Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 13, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 13, 2016 Danes po parih 100km še njam njam ....... Ferrarist, nazo13, builder in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 19 urami, pajkica pravi: ? pr nas se futrajo u host...in ne rabjo baterij...ti si zihr mestno dete Trofila direkt v center mesta. Suljpa je izpadel kot bomba. Edino moram ženkici naslednjič čili skrit. Sem do večera pihal v žico, pa je še vedno žgal kot hudič. Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 15 minutami, nazo13 pravi: Suljpa je izpadel kot bomba. Edino moram ženkici naslednjič čili skrit. Sem do večera pihal v žico, pa je še vedno žgal kot hudič. verjetn je ugotovila da un na baterije boljš dela.... pa je bla to edina rešitev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Pravkar, pajkica pravi: verjetn je ugotovila da un na baterije boljš dela.... pa je bla to edina rešitev Mi smo zaostali, do nas elektrifikacija še ni prišla. Je še vse na galjotski pogon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Prvič letos Zivnorc, builder, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2016 Deli Objavljeno Marec 17, 2016 Tud prvič letos tukaj .....sam ta dva se skoz kurčita nazo13, builder, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 18, 2016 Deli Objavljeno Marec 18, 2016 pred 9 urami, Kmet2 pravi: Tud prvič letos tukaj .....sam ta dva se skoz kurčita Kako lohka tolk velik pojeste DAMI34, Zivnorc, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 18, 2016 Deli Objavljeno Marec 18, 2016 pred 17 minutami, HD-Dyna pravi: Kako lohka tolk velik pojeste Ne vemčlovek jih bi raje oblačil kot hranil maus, Bmflar, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 18, 2016 Deli Objavljeno Marec 18, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Ne vemčlovek jih bi raje oblačil kot hranil Imam občutek, da se cel dan hranite, med pavzami pa še kakšen km odfurate. Zivnorc, Ninč., Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Marec 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 18, 2016 Ninč., Zivnorc, nazo13 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2016 Deli Objavljeno Marec 18, 2016 pred 31 minutami, HD-Dyna pravi: joooj najlepša pizza, kar sm jih vidu u lajfu Kmet2, Zivnorc, Igi Pop in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 19, 2016 Ja trpeli smo UnionJack, nazo13, Bmflar in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2016 Deli Objavljeno Marec 20, 2016 To ni več motorizem ...samo žretje ...sveži jadranski lignji in oradice,res tops....sam ko je to zgledalo lepo na krožniku nisem mislil o fotografiji ,šele ko smo pofrezali pik1, Bmflar, nazo13 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 20, 2016 Deli Objavljeno Marec 20, 2016 Zivnorc, builder, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 20, 2016 Deli Objavljeno Marec 20, 2016 Začelo se je... ...sej sem vas ful klical..pa imate vsi nedosegljive številke... ...k da bi bli vsi na jadranki... builder, DAMI34, UnionJack in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 20, 2016 Deli Objavljeno Marec 20, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: Začelo se je... ...sej sem vas ful klical..pa imate vsi nedosegljive številke... ...k da bi bli vsi na jadranki... jst nism bil na jadranki bobi1001, Bmflar, UnionJack in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 pred 15 urami, Zivnorc pravi: Začelo se je... ...sej sem vas ful klical..pa imate vsi nedosegljive številke... ...k da bi bli vsi na jadranki... Jest tut nisem bil na Jadranki ... Bil sem na eni drugi Kmet2, pik1, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 za zarvn kafeta builder, nazo13, maus in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 32 minutami, cikadina pravi: za zarvn kafeta . .... mmmmm, to bi blo pa glih za zjutrej ... ... a to paše k enmu kofetu, al ... ??? builder, cikadina in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 On 20. 3. 2016 at 3:18 PM, Zivnorc said: Začelo se je... al maš gostilno al pa čukundedu od Leskovac nazo13, Bmflar, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 12 minutami, UnionJack pravi: al maš gostilno al pa čukundedu od Leskovac Skrito bl k bolnica Franja builder, Zivnorc, Ninč. in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 35 minutami, UnionJack pravi: al maš gostilno al pa čukundedu od Leskovac ... ko sem delal kremator... hkhmm..... mislm... roštilj .... sem vzel mere od tašče.... Bmflar, nazo13, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: ... ko sem delal kremator... hkhmm..... mislm... roštilj .... sem vzel mere od tašče.... In kdaj boš preizkusil roštilj kot prvotno narejen krem....? Da vidmo če deluje Mam tud eno taš....viška Zivnorc, nazo13 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 ... če maš sam eno taščo viška... je še kr u redu... Kaldu in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 3 urami, pik1 pravi: . .... mmmmm, to bi blo pa glih za zjutrej ... ... a to paše k enmu kofetu, al ... ??? smo provali in pase pik1, Bmflar in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se