Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 minutami, Akito pravi:

....sorry stric...ti dve sta pa  jadranski iz Prviča, od enega starega barbe in ker sem trenutno ob morju, sta teknili vrhunsko s kozarcem domačega Plavca  s Pelješca...;)

Se opravičujem, sem vidu v letaku da majo v akciji polkilske hobotnice. Jaz mam za pečt raje take od 2 kg naprej, da še kaj ostane od nje ko je pečena. Pa pred peko jo podinstam v ponvi, da spusti tisto vojolično tekočino, da ni krompir ves vijoličen.

Uživaj! A ste se šli sinoč tam mal ladice potaplat? :eek:

Objavljeno
pred 29 minutami, Frenk 67 pravi:

Se opravičujem, sem vidu v letaku da majo v akciji polkilske hobotnice. Jaz mam za pečt raje take od 2 kg naprej, da še kaj ostane od nje ko je pečena. Pa pred peko jo podinstam v ponvi, da spusti tisto vojolično tekočino, da ni krompir ves vijoličen.

Uživaj! A ste se šli sinoč tam mal ladice potaplat? :eek:

...ma ja,  za pečt so večje itak boljše...samo domačini jamrajo, da jih je vedno manj...

...so potapljali ladjice :P...jp

Objavljeno (popravljeno)
pred 12 minutami, Akito pravi:

...ma ja,  za pečt so večje itak boljše...samo domačini jamrajo, da jih je vedno manj...

...so potapljali ladjice :P...jp

Res je, včasih smo jih mel na morju redno na jedilniku, mal si se šel potapljat pa je bla okusna večerja, zdej pa jih skoraj ne vidim več. Razen v Kornatih, sam tam pa naj ne bi lovili. :blush:  Proti večeru privežeš na vrv plastično vrečko s kamnom in počasi vlečeš za barko, ni hudič da se kaj ne ujame.

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Objavljeno
pred 17 urami, GO_Tomi pravi:

Not. Na dnu. So težki tej jurčki ;)

ful sm zdej zmedn... grem raj Pokemone luvit ...

• Haha 2
Objavljeno
pred 20 urami, GO_Tomi pravi:

Danes sem si pa vampe zaželel. In sem jih naredil ;)

IMG_20180201_172725.thumb.jpg.65c8e8776298a4eee6304a0559a67c3a.jpg

Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana :)

bljak, bosanc je reku, ko je pojeo meso nek pojede i črijeva :P

Objavljeno
pred 1 minuto, GO_Tomi pravi:

Ti ne veš, ku je to dobro :)

bruham :dry:

Objavljeno
pred 22 urami, GO_Tomi pravi:

Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana :)

:OK: ... njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Objavljeno
pred 3 urami, GO_Tomi pravi:

... jst tudi, če pojem več kukr kilo in pol naenkrat :D

Men ena najboljših jedi. Pr nas jih jem samo jaz, zato kadar jih skuham jih mam za cel teden. :OK:

Objavljeno
pred 6 urami, GO_Tomi pravi:

Ti ne veš, ku je to dobro :)

...sem se enkrat zastrupila z njimi...'tko, da me ta dobrota niti slučajno ne gane...:sleep2:...

Objavljeno

Vampi so ena tistih jedi, ki jo ljudje močno marajo ali močno ne marajo. Samo skrajnosti veljajo v tem primeru.
Jaz jih nisem maral niti slučajno, niti za dnar, dokler jih ni nardila tašča enkrat pred 100 leti, ko sm bil še frišn v tisti hiši. In nisem mogel odklonit, se ni spodoblo. Vsi so jih jedli, zato sem vedel, da ne bom glih crknu, če bom še jaz zadegal žlico ali dve v usta.
Sem preživel. In ugotovil, da je to zelo dobra jed. Ko sem jih pa začel sam pripravljati, so pa postali samo še boljši.
Vampe bi, se mi zdi, lahko jedel vsak dan.

Objavljeno
pred 18 urami, DAMI34 pravi:

bruham :dry:

Meni tudi ne gredo. Ni šans.

Objavljeno
pred 9 urami, GO_Tomi pravi:

Vampi so ena tistih jedi, ki jo ljudje močno marajo ali močno ne marajo. Samo skrajnosti veljajo v tem primeru.
Jaz jih nisem maral niti slučajno, niti za dnar, dokler jih ni nardila tašča enkrat pred 100 leti, ko sm bil še frišn v tisti hiši. In nisem mogel odklonit, se ni spodoblo. Vsi so jih jedli, zato sem vedel, da ne bom glih crknu, če bom še jaz zadegal žlico ali dve v usta.
Sem preživel. In ugotovil, da je to zelo dobra jed. Ko sem jih pa začel sam pripravljati, so pa postali samo še boljši.
Vampe bi, se mi zdi, lahko jedel vsak dan.

pa še velik parmezana gor,pa 3 kajle kruha zravn....božanskooooooooooo....

Objavljeno
Ob 1. 2. 2018 ob 18:34, GO_Tomi pravi:

Riba ka riba   :P

Objavljeno
Ob 1. 2. 2018 ob 18:34, GO_Tomi pravi:

uampiiiiiiiiii :panic:

lahko moj prijatu postaneš .. tut kakšno besedo z mano spregovoriš, ko mi daš krožnik ali dva uampou :010

Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

uampiiiiiiiiii :panic:

lahko moj prijatu postaneš .. tut kakšno besedo z mano spregovoriš, ko mi daš krožnik ali dva uampou :010

Tistutenvmp                :lol1:      

Objavljeno
pred 25 minutami, Ella pravi:

Ker se ne morem vozit z motorjem se pa v kuhinji izživljam...naj bo hitro pomlad, no!

...dokler se še v kombinezon spravim....

se boš pa brez vozila :P

zdele bo goveja župva, pražen krompir, kuhana govedina in zelena solata z bućnim oljem :P

Objavljeno
pred 3 urami, Ella pravi:

Ta prav nedeljc! :OK:

jp ... ker je še mal govedine ostalo, jo bom zdele narezu, pa ćebulo narezu ... mau posoliu, popopru, kis in bućno olje not uliu .. pojedu ... pol prid pa po lupćka :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

@maus...lupčka, ja...

1jQS.gif.bf41a938fcba0423c7959a6a67934de6.gif

Popravljeno . Popravil Ella

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!