nazo13 Objavljeno December 13, 2016 Deli Objavljeno December 13, 2016 Ob 28. 11. 2016 at 11:35, NinaBina pravi: Ni... fotr je clan LD Torej brez neprebojnega jopiča ni pametno k tebi vasovat hodit. Bmflar in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 13, 2016 Deli Objavljeno December 13, 2016 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Saj baje ima tudi denarnico, ampak to so, več ali manj, samo govorice, tko k tiste ko pravijo, da obstoja bankovec za 500 €... Ajde ne me hecat, 500 € !!!! eni tut ne verjamejo da js obstajam ... da sm izmišljena prića ampak ... res bi base jedu in vas poslušu kako zraven govorite svoje motoristićne dogodivščine ... itak ne morte jest k govorite ... js pa tih in žveću DAMI34, bobi1001, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 13, 2016 Deli Objavljeno December 13, 2016 pred 18 minutami, maus pravi: eni tut ne verjamejo da js obstajam ... da sm izmišljena prića K zobna miška Ninč., dr.looney, Frenk 67 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 13, 2016 Deli Objavljeno December 13, 2016 pred 24 minutami, maus pravi: eni tut ne verjamejo da js obstajam ... da sm izmišljena prića Enkrat je en mim mene pršponu, ampak glih tolk sm meu cajta, da sm napis na obleki vidu. Maks al Mars je pisal al neki tacga. Sem se kr ustrašu, da marsouci po luft letijo bobi1001, Ninč., Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 13, 2016 Deli Objavljeno December 13, 2016 pred 13 minutami, HD-Dyna pravi: K zobna miška keramićne mam ... zato lahko žvećm do jutra Pravkar, izibajker pravi: Enkrat je en mim mene pršponu, ampak glih tolk sm meu cajta, da sm napis na obleki vidu. Maks al Mars je pisal al neki tacga. Sem se kr ustrašu, da marsouci po luft letijo klevete izibajker, GoBobi, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno December 14, 2016 Deli Objavljeno December 14, 2016 Kje je tukaj kakšen "njam njam"? Sem vedel, da preveč plačujem komunali. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno December 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 14, 2016 maus, Ninč., Bmflar in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gretzky Objavljeno December 14, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 14, 2016 Meni pa v kuhinji zelo lepo diši. Boljše kot pa da bi imel Wunder Baum. Pa sploh še ni kuhano. Kako bo dišalo šele potem. In kako bi tole pasalo Mausu... Ninč., Akito, notranc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 14, 2016 Deli Objavljeno December 14, 2016 pred 46 minutami, gretzky pravi: Pa sploh še ni kuhano. Kako bo dišalo šele potem. In kako bi tole pasalo Mausu... ja ful bi pasalo keramićne zobe zapacat s tem Frenk 67, Quest, gretzky in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 14, 2016 Deli Objavljeno December 14, 2016 Ob Tuesday, December 13, 2016 at 9:30, nazo13 pravi: Torej brez neprebojnega jopiča ni pametno k tebi vasovat hodit. Probaj pa bos videl nazo13, Akito, C eagle in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Mal brskam po FB pa sm najdu slikco, k sm še full velke porcije sladoleda delal...pol je šla pa firma u qurac dr.looney, maus, GoBobi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 16, 2016 Deli Objavljeno December 16, 2016 dohtar je reku največ eno klobaso pa kozarc vina Mavti, notranc, GoBobi in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 16, 2016 Deli Objavljeno December 16, 2016 (popravljeno) Ja, čudni so ti dohtarji ... Men je dovolil samo kozarček piva na dan Popravljeno December 16, 2016. Popravil HD-Dyna Mavti, bobi1001, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 16, 2016 Deli Objavljeno December 16, 2016 (popravljeno) pred 37 minutami, HD-Dyna pravi: Ja, čudni so ti dohtarji ... Men je dovolil samo kozarček piva na dan tud to je rešljivo @HD-Dyna tvojih slik ne vidim na službenem kompu. Popravljeno December 16, 2016. Popravil Frenk 67 Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno December 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2016 Njam Quest, Kmet2, GoBobi in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2016 Večerja v Neumu ....prstaci ,res vrhunsko pripravljeni , zadnja gostilna na desni če gremo proti Dubrovniku (Orka) , vedno se tu ustavim. RobiRoberto, nazo13, Frenk 67 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno December 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 17, 2016 Kamenice pa mal dalmatinskega pršutka pa sira ...... bobi1001, Ninč., VS800 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 18, 2016 Deli Objavljeno December 18, 2016 Smorn ala jst... vse naenkrat zmesam in se ze pece... danes sem dodala pirine otrobe (mal mi je uslo in se je komaj speklo ), ampak sve u svemu je blo kr kul. Probala z nutelo... sam mi ni, domaca marmelada je neprimerno boljsa notranc, Kmet2, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno December 18, 2016 Deli Objavljeno December 18, 2016 pred 8 urami, NinaBina pravi: Smorn ala jst... vse naenkrat zmesam in se ze pece... danes sem dodala pirine otrobe (mal mi je uslo in se je komaj speklo ), ampak sve u svemu je blo kr kul. Probala z nutelo... sam mi ni, domaca marmelada je neprimerno boljsa Kaj pa slikca tvojega umotvora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 18, 2016 Deli Objavljeno December 18, 2016 pred 22 minutami, notranc pravi: Kaj pa slikca tvojega umotvora to je blo pred kavo... če že moram, razmišljam šele po njej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno December 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 18, 2016 Današnja topla predjed jelenova pečenka s pečenim štrukljom in zelenjavnim narastkom ter brusnicami zavitimi v melono čista poezija Lp, n Akito, dr.looney, Bmflar in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 19, 2016 Deli Objavljeno December 19, 2016 RobiRoberto, notranc, Quest in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 19, 2016 Deli Objavljeno December 19, 2016 Se že kuha..... notranc, nazo13, RobiRoberto in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 19, 2016 Deli Objavljeno December 19, 2016 sm že lačn maus, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 19, 2016 Deli Objavljeno December 19, 2016 Po dveh urah..... njam njam.... Bmflar, Frenk 67, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se