pik1 Objavljeno November 8, 2016 Deli Objavljeno November 8, 2016 pred 6 minutami, ludiluka pravi: ubistvu sm vse sam požru . ... no, sej sem vedu ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno November 8, 2016 Deli Objavljeno November 8, 2016 (popravljeno) Just now, pik1 said: . ... no, sej sem vedu ... Nimaš kej take so me že dva dni trebuh boli ker sam sladko jem Popravljeno November 8, 2016. Popravil ludiluka Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno November 8, 2016 Deli Objavljeno November 8, 2016 pred 4 urami, ludiluka pravi: ne miksu sm pr nas pa žena meša GoBobi in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 13 urami, sunnygirl pravi: Provokacije GoBobi, Roger G. Jagger, sunnygirl in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 31 minutami, HD-Dyna pravi: Provokacije Hmmmm.... Base vem da maš... so provokacije na Kofolo? Morda na kruh in sir? Bmflar, GoBobi in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 9, 2016 Deli Objavljeno November 9, 2016 pred 11 minutami, sunnygirl pravi: Hmmmm.... Base vem da maš... so provokacije na Kofolo? Morda na kruh in sir? Base brez mene GoBobi, sunnygirl, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 9, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2016 Gebujica Yoghurt, Akito, DAMI34 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2016 Skutino pecivo iz krušne peči... Ninč., sunnygirl, notranc in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 10, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 10, 2016 Zaradi mojih "odličnih želodčnih odjemalcev kalorij" sem moral vedno paziti kaj in koliko sem pojedel, vendar se domačemu polnozrnatemu kruhu, ki ga speče moja draga, vseeno nisem mogel nikoli upreti ... NJAAAMMM ... C eagle, DAMI34, Ninč. in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno November 10, 2016 Deli Objavljeno November 10, 2016 Om nom nom. bobi1001, C eagle, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno November 11, 2016 Deli Objavljeno November 11, 2016 Takle mamo za Martinovo Lp, notranc bobi1001, Bmflar, Akito in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 12, 2016 Deli Objavljeno November 12, 2016 Če bi 6.9.2009 zjutraj preslišal budilko, bi se v tem trenutku najbrž že vozil v Vipavo h Karlotu v njegovo klet, tako pa je današnje martinovaanje v Vipavi morala zemenjati hčerkina "martinova gos v testu" = lazanja in "za lazanjino splakovanje", namesto odličnega Karlovega črnega vina, zopet samo čaj brez dodatkov ... Ninč., Akito, C eagle in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 12, 2016 Deli Objavljeno November 12, 2016 Nimam slike, ker je raca odletela! Bmflar, Ninč., DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno November 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 12, 2016 ... in tudi priletela nazaj ... Ninč., Akito, DAMI34 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 13, 2016 Deli Objavljeno November 13, 2016 TO JE TO, ................................................................... , kar približno je nekoč bilo ... DAMI34, C eagle, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno November 13, 2016 Deli Objavljeno November 13, 2016 bobi1001, notranc, Bmflar in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno November 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno November 14, 2016 ...so rekli, da je dobra... C eagle, bobi1001, Ninč. in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 14, 2016 Deli Objavljeno November 14, 2016 Pravijo da clovek zaradi sekirancije dobi povisan pritisk in holesterol.. torej se nimam kaj sekirat ko odmislim vse ostale stvari ki se drzijo vitaminov mineralov in ostalih dobrohotnih snovi.. sunnygirl, C eagle, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 Kam bi prilepil ??? Spada v Njamnjam in tudi med Lepe fotke, mogoče celo med Hujšanje ... notranc, Akito, Frenk 67 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 (popravljeno) "STROGO ZAUPNO": fotografijo breskvic sem poslal tudi moji dragi in takoj me je v povratnem mailu vprašala, če obstaja tudi recept: https://oblizniprste.si/slastne-sladice/breskvice-iz-biskvitnih-piskotov/ Popravljeno November 15, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 Ne samo da mi lepo zgleda, tudi dobro je bobi1001, notranc, C eagle in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 Sprobu zar njamii DAMI34, C eagle, pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 6 hours ago, Danilo D said: Ne samo da mi lepo zgleda, tudi dobro je Bi lahko bil tako dober in opisal sestavo? bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 (popravljeno) Na testo pa sem dal še malo sadja, na vrhu sem potrosil kandirano sadje in lupine, v maso pa sem dal 2 veliki žlici sladkorja, zavitek želatine 20g Popravljeno November 15, 2016. Popravil Danilo D C eagle, bobi1001, antares in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno November 15, 2016 Deli Objavljeno November 15, 2016 pred 1 minuto, Danilo D pravi: Na testo pa sem dal še malo sadja, na vrhu sem potrosil kandirano sadje in lupine, v maso pa sem dal 2 veliki žlici sladkorja To ni fer... Jst bi tud to jedla ... kdo povabi? bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se