Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Goveja juha, puranji dunajski, pečen krompir, paradižnikova solata, sladica.

Objavljeno

nč še.. zdele grem na malco :unsure:

Objavljeno

krautflekerji :rolleyes:

Objavljeno

vampi s krompirjem :worship:

Objavljeno

Zelnata juha s testeninami (jušnimi zvezdicami)

Piščančja prsa v gobovi omaki s kuhanim krompirjem popražen na zlato rumeni čebuli, radič s korenjem v solati, potreseno s praženimi sesekljanimi bučnimi semeni.

Za sladico domači jabolčni štrudel s skuto (seveda sama naredila) .

Oba jedca sta kosilo (z večerjo) preživela in mi dovoljujeta nadaljnjo vladavino v kuhinji :P :P :P :P :D

Objavljeno

za kosilo jetrca in solata

za večerjo pa hamburger in dve kepci sladoleda

Objavljeno

krvavice zelje rabarca fila

sm jst njamu dons za kosil

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

Home made,lazanja.Njami, njami :worship: :naughty: :winkiss:

Objavljeno

Končno ena prava hrana; ohrovtove sarme s sojo :D

Objavljeno

jetrnica z vloženo papriko in kruh :P

Objavljeno

Gobova juha, filana telečja rebra, puran po pariško, pražen krompir, mešana solata :rolleyes:

p.s.

Skor pozabla :slap: ...sladica ; gibanica zmečkanka :P

Objavljeno

p.s.

Skor pozabla :slap: ...sladica ; gibanica zmečkanka :P

Objavljeno

pećenje :worship:

Objavljeno

Zastonj Golaž...Ki se mi je potem zagravžal ko sam hudič...pa ne da je bil golaž slab

Objavljeno
filana telečja rebra

wtf? :blink: kak te rebra nafilaš?

Saj ne da ti ne verjamem, tudi :kva2: je ziher, samo... pa valjda ne filaš kosti? res da je tele velika životinja, a še vedno je kost?

(kosti so za v župo ali pa za pesu dat...)

:winkiss:

Objavljeno

fridati, zrezki s korenčkom, pire krompir, solata :P

Objavljeno
wtf? :blink: kak te rebra nafilaš?

Saj ne da ti ne verjamem, tudi :kva2: je ziher, samo... pa valjda ne filaš kosti? res da je tele velika životinja, a še vedno je kost?

(kosti so za v župo ali pa za pesu dat...)

:winkiss:

Jao stari :friend1: ... ti nimaš pojma..... fzameš celi kos rebrc).... Še meso in kožica čez. Potem kožico malo privzdigneš, meso mal našpikaš in daš filo na en način not...In potem ta kos pečeš.

Je pa res, da sem morda mislila filana telečja prsa. :unsure: :blink:

Kakorkoli že, tele je bilo. :yea1:

Danes pa, da ti ne pravim : pastirska pita ( kao tradicionalna irska jed ) :wacko:

Je pa dobro. Vseeno me zanima, kako so pastirji na Irskem mleli govedino, kje so dobili krompir, bučke, korenček in origano na planini, edino za sir cheddar mi je vsaj približno jasno. :blush:

Objavljeno
p.s.

Skor pozabla :slap: ...sladica ; gibanica zmečkanka :P

a je bila že uporabljena :whistle:

Aha, imela sem jo namesto puštra, ker me je zeblo v rit na klopi. :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!