Vale Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Včeraj za večerjo odlično teletino, ki se je v par minutah tenstanja zmehčala in končala pečena v lastnem soku :D
fifty Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Rukolca; fižolček steriliziran :? se pravi brez jajc zato še 2 jajci od kure; tuna; leča; čičerika...oljčno olje od Markota, jabolčni kis od Saške in Silvita pa čez mal parmezančka od Dinota. Ahhh... :OK:
dr.looney Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 pražena zajčja jetrca z jajci... dr.looney :devil:
garfield Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 repo z matevžem krvavica Bol slabo sm se najedu :whistle: treba mal hladilnik počikirat :naughty:
Vale Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Narežeš: - čebulo na tanke trakce - vloženo papriko na tanke trakce - korenček na tanke trakce - kolerabo na tanke trakce - kuhano cvetačo na rožice Skuhaš 1 skodelico testenin (penne rigate) in ohladiš Omaka: - žlica gorčice - žlica omake pesto genovese - šcepec mediteranskih začimb - ščepec soli in popra - žlička olivnega olja - žlička balzamičnega kisa Zmeša zelenjavo in testenine, dodaš eno piksno rdečega fižola in začiniš z omako. MJAMSI!
Brihta Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 (popravljeno) :wub: Sam mal premal mesa si dala noter za moj okus :grim Popravljeno Januar 31, 2006. Popravil Brihta
Vale Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 :wub: Sam mal premal mesa si dala noter za moj okus :grim Danes brez mesa, ker grem joggirat, pa mora bit lahko .) Drugače pride zraven pečen piščanc ... :grim
janetka Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 za večerjo smo zamazal sveže pečene česnove bagete polite z mlačnim mlekom da so bolj mehke in čaj.
_SEBA_ Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 tortelini z gorgonzolo :OK: :OK:
motoristek Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 jaz bi tudi nekaj njamo.... :grim
soncy Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 jaz bi tudi nekaj njamo.... :grim :lol1: :lol1: :lol1: saj veš moj odgovor kaj, a ne? :lol1: :lol1:
moto rider Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Črn kruh, pa lešnikova čokolada! :P
Lowrenc Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 No-tole ni glih za jest ampak pije se pa vredu! Vglavnem: 1/2litra mleka pogreješ tolk, d je vroče d ni za pit pol pa notr streseš vrečkico vanilijevega cukra pa še žlico navadnga cukra pa vse lepo zmešaš in :wub: Še angelčki bi pili ampak je treba počakat, d se ohladi :grim
Manu Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 No-tole ni glih za jest ampak pije se pa vredu! Vglavnem: 1/2litra mleka pogreješ tolk, d je vroče d ni za pit pol pa notr streseš vrečkico vanilijevega cukra pa še žlico navadnga cukra pa vse lepo zmešaš in :wub: Še angelčki bi pili ampak je treba počakat, d se ohladi :grim Lowro, a v flaško naliješ pa skos cucelj potegneš? O:-) :whistle: Moj njamnjam bo danes : knapovsko sonce in škaf motovilca. :) ( ideja in izvedba by :wub: B) )
road_runner Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 danes se bom odrekel kosilu, moram mal kilc dol dat do morja :doze:
Špilferderber Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 zadnja dva dni sem tulk okol laufal, da sem dvakrat ostal brez toplega obroka.. milo mater.. :angry2:
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Tuhtam in tuhtam kaj si naj danes skuham :hmm: ... ko stuhtam javim ...
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 (popravljeno) Tuhtam in tuhtam kaj si naj danes skuham :hmm: ... ko stuhtam javim ... And now for something comletely different: dunajski šnicl! :grim Popravljeno Februar 1, 2006. Popravil pirrulz
Rude Boy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 And now for something comletely different: dunajski šnicl! :grim svinjski al puranji ?! to je edina dilema !?
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 svinjski al puranji ?! to je edina dilema !? Pujs, kakopak! :grim
motobaby Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Obstgarden diat - je treba linijo držat :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se