Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 29, 2016 Popularna objava Objavljeno Oktober 29, 2016 11
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2016 Objavljeno Oktober 31, 2016 Nismo ju uporabili za noč čarovnic, ampak bosta v bližnji prihodnosti moja draga ali najina hčerka iz njiju skuhali odlično "gosto juho", v katero jaz dam še "pest ali dve" zlatih krogljic, in če je zraven še malo kakršnekoli solate je to zame že celo kosilo. 8
Kmet2 Objavljeno November 1, 2016 Objavljeno November 1, 2016 Pomfri napol hladen ,biftek za čikat kot guma itd ....ponavadi zadovoljen v Valbiski ,tokrat nč Njam Njam 6
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 1, 2016 Popularna objava Objavljeno November 1, 2016 Včerajšnji kuharske mojstrovine moje drage, ki bojo osrečevale moj trebušček najbrž tudi še jutri, če ne bosta najina hčerka in njen fant danes, ko se bosta vrnila z zasluženih petdnevnih počitnic, "preveč lačna" ... ;-) Zavitka sta jabolčni in skutin. + 12
Popularna objava Akito Objavljeno November 1, 2016 Popularna objava Objavljeno November 1, 2016 ...je bilo treba včeraj proslavit noč čarovnic .... 12
VS800 Objavljeno November 2, 2016 Objavljeno November 2, 2016 pred 23 urami, Kmet2 pravi: Pomfri napol hladen ,biftek za čikat kot guma itd ....ponavadi zadovoljen v Valbiski ,tokrat nč Njam Njam Zbirčnež... 5
maus Objavljeno November 2, 2016 Objavljeno November 2, 2016 pred 24 minutami, HD-Dyna pravi: mišji drekci so gor še kake 3 tedne pa bom žveću k tavelik ... orehe glodu ... surou meso trgu s kosti zdj pa lahko sam te mišje drekce jem 7
Bmflar Objavljeno November 2, 2016 Objavljeno November 2, 2016 pred eno uro, maus pravi: mišji drekci so gor še kake 3 tedne pa bom žveću k tavelik ... orehe glodu ... surou meso trgu s kosti zdj pa lahko sam te mišje drekce jem Bom jest ostalo namest tebe pomalcu 2
maus Objavljeno November 2, 2016 Objavljeno November 2, 2016 (popravljeno) pred 10 minutami, HD-Dyna pravi: Bom jest ostalo namest tebe pomalcu nj ti tekne .. pa zred se tko Popravljeno November 2, 2016. Popravil maus 3
notranc Objavljeno November 4, 2016 Objavljeno November 4, 2016 PAJS BURGER, pri Roku Tratniku v Martinjaku live cam mater je lušno Lp, notranc 9
Ninč. Objavljeno November 4, 2016 Objavljeno November 4, 2016 Najdeno v Spar Magyarország Pojma nimajo, da tole dejansko ne seže niti do gležnja pravi porciji ćevapov 6
Scarabeo 500 Objavljeno November 4, 2016 Objavljeno November 4, 2016 Ma, ne morem več gledati vseh teh zanimivih dobrot, njam. Grem v drug forum, kjer ni skušnjav . Scarabeo 4
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 (popravljeno) On 2. 11. 2016 at 9:38 AM, HD-Dyna said: Domači slivovi cmoki. Z malce cimeta... Popravljeno November 5, 2016. Popravil Yoghurt 8
C eagle Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 sem se lotu nekaj spečt... Tko zgleda.surovo... 7
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 55 minutes ago, C eagle said: sem se lotu nekaj spečt... Tko zgleda.surovo... 55 minut je mimo, fotografije kako izgleda pečeno, prosim. Kakšna je pa fila? 5
Bmflar Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 pred 2 minutami, Yoghurt pravi: 55 minut je mimo, fotografije kako izgleda pečeno, prosim. Pečeno ... 5
C eagle Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 Evo. Malo traja, ker mora popit preliv... Fila pe je 250g masla 200g sladkorja 4beljaki 150g mix mandelj lešnik Preliv 4 dcl mleka in 2 žlici sladkorja 9
pik1 Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 pred eno uro, C eagle pravi: sem se lotu nekaj spečt... Tko zgleda.surovo... . ... stari, če jest ne bi bil že oženen, bi se prec s tabo ... 8
Yoghurt Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 @C eagle Jaz delam cimetove polžke (kakšno presenečenje ane). Rjavi sladkor, maslo, približno 10 kil cimeta v nadevu in za preliv sladkor, maslo, vanilijo in malo konjaka. Soooo good. 2
C eagle Objavljeno November 5, 2016 Objavljeno November 5, 2016 pred 3 minutami, Yoghurt pravi: @C eagle Jaz delam cimetove polžke (kakšno presenečenje ane). Rjavi sladkor, maslo, približno 10 kil cimeta v nadevu in za preliv sladkor, maslo, vanilijo in malo konjaka. Soooo good. A v prelivu pa nič cimeta? hec Ampak ideja z vanilijo in konjakom.....ja......bom moral probat 1
.... Objavljeno November 6, 2016 Objavljeno November 6, 2016 Za @HD-Dyna in @maus, ki imata rade base. (pa še 1100 je ) 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se