gregorius Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) zjutraj - nič, kosilo (sicer nedeljska) klasika - pohana kura, restan kropir, solata - pol piknik: pečeni kostaji in pir, večerja fajn sendvič, zaj malo čokolade, pa nekaj še študiram da bi.... Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil PICASSO
riderrgirl Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 zjutraj - nič, kosilo (sicer nedeljska) klasika - pohana kura, restan kropir, solata - pol piknik: pečeni kostaji in pir, večerja fajn sendvič, zaj malo čokolade, pa nekaj še študiram da bi.... sam lušte delaš... :glare: ...zdej grem pa js tut neki za glodat iskat..... :yes:
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2008 Objavljeno Oktober 5, 2008 Jz bom dons tud spustila hranjenje, nism lačna pa kuhat se mi tud provzaprov ne lup .)
Sanda7 Objavljeno Oktober 5, 2008 Objavljeno Oktober 5, 2008 pa bi k men na čvapčiče prišla :winkiss:
SharpNinja Objavljeno Oktober 5, 2008 Objavljeno Oktober 5, 2008 pa bi k men na čvapčiče prišla :winkiss: Hvala, ampak ne hvala....sesvaljkane žvali mi ne teknejo :grrr , drgač pa mesa mam kokr čš, en velik kos bogega pujska se glihkar cmari v pečici :rolleyes: .
DESIM Objavljeno Oktober 5, 2008 Objavljeno Oktober 5, 2008 (popravljeno) pizza- - home made -- za kosilo!!! Popravljeno Oktober 5, 2008. Popravil DESIM
Sanda7 Objavljeno Oktober 5, 2008 Objavljeno Oktober 5, 2008 Hvala, ampak ne hvala....sesvaljkane žvali mi ne teknejo :grrr , drgač pa mesa mam kokr čš, en velik kos bogega pujska se glihkar cmari v pečici :rolleyes: . no sej zravn ste ble še dve skledi solate ena zelnata in ena z rdečim fižolom :krneki:
Razer Objavljeno Oktober 5, 2008 Objavljeno Oktober 5, 2008 poggyeva večerja mmmmmmmmmmmm zakoooon :D :D :D :worship:
Andrejaa Objavljeno Oktober 6, 2008 Objavljeno Oktober 6, 2008 Uuu tole pa grem zdej ke u kuhno pogledat, kero buzaro so nam skuhal tle na šihtu.. :xx:
hilton Objavljeno Oktober 6, 2008 Objavljeno Oktober 6, 2008 danes bom maznil :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: no trajalo bo ene 3 ure da se bom najedel Predjed: pršut, dimljen sir, vratovina polnjena z slivo, pol pa se enkrat pršut ovit v sir itn..... topla predjed: testenine(oz široki rezanci z jurčki, polnjeni tortelini(sir) polnjeni tortelini(pršut) glavna jed( steak-medium, pa mladi krompirček in jagnjetina reberca) sladica tiramisu pa se neke fore seveda zravem rdečo vino pa aperitivček in to je to naj se vam cedijo sline :closedeyes: ne me za ceno sprasevat
SharpNinja Objavljeno Oktober 6, 2008 Objavljeno Oktober 6, 2008 Spet nč, zdle en grozd glodam :unsure: .....sm za jutr pa kaže, d bom clo do hrane pršla :grim
rafael Objavljeno Oktober 7, 2008 Objavljeno Oktober 7, 2008 Lososa s sirovo omako in brokolijem ter krompirček
SharpNinja Objavljeno Oktober 8, 2008 Objavljeno Oktober 8, 2008 Dns pa mal beljakovin za mišice :grim ....golaž iz sojinih koščkov z jurčki pa solatka :OK:
Sanda7 Objavljeno Oktober 8, 2008 Objavljeno Oktober 8, 2008 domača gobova juha z jurčki ob 12h mesni burek ob 15:30h par hrenovk ob 18:30
hrčo Objavljeno Oktober 9, 2008 Objavljeno Oktober 9, 2008 Po fuuuuulllll dolgem času burek ... sirov ... njami :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2008 Objavljeno Oktober 9, 2008 Po fuuuuulllll dolgem času burek ... sirov ... njami :naughty: Ne se zajebavat :yea1: jaz mesnega... :worship:
mojcka_l Objavljeno Oktober 9, 2008 Objavljeno Oktober 9, 2008 študentsko kosila: saj veste: makaroni haha :lol1:
SharpNinja Objavljeno Oktober 9, 2008 Objavljeno Oktober 9, 2008 Gratinirana cvetača z jogurtom in mocarelo (oboje m.m. itaq) in kumare v solati.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se