Popularna objava Bmflar Objavljeno Januar 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 28, 2017 Za prvo silo bo .... Quest, Kmet2, skalar36 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred 14 urami, HD-Dyna pravi: Za prvo silo bo .... Kje je pa florentinc ..... bobi1001, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred eno uro, Kmet2 pravi: Kje je pa florentinc ..... V želodčku DAMI34, VS800, Kmet2 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Piščančja jetrca po pariško in rdeča pesa... mmmmm Akito, Bmflar, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Tola bo šlo dela u šporget......pa nej bo kar če, čez uro pa pou... notranc, DAMI34, maus in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 pred eno uro, izibajker pravi: A tole je eden od prostorov v MIP-u? Nope, v sefu DAMI34, Ninč., GoBobi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 (popravljeno) pred 1 uro, VS800 pravi: Tola bo šlo dela u šporget......pa nej bo kar če, čez uro pa pou... No, kako je ratalo? Popravljeno Januar 29, 2017. Popravil notranc GoBobi, VS800 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Pravkar, notranc pravi: No kako je ratalo? Haha faca...a je že 1 ura pa pou mem...lih dokončujem, k je blo treba še kakšen špricer dokončat...sem temperaturo znižu pa mal podalšu.......moja itak prau, da sem mojster u zavlačevanju hrane Ninč., notranc, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Bo pa zdela Akito, dr.looney, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 (popravljeno) pred 18 minutami, VS800 pravi: Haha faca...a je že 1 ura pa pou mem...lih dokončujem, k je blo treba še kakšen špricer dokončat...sem temperaturo znižu pa mal podalšu.......moja itak prau, da sem mojster u zavlačevanju hrane Ja tvoja ma prov, res zavlačuješ, kok mora revci v želodcu krult. Popravljeno Januar 29, 2017. Popravil notranc M Bmflar, DAMI34, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Nehi ga motit, sej se mu bo še hrana ohladila Bmflar, maus, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 29, 2017 Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Zdej sem pa še mau pokriu, da mesek počiva jest pa šeenga....pol pa... Kmet2, maus, Mavti in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava h2o Objavljeno Januar 29, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 29, 2017 Jaz sem pa dons tole ustvarjov. Bilo je odlično no sej se vidi. Kmet2, GoBobi, notranc in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2017 Deli Objavljeno Januar 30, 2017 sm pa učer zasko jedu ... praujo, da namaže sklepe, da naujo škripali dons zjutraj še ni blo nubenih rezultatou, da bi res sklepe mazalo Bmflar, VS800, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 30, 2017 Deli Objavljeno Januar 30, 2017 pred 23 minutami, maus pravi: sm pa učer zasko jedu ... praujo, da namaže sklepe, da naujo škripali dons zjutraj še ni blo nubenih rezultatou, da bi res sklepe mazalo Base so boljše za sklepe mazat maus, VS800 in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2017 Deli Objavljeno Januar 30, 2017 pred 6 minutami, HD-Dyna pravi: Base so boljše za sklepe mazat ja sj včasih smo s skorjo od pancete smućke mazal, zdj pa u pasulj dajemo, da mamo vsaj kj notr dat ... kr mej namazane sklepe, da boš lohka gladko teku pred mano VS800, notranc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 Cez dve uri bo njam njam...... GoBobi, maus, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 pred 2 urami, dr.looney pravi: Cez dve uri bo njam njam...... Vidm, da bolš da grem u Star pisker notranc, VS800, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Vidm, da bolš da grem u Star pisker .... samo besede so te. Bmflar, notranc in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: .... samo besede so te. dr.looney, ne sekiraj se. HD-Dyna se pač boji zakisanosti telesa.A ne? lp, n Bmflar, dr.looney in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 pred 4 minutami, notranc pravi: dr.looney, ne sekiraj se. HD-Dyna se pač boji zakisanosti telesa.A ne? Eto, človek ve o čem govorim, jest moram jest mes in ne zelja, tko mi je Kmet2 priporočil Kmet2, dr.looney, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Eto, človek ve o čem govorim, jest moram jest mes in ne zelja, tko mi je Kmet2 priporočil ti rabiš tut okulista, ker si čebulo za zelje zamenjal....... Bmflar, Kmet2, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 Sem bil prepričan tudi jaz, da je zelje, pa mi je bilo čudno, kaj boš tenstala še dve uri . Si mormo trije nastavitve monitorja popravit (al pa ti telefona ). Ajd! Kmet2, dr.looney, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 pred 5 minutami, dr.looney pravi: ti rabiš tut okulista, ker si čebulo za zelje zamenjal....... Zavajaš starejše ljudi Ninč., notranc, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 31, 2017 Deli Objavljeno Januar 31, 2017 (popravljeno) pred 27 minutami, GoBobi pravi: Sem bil prepričan tudi jaz, da je zelje, pa mi je bilo čudno, kaj boš tenstala še dve uri . Si mormo trije nastavitve monitorja popravit (al pa ti telefona ). Ajd! Segedin je šele po ene 4 urah lih prou dobr...drug dan pa še bolši Popravljeno Januar 31, 2017. Popravil VS800 Bmflar, dr.looney, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se