bobi1001 Objavljeno Januar 12, 2017 Deli Objavljeno Januar 12, 2017 Jp,sam še čelado zamena notranc, Quest, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 Kr paše malo lažja hrana po tem norem decembru notranc, Quest, Akito in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 Danes nas je razvalala moja Mati Lp,n DAMI34, Quest, bobi1001 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 pred 15 minutami, notranc pravi: Danes nas je razvalala moja Mati Lp,n Recept, prosim. Bmflar, notranc in bobi1001 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 pred 21 minutami, dr.looney pravi: Recept, prosim. Greš k Notrancu in se vsedeš za mizo notranc, gretzky, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 (popravljeno) pred 27 minutami, dr.looney pravi: Recept, prosim. Evo sem poklicu Mati in jo vprašal za recept. Tri čebule sesekljaš in daš na dno pekača ter malo zelene ne preveč, ker ima močan okus, papriko (zeleno) in korenje čez čebulo prav tako narežeš. Hobotnico namočiš v slani vodi ali morju cca 1.5 - 2 uri. Položiš jo na zelenjavo, če je velika jo razrežeš, potem po zunanjem obodu pekača zložiš krompir v velikih kosih. Krompir malo posuješ s sladko papriko. Poliješ z oljem cca 1 dcl in daš v pečico na 170 stopin. Po eni uri dvigneš pokrov in preveriš ali hobotnica postaja mehka in če je v tekočino, ki se je nabrala vržeš 1 do 2 pesti riža, da se ze zgosti. Ko je zadeva kuhana poliješ z olivnim oljem. Hobotnica je bila predhodno zmrznjena in odtajana ter namočena v soli, kot sem opisal. Nič ne soliš. Lp, notranc Popravljeno Januar 14, 2017. Popravil notranc V Mavti, pik1, Bmflar in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2017 Jaboljni štrudl z velik cimeta Bmflar, notranc, gretzky in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 pred eno uro, notranc pravi: Evo sem poklicu Mati in jo vprašal za recept. Tri čebule sesekljaš in daš na dno pekača ter malo zelene ne preveč, ker ima močan okus, papriko (zeleno) in korenje čez čebulo prav tako narežeš. Hobotnico namočiš v slani vodi ali morju cca 1.5 - 2 uri. Položiš jo na zelenjavo, če je velika jo razrežeš, potem po zunanjem obodu pekača zložiš krompir v velikih kosih. Krompir malo posuješ s sladko papriko. Poliješ z oljem cca 1 dcl in daš v pečico na 170 stopin. Po eni uri dvigneš pokrov in preveriš ali hobotnica postaja mehka in če je v tekočino, ki se je nabrala vržeš 1 do 2 pesti riža, da se ze zgosti. Ko je zadeva kuhana poliješ z olivnim oljem. Hobotnica je bila predhodno zmrznjena in odtajana ter namočena v soli, kot sem opisal. Nič ne soliš. Lp, notranc hvala. Bmflar, bobi1001 in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 14, 2017 Deli Objavljeno Januar 14, 2017 pred 44 minutami, dr.looney pravi: hvala. Jst hobotnico predhodno na hitro popecem v ponvi, da spusti tisto vijolicno tekocino. Brez tega mas vijolcen krompir in pol ga moj otroc nocjo jest. Akito, 3nity, dr.looney in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 16 urami, Frenk 67 pravi: Jst hobotnico predhodno na hitro popecem v ponvi, da spusti tisto vijolicno tekocino. Brez tega mas vijolcen krompir in pol ga moj otroc nocjo jest. ...tinto odstraniš že prej in jo imaš za črno rižoto...tako delajo dalmatinci... dr.looney in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 8 minutami, Akito pravi: ...tinto odstraniš že prej in jo imaš za črno rižoto...tako delajo dalmatinci... to ni tinta, samo meso hobotnice spusti tako vijolično tekočino, ko ga segrevaš, ki ti obarva zelenjavo in res zgleda mal neukusno VS800, Bmflar in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: to ni tinta, samo meso hobotnice spusti tako vijolično tekočino, ko ga segrevaš, ki ti obarva zelenjavo in res zgleda mal neukusno ...ja razumem......sorry napačno sem najprej razumela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 Še topla pečena jabolka, (brez cimeta!) posuto s kosmiči, otrobi in maslom bobi1001, pik1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 2 minutami, NinaBina pravi: Še topla pečena jabolka, (brez cimeta!) posuto s kosmiči, otrobi in maslom A to si jih potunkala u maso za palačinke, pa spohala? U tem primeru jih je treba narezat na kolobarje. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 17 minutami, izibajker pravi: A to si jih potunkala u maso za palačinke, pa spohala? U tem primeru jih je treba narezat na kolobarje. Ah kje pa... to je kvazi drobljenec... nek pise tud z moko, sam js nisem dodala. Ker sem pa prevec masla dala, sem misla da bodo otrobi mal pobral... malo sutra, ce sem posula po vrhu sam skurl so se Bmflar in izibajker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 Tudi z mojim zeeelo prikrajšanim okusom imam zelenjavo pripravljeno na vse možne načine še vedno zeeelo rad. Današnje kosilo dva taka krožnika. VS800, Ninč., notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Januar 21, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 21, 2017 Mal domače večerje Ninč., Bmflar, Quest in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 pred 17 urami, bobi1001 pravi: Mal domače večerje To bi js definitivno brez kruha... ker ubije ves okus bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Tegale se definitivno ne splaca rezat, ker bo prej zmanjkalo Ne morem se upret, ze cel tedn to sanjam... Recept: okomer na mleku kuhane prosene kase, tokrat domaca skuta, polito s kupljenimi in potunkanimi v mleku mletimi lesniki RobiRoberto, notranc, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Ninč., Bmflar, Scarabeo 500 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 pred 4 urami, NinaBina pravi: To bi js definitivno brez kruha... ker ubije ves okus Kruha sem pojedu kokr ga manjka na slik,ostalo je pa kr šlo Bmflar, maxxa in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Lp, n RobiRoberto, maus, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Januar 22, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 22, 2017 Nedeljsko kosilo za enega bobi1001, Ninč., SAR-Solo Adventure rider in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 23, 2017 (popravljeno) Študija Svetovne zdravstvene organizacije je pokazala, da redno uživanje šunke, pršuta, klobas, slanine in ocvirkov, ob kozarcu vina ali piva pri vsakem obroku, zmanjšuje možnost da postanete islamski terorist za 99,21%. Popravljeno Januar 23, 2017. Popravil Frenk 67 RobiRoberto, h2o, GoBobi in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Januar 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 25, 2017 Nikol si nisem mislu, da mi bo kdaj violina potegnila DAMI34, GoBobi, Mavti in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se