bmwslo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Malca je bla carska :worship: Jajca na oko s slanino :010 :010 Jebiga. Kosilo je blo še boljše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Tatarc... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Že od pondelka nč omembe vrednga...ni časa niti volje....eno pomarančko bom dns. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 jota szi repo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvilaa Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 pizza :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 zelje in pečenica... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 Mel smo vse sorte (kajmak, mini kruhke, namaz iz prekajene postrvi, fižolov ragu, polnjena puranja prsa, burek, ferrero torto), jz sm pa mal koruzne juhce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 sinoči je spekla pecivo . . . . njammmmmiiiiiiii! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Mel smo vse sorte (kajmak, mini kruhke, namaz iz prekajene postrvi, fižolov ragu, polnjena puranja prsa, burek, ferrero torto), jz sm pa mal koruzne juhce. glede na to da sem čisto vse probal (vključno s koruzno juhico) lahko povem da je bilo za polizat dobr :worship: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Dunajski, riž in solata... :naughty: pozna malica... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 fini njokčki in gulaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Hola, jst ne vem kaj je to, ampak zadnje čase sem lačen čist vsak dan :wacko: danes sem to žverco potolažil najprej z gobasto juho z lisičkami, potem pa spekel puranji zrezek v pikantni gorčični omaki a la Suzuki, zraven pa malo koruzice in stročjega fižolčka... mmm, je blo dobr :) kaj? ne razum... česa nisem povedal?? da so bili trije zrezki?? ja in?? no OK, OK, trije zrezki so bli... sem bil pač lačen, pišuka!! itak so bli čist mejčkeni, tko da je bilo na koncu še glih prostora za en mejhen ajmarček čokoladne mousse, k jo mam tud rad :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Hola, jst ne vem kaj je to, ampak zadnje čase sem lačen čist vsak dan :wacko: danes sem to žverco potolažil najprej z gobasto juho z lisičkami, potem pa spekel puranji zrezek v pikantni gorčični omaki a la Suzuki, zraven pa malo koruzice in stročjega fižolčka... mmm, je blo dobr :) kaj? ne razum... česa nisem povedal?? da so bili trije zrezki?? ja in?? no OK, OK, trije zrezki so bli... sem bil pač lačen, pišuka!! itak so bli čist mejčkeni, tko da je bilo na koncu še glih prostora za en mejhen ajmarček čokoladne mousse, k jo mam tud rad :blush: Glede na to, kar piše v temi "Motosvetova zabava" bi rekla, da lahko še dvakratno količino opisanega poješ, pa boš še mel rezerve ... :whistle: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Hola Muti, moji lačni učki so ti ful hvaležni za tele besede in že begajo po hladilniku in špajzi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lady Guzzi Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Smo spekl ribice v koruzni moki pa pomfri. Nč tacga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 (popravljeno) Glede na to, kar piše v temi "Motosvetova zabava" bi rekla, da lahko še dvakratno količino opisanega poješ, pa boš še mel rezerve ... :whistle: ! :lol1: :lol1: ....jutr pa u šoping ker bo vse zmanjkalo doma.... :huh: :hmm: jaz pa kr na župci dons.......:) Popravljeno December 14, 2008. Popravil riderrgirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Špageti... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 testenine, zvečer bo pa kr bol pestro :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 teli dnevi so pa od hudiča . . . . . tok dobre hrane . . . . :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 kotlet pa pražen krompir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Ker božične večerje ni bilo, je bilo pa današnje pozno božično kosilo toliko bolje. Zelenjavna juhica z brokolijem un zeljem delno kremna. Nato pa puranji pohani zreski, na moj poseben način, dopečeni v krasni krušni peči na drva, poleg pa krompirjeva solata z bučnim oljem in na plati popečeni melancani mmmmmmmmm kot posladek, ker sem ostala doma, pa malo kuhaneega belega :D za izjemo, ker je božič !!! Lep pozdrva vsem, po dolgem času. Suzuki, tebi pa dober tek, ob tvojih dobrotah se začnejo pa kar sline cediti ( pa če tudi smo berem, kaj kuhaš :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 pečenica in kislo zelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 Narezek...sirčk, pršutek, zimska, kumarce,... Pridna mami, k me je založila z vsem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 Zaenkrat sam sendviče, bo pol ena orng večerja padla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 Še nič... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se