motofrik Objavljeno Marec 7, 2010 Deli Objavljeno Marec 7, 2010 Bentiš, ni naredila rezancev, ampak cmoke... Vsaj zrezek je bil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 8, 2010 Deli Objavljeno Marec 8, 2010 Čevapi, lepinja, kajmak, ajvar, pivo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 8, 2010 Deli Objavljeno Marec 8, 2010 Beljak..., beljak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 8, 2010 Deli Objavljeno Marec 8, 2010 Domači skutni štruklji, radič s korenčkom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 9, 2010 Deli Objavljeno Marec 9, 2010 Žimpraki pr Turku recmo temu družinsko-poslovno kosilo hehe Irencko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 9, 2010 Deli Objavljeno Marec 9, 2010 Domač sirov burek pa špinača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 špageti bolonjez ... sem pa vedno pošprican od kolen do čela od srkanja špagetkov :glare: ... pasla je pa vseeno brembo in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Lepinja, čevapi, ajvar, kajmak, pivo... pajkica in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Lepinja, čevapi, ajvar, kajmak, pivo... to bo jutri, ker si me zdele razdražu :angry: brembo in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Jajčevec polnjen s proseno kašo in za vzorc mlete mrhovince pajkica in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 17, 2010 Deli Objavljeno April 17, 2010 Tole bo, še par minutk :glare: bajkr88, pajkica, mojamiska in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izprijenec Objavljeno April 17, 2010 Deli Objavljeno April 17, 2010 špageti z rukolo in sirom!!! :whistle: brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Njoki z jurčki in tartufi mau sm pa še sosedi piknla k je mela njoke z pršutom, radičem in črnim vinom bajkr88 in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 kaj vsi hujšate ? :surrender: jaz sem vegi dons bučni polpeti, solata pa paradižnik s kumarami in "zabelen" s skuto in kislo smetano brembo, bajkr88 in Alla 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 sladoled mojamiska in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 večerja :evilgrin: dotem in brembo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 12, 2010 Deli Objavljeno Avgust 12, 2010 pamtim pa vratim :grim maus in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Avgust 22, 2010 Deli Objavljeno Avgust 22, 2010 Žlikrofi z ful dobrim meskom in božansko solato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 pohane marele sem zdele zvečerju ... če so bile taprave gaobe, bom/boste pa jutr vidl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 pohane marele sem zdele zvečerju ... če so bile taprave gaobe, bom/boste pa jutr vidl žiu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 Danc jst kuham ko pride s službe navaliva na njoke z gobovo omako in male paradižnike z mozzarelo!! Pa kšn kozarčk vinčka k je glih nedelja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 Js bom tut njoke, sam z mesno omako in papriko. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 :yes: no takole jaz bom tole, kaj pa vi :naughty: mmmmmmmmmmmmmmmm dobro je dotem, maus, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 28, 2010 Deli Objavljeno September 28, 2010 pečene sirovke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se