3nity Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Ob 18. 8. 2017 ob 10:10, lucif3rka pravi: Kvalitetno in okusno olivno olje še iščem Oprosti, da se vtikam, samo me preveč firbec daje Kaj si do zdaj probala in kaj ti ni bilo všeč ter kaj iščeš? Mi je zanimivo to poglavje.. Moji imajo nekaj dreves, olje đabe za moje pojme (12€/l) pa ga nobeden ne kupi. Potem pa vidim 'glavne' koprske veljake, ki v diskontu čez mejo kupujejo 5l kante (ne bom napisala olivnega olja, ker najbrž od oliv nima niti o-ja), ga prepakirajo v 250ml flaške v katere usipajo še malo pomarančne arome in wojla, porš v garaži Kazni za to so pri nas itaq minimalne, tako da se več kot očitno to splača početi. Samo pokvarjen moraš biti. Kakorkoli, mi (in večina na obali) imamo mešano (cca. 40% leccino, ostalo belica), torej olje malo greni. Imaš pa na Kozini enega ( http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/570b904072489/polbog-s-krete ), od katerega lahko kupiš grško. Za ceno se pa ne spomnem več. izibajker, C eagle, Kor13 in 3 others 6
kao normalna Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Ob 21. 8. 2017 ob 3:06, pik1 pravi: . ... za koga je pa tistle tadrug kozarčk pripravljen ??? ... a je že kdo zmagu v natečaju ??? For my phantom boyfriend. Dodala sem ga zraven, da izgleda bolj estetsko, izpopolnjeno. Ne, žal se še ni našel. Očitno se me bojijo. Jim prav nič ne zamerim. izibajker, Zivnorc, Roger G. Jagger in 1 other 2 2
pik1 Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 . ... "pogrinjek" za dva je tudi iz stališča profesoinalnega fotografa mnogo bolj ubran v "kompoziciji", kot pa pogrinjek samo za enega ... ... tko da ... tudi če si sama ... je zelo pomembno, da "pogrinjek" vedno pripraviš za dva ... ... za vsak slučaj ... če "phantom" kdaj pri sebi doma ne bo imel pripravljene večerje ... GoBobi, C eagle in Zivnorc 3
kao normalna Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Pogrinjki, estetika, ono ovo tretje gor dol, glavno da sem se najedla. Za dva. Tak. Zivnorc in pik1 1 1
pik1 Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 . ... pazi na višek hidratov ... ... to ne vpliva dobr na spoznavanje "phantomov" Zivnorc 1
kao normalna Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Če bo ta pravi, ga bo en kurc brigalo za to. Zivnorc, pik1 in C eagle 1 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 3 urami, 3nity pravi: Oprosti, da se vtikam, samo me preveč firbec daje Kaj si do zdaj probala in kaj ti ni bilo všeč ter kaj iščeš? Mi je zanimivo to poglavje.. Moji imajo nekaj dreves, olje đabe za moje pojme (12€/l) pa ga nobeden ne kupi. Potem pa vidim 'glavne' koprske veljake, ki v diskontu čez mejo kupujejo 5l kante (ne bom napisala olivnega olja, ker najbrž od oliv nima niti o-ja), ga prepakirajo v 250ml flaške v katere usipajo še malo pomarančne arome in wojla, porš v garaži Kazni za to so pri nas itaq minimalne, tako da se več kot očitno to splača početi. Samo pokvarjen moraš biti. Kakorkoli, mi (in večina na obali) imamo mešano (cca. 40% leccino, ostalo belica), torej olje malo greni. Imaš pa na Kozini enega ( http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/570b904072489/polbog-s-krete ), od katerega lahko kupiš grško. Za ceno se pa ne spomnem več. no tak enostavno ni, ker je bilo velik sleparije ravno pri uvozu italijanskega pa španskega zato inšpekcija za kakovost kar redno jemlje vzorce za analizo, kjer hitro pri večini ugotovijo da ne sme imeti imena extra deviško, ker je kislinska stopnja previsoka ampak samo oljčno olje. Seveda ne vzamejo v obzir, da olivno olje svojo deviškost večinoma že zgubi na transportu ali skladiščenju, na polici itd...ker se enostavno pregreva. Ampak poanta je, da se kar nekaj kontrolira. (preverjeno) Seveda, tisti, ki se gredo posel brez računa pa res kupujejo oljčno olje (sovražim naziv oljčno, zame bo vedno prav olivno) po 4-4,5€ in preprodajajo naprej, bodisi enako ali pa celo z mešanjem s sanso ali kako drugo nekvalitetno in cenejšo surovino. Samo to je že črn trg. Zivnorc, C eagle, maus in 1 other 4
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Kuhal 1 uro in pol, prepasiral ročno čez sito, da je brez peščic zdaj se bo kuhala še 1 uro in pol, pol gre pa v lončke Po okusu je božanska Barva je pa tudi Akito, GoBobi, Zivnorc in 8 others 10 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Evo rezultat Njami! Za kakšno palačinko bo sunnygirl, pik1, Akito in 13 others 15 1
3nity Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Seveda, tisti, ki se gredo posel brez računa pa res kupujejo oljčno olje (sovražim naziv oljčno, zame bo vedno prav olivno) po 4-4,5€ in preprodajajo naprej, bodisi enako ali pa celo z mešanjem s sanso ali kako drugo nekvalitetno in cenejšo surovino. Samo to je že črn trg. Kmet, ki prodaja lastne pridelke iz osnovne kmetijske dejavnosti in je obdavčen pavšalno na podlagi katastrskega dohodka, ne rabi izdati računa. Dva večja koprska oljkarja, ki ju je inšpekcija že dobila pri goljufiji, prodajata z računom. Tudi etiketa na butični steklenici je opremljena z lepimi znakci Njihovi kupci se očitno tolažijo s kontrolami. Da ne bom iz teme dlicen, dr.looney, notranc in 7 others 8 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 ...nisem nek strokovnjak za olivno olje... ....ampak jaz ga vedno vzamem , ko se vračam z dopusta iz Istre...kakega otoka (Krk, Rab...). Ko se vozim naokoli z biciklom, si ogledam, kje na kaki domačiji bogu iza nogu (z oljčnim nasadom) imajo postavljeno obšlesano kartonasto ali leseno tablo, da imajo olje.... ...in voila.... mi natoči kmet direkt v flaše. ...in ne verjamem, da kmet v rumenkasti spodnji majici z raztrganim slamnikom, in Tomo Vinkovićem na dvorišču prodaja fake olje. ....ali pa... nikoli ne veš.. ...bučno olje pridelajo starši od sodelavca..... sončnično olje pa pridela moj fotr doma... .... tko da "kupivnega" olja nisem kupil že dooolga leta. aja... da ne bom off topic. Danes spečem en sač (vratovina, telečja rebrca, krompir, korenje, čebula, česen...) , 8 kg ćewapow, vratovina, perutke, ...sodelavec skuha še golaž ..... ...skratka. ... FEŠTA... .... zdej se pa mečte po tleh od foušije... Slike sledijo v nadaljevanju... C eagle, maus, 3nity in 10 others 7 1 2 1 2
Frenk 67 Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 51 minutami, Zivnorc pravi: Danes spečem en sač (vratovina, telečja rebrca, krompir, korenje, čebula, česen...) , 8 kg ćewapow, vratovina, perutke, ...sodelavec skuha še golaž ..... ...skratka. ... FEŠTA... Zdej mi je šele jasno zakaj so te tle gor tko pogrešal. maus, DAMI34, Zivnorc in 5 others 2 6
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 Feštaaaa. ...ekola. Priprave. Nasoljeno...popoprano ..brez tega pripomočka si ne predstavljam sodobnega pogleda na peko.. ..tko. Nadaljevanje ne sledi...ko bom verjetno obležal nažrt do nezavesti... VS800, Ninč., sunnygirl in 9 others 5 3 2 2
C eagle Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 dobr tek! Modelarstvo pride zmeri prou Zivnorc in maus 1 1
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 39 minutami, Zivnorc pravi: Feštaaaa. ...ekola. Priprave. z očmi opazujem đesmujota, će bo kakšn SMS prletu 3nity, C eagle, dr.looney in 7 others 2 1 7
Zivnorc Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 ...ok....malo provokacije... On lajn... mladench, C eagle, dr.looney in 9 others 4 2 1 5
dr.looney Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 A sem lohka tvoja najbolsa prijateljica..... notranc, Bmflar, maus in 4 others 2 5
Zivnorc Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 NE NE NE..NENENENE. ..IN NEEEEEE! notranc, pik1, bobi1001 in 11 others 7 1 1 1 4
VS800 Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 Tole je blo pa hitr...al gre men sam tolk hit šiht dons maus, Bmflar, dr.looney in 2 others 1 4
maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 48 minutami, Zivnorc pravi: NE NE NE..NENENENE. ..IN NEEEEEE! še dobr, da te mam blokiranga in ne vidm objave dr.looney, notranc, VS800 in 5 others 2 2 4
Bmflar Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 12 urami, Zivnorc pravi: Danes spečem en sač (vratovina, telečja rebrca, krompir, korenje, čebula, česen...) , 8 kg ćewapow, vratovina, perutke, ...sodelavec skuha še golaž ..... ...skratka. ... FEŠTA... .... zdej se pa mečte po tleh od foušije... Hvala za povabilo, ampak res ne morem več tolk jest pred 9 urami, maus pravi: z očmi opazujem đesmujota, će bo kakšn SMS prletu Nč bat, nas je puzabu ... skroz gretzky, VS800, Zivnorc in 3 others 1 5
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 7 urami, Zivnorc pravi: NE NE NE..NENENENE. ..IN NEEEEEE! . ... kar bod ... debel debel debel ... ... najdebelejši ... ... in debeeeeeeeeeeeel ... zelo debeeeeeeeeeel .... Bmflar, gretzky, 3nity in 4 others 7
Kaldu Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 20 urami, Zivnorc pravi: NE NE NE..NENENENE. ..IN NEEEEEE! Potem se pa čudimo Ljubljančani, zakaj je topla voda tako draga. Pa Zoki naklada nekaj o visokih stroških. Prov ma, sej vse to moramo Ljubljančani plačat, pa le slike gledat. Zivnorc in maus 1 1
maus Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 18 urami, HD-Dyna pravi: Nč bat, nas je puzabu ... skroz sj vem parjato mašćevanje bo hudo, ko boš ti na vrtu odojka in jagnčka na vrtu peku ... pa ga nauva povabla, ane ane VS800, bobi1001, notranc in 3 others 2 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se