notranc Objavljeno Julij 30, 2017 Objavljeno Julij 30, 2017 pred 8 minutami, sunnygirl pravi: To je tudi moj hotu narocit, pa je zmanjkalo. Mene pa tudi malo ne mika kaj takega P.s. gres tudi kaj na jug Albanije? Lepo za dol past! Ja sem bil na jugu. Albanijo smo skoraj celo prevozil ob obali v petek in včeraj, ko smo se vračali iz Grčije. Smo potegnil do Črne gore in bomo nekaj dni tukaj. Lp, n 6 1
sunnygirl Objavljeno Julij 31, 2017 Objavljeno Julij 31, 2017 Se nismo potem nic srecali... Aja k je njam njam... cakam na pork souvlaki in tzatziki... njamiii 2
Popularna objava notranc Objavljeno Julij 31, 2017 Popularna objava Objavljeno Julij 31, 2017 pred 2 urami, sunnygirl pravi: Se nismo potem nic srecali... Aja k je njam njam... cakam na pork souvlaki in tzatziki... njamiii Dokler čakaš lahko mojga gledaš Lp, n 7 2 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 2, 2017 Objavljeno Avgust 2, 2017 Tamau je pred dvema dnevoma koknu hobotnico, glih za predjed bo vsak dubu. 9
Ninč. Objavljeno Avgust 4, 2017 Objavljeno Avgust 4, 2017 Brez tega na Madžarskem pač ne gre... Kürtöskalács 9
Ninč. Objavljeno Avgust 4, 2017 Objavljeno Avgust 4, 2017 Kvaseno testo, med pecenjem se vrti na kalupu. Takoj ko je pecen, namocijo v cukr in nadaljne poljubne "nadeve"- kokos, oreh, cimet,... 4 3
Xebec Objavljeno Avgust 4, 2017 Objavljeno Avgust 4, 2017 Ob 1. 8. 2017 ob 20:14, bobi1001 pravi: vazn da je ceu ajmar nutele PS: viki krema je bol 3
Akito Objavljeno Avgust 5, 2017 Objavljeno Avgust 5, 2017 pred 13 urami, Xebec pravi: vazn da je ceu ajmar nutele PS: viki krema je bol ...ne pa ni....... 1 2
Xebec Objavljeno Avgust 5, 2017 Objavljeno Avgust 5, 2017 pred 19 minutami, Akito pravi: ...ne pa ni....... Ja pa je, k jo indijanci delajo. Je bolj bio, eko, naturel 1 1 4
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Avgust 5, 2017 Popularna objava Objavljeno Avgust 5, 2017 Predjed Glavna jed Pa čuvaja smo mel tud. Blo je njam njam 9 2 1
GoBobi Objavljeno Avgust 5, 2017 Objavljeno Avgust 5, 2017 Alo kolega, da nisi malo pretjero tole ... Tolk enih dobrot na kupu... vi pa sami ... Saj vam prvoščim, ne da vam ne, sam... sej veš, a ne ... A veš, a ne ... FOUŠ Ajd! 2 5
bobi1001 Objavljeno Avgust 5, 2017 Objavljeno Avgust 5, 2017 Ob 5. 8. 2017 ob 18:57, GoBobi pravi: Alo kolega, da nisi malo pretjero tole .... ja vem sam smo vse požrl 3 3 1
Popularna objava izibajker Objavljeno Avgust 7, 2017 Popularna objava Objavljeno Avgust 7, 2017 Tale zvarek (v kozarcu na levi) je te dni kar pogosto na repertoarju. Domaća rakija + domač limonin sirup + 3 kocke ledu + rezina smokve. Code name: Šnopcita-Limončita. 5 5
Ninč. Objavljeno Avgust 9, 2017 Objavljeno Avgust 9, 2017 Joški od tavelke kure in sataraš... za dekoracijo sneg, da me mal ohladi 6 1 2
Ninč. Objavljeno Avgust 10, 2017 Objavljeno Avgust 10, 2017 Ostanki včerajšnjega sataraša +nekaj kuglc čičerike. Losos. Direkt priplaval z leklerka in posuto s parmezanom 9
Ninč. Objavljeno Avgust 11, 2017 Objavljeno Avgust 11, 2017 Danes bodo za probo širataki rezanci... a bodo za u rit past, al bodo za v biokanto? Jih je že kdo jedel? 3
dr.looney Objavljeno Avgust 11, 2017 Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 2 urami, notranc pravi: Kje pa je meso? 2 1
notranc Objavljeno Avgust 11, 2017 Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 50 minutami, dr.looney pravi: Kje pa je meso? Sam finga se delam, k ponavad sam meso objavljam. 6
Ninč. Objavljeno Avgust 12, 2017 Objavljeno Avgust 12, 2017 Se vé, da sem na pol Madžarka... in brez satarasa ne morem! Ja, spet sem ga skuhala. Tokrat brezmadežnega samo posula s parmezanom in rezina kruha... moram izkoristit domače paprike, k sm jih v kufru privlekla 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se