Skoči na vsebino

Njam njam

pirrulz

Priporočene objave

Dns bomo pa pico pekl, priprave so se že začele :naughty: .....vegi polnozrnata varianta z jajčevci, rdečo papriko in koruzo (brez sira) zame, za druge pa navadna nezdrava kraška :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

u pica njami hm le katera karatejistka me bo povabla vem da boste dve pico jedle :naughty:

drgač pa doma je repa,al zelje pr tastarih pa se kuha segedin kot kaže mi vegi varjanta ne ujide :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

u pica njami hm le katera karatejistka me bo povabla vem da boste dve pico jedle :naughty:

drgač pa doma je repa,al zelje pr tastarih pa se kuha segedin kot kaže mi vegi varjanta ne ujide :worship:

Če češ tazdravo je bo dost :naughty: .....če pa ne mam pa tud sladico v rezervi....skuštrančke :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če češ tazdravo je bo dost :naughty: .....če pa ne mam pa tud sladico v rezervi....skuštrančke :whistle:

ma jz b tebe kr (poročila) same dobre stvari delaš :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma jz b tebe kr (poročila) same dobre stvari delaš :worship:

S ktermu pa :rolleyes: ....a maš kakega mnjami zame ugledanga :whistle: , pa rad mora jest to itak haha :lol1: ......drgač pa mi je blo prejle mal dolgcajt pa sm k že obstoječi sladici dodala še eno.....ajdov biskvit s cvičkom, d bojo lohk zbiral :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm ja brata mam sam pišuka glih se je na svoje odselil :headbang:

drgač pa če nucaš flet te uzamem pod streho brez najemnine sz vlko garažo,u zameno sam enkrat na dan neki za jest prštimaš,pa kuhano nej bi blo vsaj 5x na tedn 2x pa lohk pečeno;)

no ja neki malga sm jedla kao segedin sam je blo bl žup podobno hehe,ma ne bomo se prtožval kar je zastojn pa da drugi nardijo je vse okej..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm ja brata mam sam pišuka glih se je na svoje odselil :headbang:

drgač pa če nucaš flet te uzamem pod streho brez najemnine sz vlko garažo,u zameno sam enkrat na dan neki za jest prštimaš,pa kuhano nej bi blo vsaj 5x na tedn 2x pa lohk pečeno;)

no ja neki malga sm jedla kao segedin sam je blo bl žup podobno hehe,ma ne bomo se prtožval kar je zastojn pa da drugi nardijo je vse okej..

Ma ti si čist nezahtevna.....a če je trikrat na dan kuhano pa zravn zmer neki za cukr dvignt bi blo še sprejemljivo :whistle: .....pica že diši hehe :evilgrin: :naughty: , pa motovilček bo za zdravn

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ti si čist nezahtevna.....a če je trikrat na dan kuhano pa zravn zmer neki za cukr dvignt bi blo še sprejemljivo :whistle: .....pica že diši hehe :evilgrin: :naughty: , pa motovilček bo za zdravn

a s ti čist nora,pa da me raznese,...

sam dns sm res dvakrat kuhano jedla

tista juha od segedina pa ena mala žemlca je blo čist premal da bi zdržalo ene 4ure

tko da sm si nardila en zelenjavn zrezk pa vrhunsko špinačo čez,zravn pa karfjolo oz cvetačno solato,k pa ni bla glih preveč dobra sm dala čist preveč bučnega olja not :headbang:

zvečer še 5jagod

pa smo za dns končal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kremna juha z zeleno........eni pa spet pico :slap: ...pa čokoladne knofke :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za zajtrk jabolko ter debelejša palačinka sz pašteto

hm ja za kosilo porcija narezanih svežih jagod z dodatkom ščepcem sladkorja ter čokolano lučko :worship:

za enkrat je to to

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dns smo pa eno krompirjevo tortiljo z zeleno zapekl pa eno vlko skledo regrata...končn dočakala :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zadnjih pet dni . . . . :worship: :worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pečen mariniran tofu s pekočo paradižnikovo omako in praženimi sezamom in regrat v solati

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!