Guest Brumer Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Danes sem bil za večerjo KAZNOVAN,nič iz šije samo tune v olivnem olju(velike),mlad ružen fižol v salati,stoletni kruh in beli špricer! :whistle:
actarus16 Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Ričet bo... :naughty: Enako pri meni..... :naughty: .....(plus treba porabit star kruh,pravi šefica doma :closedeyes: )
maus Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 juhca, pire, gobova omaka in pečenka :D
Mutika Objavljeno December 8, 2007 Opozori Objavljeno December 8, 2007 Babila je spekla noro dobre sirove palačinke! Mljack.
Pervy Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 mlad žrebiček že od včeraj leži v marinadi in čaka da se na hitro popeče in počasi prebavi :worship: danes kuham jaz! :whistle:
Anna Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Nekaj se peče in diši. Ni več nevarnosti, da bi mi zajc odskakljal prek bregov v hosto. Pol bom pa še kako medeno omakco zdraven pričarla, mljasko, to bi moralo biti pa dobro danes. Mogoče vam kake skomine s kako slikico naredimo :P :D ! Če bo toliko časa in mi moji levi ne bodo že prej vse popapali in raztrgali :D!
Sanda7 Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 juhca krompir,kremenatlc solatka
motoristek Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Krvavica, repa in pire... :worship:
Provokator Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Krvavica, repa in pire... :worship: Mater, sem ti fouš.... juhica, goveji mesek, pa en šniclček, pa solatka, pa pomfri
Mutika Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Malo hecnih oblik testenine, prelite z omako "a la Mutika". Kaj vem, vse živo sem zmetala noter, otroka sta hvalila. Njami.
motoristek Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Trije Kakiji... :rolleyes:
minca Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 pojedla sm 5 kil zraka :cry: :(
maus Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 zdele tortica :P ... :rolleyes:
klimbra Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Goveja župca........govedina iz juhe v hrenovi omaki........pražen krompir!!!!
klimbra Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 še nč..... :cry: Neodgovorna gospodinja.........upam si trditi, da tut prbližn nimaš ideje........ P.S......jajca na oko.....alternativa.....preprosto, hitro, dec nau meu nič proti!!!!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Majolka Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Neodgovorna gospodinja.........upam si trditi, da tut prbližn nimaš ideje........P.S......jajca na oko.....alternativa.....preprosto, hitro, dec nau meu nič proti!!!!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ma sn brez šporgetaaaaaa............in brez jajccccc!!! :angry: :fight1:
klimbra Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Jeba.....ma kaj jeba......... Totaln podn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala bogu za gostilne :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Majolka Objavljeno December 10, 2007 Opozori Objavljeno December 10, 2007 Hvala bogu za gostilne :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se