Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Februar 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 4, 2017 (popravljeno) Po 6ih urah pečenja. Noža ne rabiš, kar razpade in se topi v ustih. Popravljeno Februar 4, 2017. Popravil Frenk 67 GoBobi, UnionJack, Ninč. in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Po 6ih urah pečenja. Noža ne rabiš, kar razpade in se topi v ustih. Ne verjamem DAMI34, GoBobi, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Ne verjamem js tut ne, hočem dokaz o razpadu, najmanj testni vzorec!! lp Kmet bobi1001, VS800, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Februar 4, 2017 Deli Objavljeno Februar 4, 2017 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: js tut ne, hočem dokaz o razpadu, najmanj testni vzorec!! lp Kmet Tu lejt, nema vise. Tok sem se nazru, da se ze dve ure spraulam na fitnes. Kmet2, Bmflar, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava notranc Objavljeno Februar 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 4, 2017 danes za kosilo Mavti, Bmflar, Haki in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 neka volja je zrasla po obisku grotte-cave... in me zanima kam se gre jest na postojnskem, domača kuha. krvavice pa te jebe? anyone? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 pred eno uro, UnionJack pravi: neka volja je zrasla po obisku grotte-cave... in me zanima kam se gre jest na postojnskem, domača kuha. krvavice pa te jebe? anyone? Na Letališču so dobre pice, stejki in pivo, proti Razdrtem ( stara cesta ) Pri Mileni ( morsko primorska ), picerija v Pivki, nasproti železniške postaje je tudi dobra, drugače pa domače krvavice in pečenice pa prata, dober domač kruh v Gostilni Špelca, Gornja Košana 4... notranc, Kmet2 in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 pred 1 uro, UnionJack pravi: neka volja je zrasla po obisku grotte-cave... in me zanima kam se gre jest na postojnskem, domača kuha. krvavice pa te jebe? anyone? Čuk .. gostilna in picerija... cist zraven stadiona .. odlicna hrana UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 Ob 4. 2. 2017 at 8:05, bobi1001 pravi: jaz osebno dam mal več cimeta,namesto sira pa jabka,ki morjo bit bolj kisla ...se strinjam...meni je tudi od vseh štrudlov najboljši jabolčni, točno tak kot si navedel ...ampak včasih je treba delat kompromise.... Bmflar in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 Današnja specjalitet Bmflar, Ninč., UnionJack in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 5, 2017 Deli Objavljeno Februar 5, 2017 VS800, Kmet2, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 pred 22 urami, UnionJack pravi: neka volja je zrasla po obisku grotte-cave... in me zanima kam se gre jest na postojnskem, domača kuha. krvavice pa te jebe? anyone? In kje si bil ? Poročilo ? Slike ? notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 3 hours ago, HD-Dyna said: In kje si bil ? Poročilo ? Slike ? evo, pol nismo šli na postojnsko... ampak u kranj ker je meu otrok neko nalogo...brezveze tam moram pa tisto letališče sprobat. več jih je že to reklo pa kar pozabim nanj.... mladench, notranc, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Ta mala zihr status updejta Akito, notranc, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Ob 5. 2. 2017 ob 10:04, UnionJack pravi: neka volja je zrasla po obisku grotte-cave... in me zanima kam se gre jest na postojnskem, domača kuha. krvavice pa te jebe? anyone? V bližini razcepa Razdrto. 2x smo tam fino jedli. Pokliči kako obratujejo... http://hudicevec.si/slo/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 pred 2 minutami, izibajker pravi: V bližini razcepa Razdrto. 2x smo tam fino jedli. Pokliči kako obratujejo... http://hudicevec.si/slo/ Težko jih človek najde odprte ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 ja, ke sm že ene 2x zavil. al je blo zaprt al pa ohcet. nek poseben red vlada k se mi ga še ni dal raziskat....:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 pred 10 minutami, UnionJack pravi: ja, ke sm že ene 2x zavil. al je blo zaprt al pa ohcet. nek poseben red vlada k se mi ga še ni dal raziskat....:) ja zaradi bogatije zaprto bobi1001, Bmflar, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 pred 54 minutami, notranc pravi: ja zaradi bogatije zaprto pred eno uro, UnionJack pravi: ja, ke sm že ene 2x zavil. al je blo zaprt al pa ohcet. nek poseben red vlada k se mi ga še ni dal raziskat....:) Niso samo gostilna, imajo tudi kmečki turizem. Očitno šporhete in pečice zalaufajo samo za najavljene skupine gostov... UnionJack in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Pravkar, izibajker pravi: Niso samo gostilna, imajo tudi kmečki turizem. Očitno šporhete in pečice zalaufajo samo za najavljene skupine gostov... Skratka, ni za bajkerje Ninč., bobi1001, 3nity in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Skratka, ni za bajkerje Glej, če se vas bo nekaj bajkerjev zorganiziral, vam bojo zrihtal use. Pol po kosilu pa zuni fuzbal pade... Bmflar in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Februar 6, 2017 Deli Objavljeno Februar 6, 2017 2 hours ago, UnionJack said: tam moram pa tisto letališče sprobat. več jih je že to reklo pa kar pozabim nanj... imajo pa lastniki Avio-ta v Pivki še en lokal z, po pričevanjem mnogih, najboljšim pasuljem On 20. 9. 2016 at 7:27 PM, Neno said: in danasnji : najboljsi pasulj bobi1001, notranc, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GoBobi Objavljeno Februar 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 6, 2017 Kar se Postojne tiče, sem jaz nekajkrat odlično jedel v Gostilni ob kaminu , obvezno pa tam probat "pod peko" oz. po naški "izpod saća" - probal obe variante (neka bolj teletina varianta in hobotnica). Res priporočam. Pa še cifre so mi bile O.K. (tam sem bil nazadnje pred ene pol leta, pa mislim, da je lastnik še vedno isti). Da ne bom , pa še tole... Pripravljeno: in ready da se pozoba (z naftalinskimi kuglicami vred ): Ajd! Bmflar, bobi1001, VS800 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 bobi1001, Akito, GoBobi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Februar 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 8, 2017 VS800, Kmet2, Akito in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se