Xebec Objavljeno April 22, 2017 Deli Objavljeno April 22, 2017 Akito, notranc, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 Take rože imam najraje Ninč., GoBobi, Akito in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno April 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2017 A narediš danes ti nekaj za kosilo? me je prosila moja Pa sem... Pizzo... Pa ker jo imam rad :D, sem še malo pretiraval... mandljeve kocke, prosto po domišljiji... "kaj bi svet brez domišlija?" Aja, ni več.... vse pojedli... bobi1001, dr.looney, GoBobi in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 Ni prvomajski golaž je pa dobr Frenk 67, Bmflar, gretzky in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno April 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2017 Eno svinarijo spet jem Roger G. Jagger, pik1, 3nity in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Na mene se pa res stalno ena svinjarija lepi 3nity, Ninč., pik1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Al bi gasilce klical se nekaj kadi. Bomo zmogli? Jp smo zličkal vse. Akito, DAMI34, Bmflar in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Kosilo .... pik1, notranc, VS800 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Leftovers GoBobi, Bmflar, Akito in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ninč. Objavljeno Maj 1, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Tole je nebeško dobro! Kvašeno testo z rženo in čisto malo bele moke, takoj po pečenju se namaže s česnom in obilo pujskove nutele... dr.looney, kitekatus, pik1 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 pred 6 urami, HD-Dyna pravi: Kosilo .... Na olu pa ti ne šparaš Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Riba more 2x plavat u vod pa u olu Bmflar, VS800 in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 pred 4 minutami, Rogerg pravi: Riba more 2x plavat u vod pa u olu Sm mislu, da 3x......voda,vinček,školjka............................................... maus, Ninč., dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 (popravljeno) pred 11 urami, VS800 pravi: Na olu pa ti ne šparaš Nek se vidi razkoš .... Verjemi, ni boljše postrvi kot da plava še v vročem olju ... Milina Morske pa raje na žaru, zobatec je bolš k vsaka sladica ... Sicer se mi pa vidi, da neke slabe hrane ne prpraulam Popravljeno Maj 2, 2017. Popravil HD-Dyna pik1, VS800, GoBobi in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred 17 minutami, HD-Dyna pravi: Sicer se mi pa vidi, da neke slabe hrane ne prpraulam Ne vrjamem, dokler ne probam maus, bobi1001, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred 12 minutami, NinaBina pravi: Ne vrjamem, dokler ne probam bobi1001, VS800, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Nek se vidi razkoš .... Verjemi, ni boljše postrvi kot da plava še v vročem olju ... Milina Morske pa raje na žaru, zobatec je bolš k vsaka sladica ... Sicer se mi pa vidi, da neke slabe hrane ne prpraulam Itak, da vidm, da uživaš v prpraulanju in pospravljanju......zubi pa itak nima konkurence pomoje nikjer..... bobi1001, Bmflar, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 (popravljeno) Men je pa top riba sardela na žaru, pa naj se še tako čudno sliši. Lp,n Popravljeno Maj 2, 2017. Popravil notranc Frenk 67, GoBobi, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred 16 urami, Rogerg pravi: Riba more 2x plavat u vod pa u olu riba mora plavati 3x v vodi, olju in vinu...... pred 16 urami, VS800 pravi: Sm mislu, da 3x......voda,vinček,školjka............................................... pol neki narobe delaš, če ti plava v školjki...... Roger G. Jagger, Bmflar, bobi1001 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred 20 minutami, dr.looney pravi: riba mora plavati 3x v vodi, olju in vinu...... pol neki narobe delaš, če ti plava v školjki...... sem vedel, da si bolj za štedilnik dr.looney, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred eno uro, Snecer pravi: sem vedel, da si bolj za štedilnik Nope.....obvladam vse.....ne sam sporheta...... VS800, Roger G. Jagger, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Maj 2, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2017 Pravi Paški od 2 kile Sam narežem pol pa najboljše delo maus, Roger G. Jagger, Bmflar in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 2, 2017 Deli Objavljeno Maj 2, 2017 pred 2 urami, bobi1001 pravi: Pravi Paški od 2 kile Sam narežem pol pa najboljše delo Pru pokličeš, pol pa narežeš ... Si mal zamešu vidm maus, Ninč., GoBobi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Maj 3, 2017 Deli Objavljeno Maj 3, 2017 pred 8 urami, HD-Dyna pravi: Pru pokličeš, pol pa narežeš ... Si mal zamešu vidm Ta cajt k jest okrog kličem že lohk zmanjka Bmflar, dr.looney, Ninč. in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 3, 2017 Deli Objavljeno Maj 3, 2017 pred 13 urami, bobi1001 pravi: Pravi Paški od 2 kile Sam narežem pol pa najboljše delo Poglej, kaj ti je spodaj gospot predlagu pred 11 urami, HD-Dyna pravi: Pru pokličeš, pol pa narežeš ... Si mal zamešu vidm Kr puvej mu stric HD-Dyna ... ker jih lohka uzdigne, ane ane Bmflar, dr.looney, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se