ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Makaroni & marelična marmelada.njammmmm :worship: :hmm: :eek: a to gre skupaj?
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 :hmm: :eek: a to gre skupaj? Seveda! :blush:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Seveda! :blush: Me mika probat, pa ne upam.. Tako kot ne marmelade in čokolina :rolleyes:
Lobo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 :hmm: :eek: a to gre skupaj? Za drek štuklat je vse OK.
Fire Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 En jeben kupljen sendvic :angry: Me zanima ce zase tudi taksne delajo :hmm: Samo narisano je bilo kje bi morala biti salama in kje sir :nono: porkamadonamaterbuhprekletademokracijabrezpredmetna
Mutika Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Za drek štuklat je vse OK. Aaaaaa, ... sem mislila, da boš slikico prheftal, kar si danes kuhal, ne pa, da štuklaš ono zmes v črevesju! :whistle:
Lobo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Aaaaaa, ... sem mislila, da boš slikico prheftal, kar si danes kuhal, ne pa, da štuklaš ono zmes v črevesju! :whistle: Je bila kravja inštalacija za kosilo. Na vrh pa čokoladni namaz (nusseniapress).
Mutika Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Je bila kravja inštalacija za kosilo. Na vrh pa čokoladni namaz (nusseniapress). Aha. Jaz pa grem zdaj z bivšim možekom na kosilo. Časti. Bom povedala, kaj bo dobrega za jest. Mislim, da bo ful, ker greva k Rožmarinu. :naughty:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Bom povedala, kaj bo dobrega za jest. Mislim, da bo ful, ker greva k Rožmarinu. Zgledalo bo lepo, domov pa bosta šla lačna. :) Evo, še moje: Before: After: :D
ShadoW88 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Zgledalo bo lepo, domov pa bosta šla lačna. :) Evo, še moje: Before: After: :D :hmm: A plastenko si tud...? :blink:
Furioso Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 :hmm: A plastenko si tud...? :blink: Recikliral? Aha... :krneki:
Ganges Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Piščančji paprikaš in pire krompir :OK:
Dorinca Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Upam, da bo danes kaj užitnega. Hrana tukaj je namreč obupna. :closedeyes:
Vanga Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Golaž,kruhov knedl,zelena solata :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Pravkar pečeni kostanji. Jz bi tudi jz bi tudi :unsure: Krompirjev narastek :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 6, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2007 Piščančji paprikaš in pire krompir :OK: bljek Golaž,kruhov knedl,zelena solata :whistle: bljek Jz bi tudi jz bi tudi :unsure: Krompirjev narastek :worship: bljek Filana paprika :whistle: bljek :lol1: ....moje kosilo danes--- grumpi = od svinjske pizde kožica :wub:
maus Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 goveja juha in pohan zrezek :naughty:
bmwslo Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 Utrinki iz wikend jedilnika :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 (popravljeno) Utrinki iz wikend jedilnika :whistle: njami njami.... :yes: ps: salame sva že včeraj načela... :yea1: Popravljeno Oktober 8, 2007. Popravil motoristek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se