Nm. :beer2:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Motoristek jaz tud "prava"gobova juha(smetana-krompir in gobe)dve porciji, prebranac,čevapčiči posebni -dolgi 5 kom.,feferoni,ajvar,čebula,domač črn "frišen"kruh in mešana solata "Gostilna VOVKO ratež pri Nm." vse 1 A.Kar pasalo po vožnji: Nm,prepih,Šmarjeta,Mokronog,Raka,Kostanjevica,Ratež,Nm. :beer2: Tale Vovko bo moral še enkrat pasti... njami njami :worship:
Megajver Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Danes sem papcal za kosilo nadevano tortiljo s piščančjim mesom :whistle:
maus Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Filana paprika :OK: Dj bajsika še men eno pogrej.. pridem kmal iz šihta :winkiss:
ShadoW88 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Dj bajsika še men eno pogrej.. pridem kmal iz šihta :winkiss: :blink: Ne ne dam, k si žleht :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 :blink: Ne ne dam, k si žleht :closedeyes: To jaz zagovarjam že leta, men dj sem priden... :whistle:
ShadoW88 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 To jaz zagovarjam že leta, men dj sem priden... :whistle: :hmm: Laškega?
Noiser69 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) ČešpLOVE knedle :D Popravljeno September 4, 2007. Popravil AbNormaln
GREY WOLF Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 :hmm: Laškega? To itq, za predjed... :winkiss:
maus Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 To itq, za predjed... :winkiss: ZDJ SI PA TI SLINAUUUUUUUUUUC :closedeyes: Zdele grem domov na vampe ... njami njami :P
sharkwoman Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 pečena paprika trojanski krof shark
motoristek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Filana paprika bo bo... :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se