Žarko G. Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 ješpren :worship: :worship: :worship:
Lobo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Goveja juha, puranji dunajski, pečen krompir, paradižnikova solata, sladica.
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 nč še.. zdele grem na malco :unsure:
kreda Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 za sladico riesen schoko kussen
Anna Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Zelnata juha s testeninami (jušnimi zvezdicami) Piščančja prsa v gobovi omaki s kuhanim krompirjem popražen na zlato rumeni čebuli, radič s korenjem v solati, potreseno s praženimi sesekljanimi bučnimi semeni. Za sladico domači jabolčni štrudel s skuto (seveda sama naredila) . Oba jedca sta kosilo (z večerjo) preživela in mi dovoljujeta nadaljnjo vladavino v kuhinji :P :P :P :P :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 za kosilo jetrca in solata za večerjo pa hamburger in dve kepci sladoleda
gorskaroza Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 joj joj kake dobrote ... jaz pa lacna v sluzbi :(
Žarko G. Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 krvavice zelje rabarca fila sm jst njamu dons za kosil :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Vanga Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Home made,lazanja.Njami, njami :worship: :naughty: :winkiss:
SharpNinja Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Končno ena prava hrana; ohrovtove sarme s sojo :D TommyP 1
ShadoW88 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 jetrnica z vloženo papriko in kruh :P
Manu Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Gobova juha, filana telečja rebra, puran po pariško, pražen krompir, mešana solata :rolleyes: p.s. Skor pozabla :slap: ...sladica ; gibanica zmečkanka :P
doggie Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 p.s. Skor pozabla :slap: ...sladica ; gibanica zmečkanka :P
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Zastonj Golaž...Ki se mi je potem zagravžal ko sam hudič...pa ne da je bil golaž slab
elbarto Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 filana telečja rebra wtf? :blink: kak te rebra nafilaš? Saj ne da ti ne verjamem, tudi :kva2: je ziher, samo... pa valjda ne filaš kosti? res da je tele velika životinja, a še vedno je kost? (kosti so za v župo ali pa za pesu dat...) :winkiss:
ShadoW88 Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 fridati, zrezki s korenčkom, pire krompir, solata :P
inge Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 da ne bomo sam govoril...evo slikce :naughty:
Manu Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 wtf? :blink: kak te rebra nafilaš?Saj ne da ti ne verjamem, tudi :kva2: je ziher, samo... pa valjda ne filaš kosti? res da je tele velika životinja, a še vedno je kost? (kosti so za v župo ali pa za pesu dat...) :winkiss: Jao stari :friend1: ... ti nimaš pojma..... fzameš celi kos rebrc).... Še meso in kožica čez. Potem kožico malo privzdigneš, meso mal našpikaš in daš filo na en način not...In potem ta kos pečeš. Je pa res, da sem morda mislila filana telečja prsa. :unsure: :blink: Kakorkoli že, tele je bilo. :yea1: Danes pa, da ti ne pravim : pastirska pita ( kao tradicionalna irska jed ) :wacko: Je pa dobro. Vseeno me zanima, kako so pastirji na Irskem mleli govedino, kje so dobili krompir, bučke, korenček in origano na planini, edino za sir cheddar mi je vsaj približno jasno. :blush:
Manu Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 p.s.Skor pozabla :slap: ...sladica ; gibanica zmečkanka :P a je bila že uporabljena :whistle: Aha, imela sem jo namesto puštra, ker me je zeblo v rit na klopi. :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se