Frenk 67 Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 10 minutami, Akito pravi: ....sorry stric...ti dve sta pa jadranski iz Prviča, od enega starega barbe in ker sem trenutno ob morju, sta teknili vrhunsko s kozarcem domačega Plavca s Pelješca... Se opravičujem, sem vidu v letaku da majo v akciji polkilske hobotnice. Jaz mam za pečt raje take od 2 kg naprej, da še kaj ostane od nje ko je pečena. Pa pred peko jo podinstam v ponvi, da spusti tisto vojolično tekočino, da ni krompir ves vijoličen. Uživaj! A ste se šli sinoč tam mal ladice potaplat? Grut, Akito in notranc 1 2
Akito Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 29 minutami, Frenk 67 pravi: Se opravičujem, sem vidu v letaku da majo v akciji polkilske hobotnice. Jaz mam za pečt raje take od 2 kg naprej, da še kaj ostane od nje ko je pečena. Pa pred peko jo podinstam v ponvi, da spusti tisto vojolično tekočino, da ni krompir ves vijoličen. Uživaj! A ste se šli sinoč tam mal ladice potaplat? ...ma ja, za pečt so večje itak boljše...samo domačini jamrajo, da jih je vedno manj... ...so potapljali ladjice ...jp VS800 1
Frenk 67 Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 (popravljeno) pred 12 minutami, Akito pravi: ...ma ja, za pečt so večje itak boljše...samo domačini jamrajo, da jih je vedno manj... ...so potapljali ladjice ...jp Res je, včasih smo jih mel na morju redno na jedilniku, mal si se šel potapljat pa je bla okusna večerja, zdej pa jih skoraj ne vidim več. Razen v Kornatih, sam tam pa naj ne bi lovili. Proti večeru privežeš na vrv plastično vrečko s kamnom in počasi vlečeš za barko, ni hudič da se kaj ne ujame. Popravljeno Februar 1, 2018. Popravil Frenk 67 Akito 1
Grut Objavljeno Februar 1, 2018 Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 pred 17 urami, GO_Tomi pravi: Not. Na dnu. So težki tej jurčki ful sm zdej zmedn... grem raj Pokemone luvit ... dr.looney in VS800 2
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Februar 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 Danes sem si pa vampe zaželel. In sem jih naredil Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana VS800, RobiRoberto, bobi1001 in 8 others 10 1
Popularna objava Ella Objavljeno Februar 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 1, 2018 Danes malo mehiške...tortilje! Z veliko nachota zraven Ninč., bobi1001, DAMI34 in 11 others 13 1
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 20 urami, GO_Tomi pravi: Danes sem si pa vampe zaželel. In sem jih naredil Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana bljak, bosanc je reku, ko je pojeo meso nek pojede i črijeva bobi1001, mcresnik, maus in 5 others 2 3 3
GO_Tomi Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 2 minutes ago, DAMI34 said: bljak Ti ne veš, ku je to dobro bobi1001, Akito, mcresnik in 6 others 5 3 1
DAMI34 Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 1 minuto, GO_Tomi pravi: Ti ne veš, ku je to dobro bruham Akito, gretzky, VS800 in 2 others 2 2 1
GO_Tomi Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 1 minute ago, DAMI34 said: bruham ... jst tudi, če pojem več kukr kilo in pol naenkrat VS800, mcresnik, notranc in 3 others 1 3 2
Grut Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 22 urami, GO_Tomi pravi: Danes sem si pa vampe zaželel. In sem jih naredil Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana ... njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bobi1001, notranc, VS800 in 3 others 3 2 1
Frenk 67 Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 3 urami, GO_Tomi pravi: ... jst tudi, če pojem več kukr kilo in pol naenkrat Men ena najboljših jedi. Pr nas jih jem samo jaz, zato kadar jih skuham jih mam za cel teden. notranc, bobi1001, Ninč. in 3 others 2 1 3
Akito Objavljeno Februar 2, 2018 Opozori Objavljeno Februar 2, 2018 pred 6 urami, GO_Tomi pravi: Ti ne veš, ku je to dobro ...sem se enkrat zastrupila z njimi...'tko, da me ta dobrota niti slučajno ne gane...... GO_Tomi, Grut, VS800 in 2 others 1 1 3
GO_Tomi Objavljeno Februar 3, 2018 Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 Vampi so ena tistih jedi, ki jo ljudje močno marajo ali močno ne marajo. Samo skrajnosti veljajo v tem primeru. Jaz jih nisem maral niti slučajno, niti za dnar, dokler jih ni nardila tašča enkrat pred 100 leti, ko sm bil še frišn v tisti hiši. In nisem mogel odklonit, se ni spodoblo. Vsi so jih jedli, zato sem vedel, da ne bom glih crknu, če bom še jaz zadegal žlico ali dve v usta. Sem preživel. In ugotovil, da je to zelo dobra jed. Ko sem jih pa začel sam pripravljati, so pa postali samo še boljši. Vampe bi, se mi zdi, lahko jedel vsak dan. maus, dr.looney, Akito in 5 others 4 3 1
gretzky Objavljeno Februar 3, 2018 Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 pred 18 urami, DAMI34 pravi: bruham Meni tudi ne gredo. Ni šans. DAMI34, VS800, Akito in 1 other 3 1
Grut Objavljeno Februar 3, 2018 Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 pred 9 urami, GO_Tomi pravi: Vampi so ena tistih jedi, ki jo ljudje močno marajo ali močno ne marajo. Samo skrajnosti veljajo v tem primeru. Jaz jih nisem maral niti slučajno, niti za dnar, dokler jih ni nardila tašča enkrat pred 100 leti, ko sm bil še frišn v tisti hiši. In nisem mogel odklonit, se ni spodoblo. Vsi so jih jedli, zato sem vedel, da ne bom glih crknu, če bom še jaz zadegal žlico ali dve v usta. Sem preživel. In ugotovil, da je to zelo dobra jed. Ko sem jih pa začel sam pripravljati, so pa postali samo še boljši. Vampe bi, se mi zdi, lahko jedel vsak dan. pa še velik parmezana gor,pa 3 kajle kruha zravn....božanskooooooooooo.... Frenk 67, notranc, dr.looney in 3 others 3 3
VS800 Objavljeno Februar 3, 2018 Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 Ob 1. 2. 2018 ob 18:34, GO_Tomi pravi: Danes sem si pa vampe zaželel. In sem jih naredil Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana Riba ka riba notranc, maus, Ninč. in 3 others 4 2
maus Objavljeno Februar 3, 2018 Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 Ob 1. 2. 2018 ob 18:34, GO_Tomi pravi: Danes sem si pa vampe zaželel. In sem jih naredil Izdatno sem jih posul s ribanim parmezanom in zraven polokal pol litrčka terana uampiiiiiiiiii lahko moj prijatu postaneš .. tut kakšno besedo z mano spregovoriš, ko mi daš krožnik ali dva uampou GO_Tomi, gretzky, dr.looney in 6 others 1 8
VS800 Objavljeno Februar 3, 2018 Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 Pravkar, maus pravi: uampiiiiiiiiii lahko moj prijatu postaneš .. tut kakšno besedo z mano spregovoriš, ko mi daš krožnik ali dva uampou Tistutenvmp gretzky, maus, Grut in 5 others 1 7
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Februar 3, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 3, 2018 doma narjen je tabols Grut, Ella, maus in 9 others 12
Popularna objava Ella Objavljeno Februar 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 4, 2018 Ker se ne morem vozit z motorjem se pa v kuhinji izživljam...naj bo hitro pomlad, no! ...dokler se še v kombinezon spravim.... Čokolada... J.a.m.e.s, gretzky, bobi1001 in 10 others 11 2
maus Objavljeno Februar 4, 2018 Opozori Objavljeno Februar 4, 2018 pred 25 minutami, Ella pravi: Ker se ne morem vozit z motorjem se pa v kuhinji izživljam...naj bo hitro pomlad, no! ...dokler se še v kombinezon spravim.... se boš pa brez vozila zdele bo goveja župva, pražen krompir, kuhana govedina in zelena solata z bućnim oljem Akito, notranc, bobi1001 in 6 others 5 2 2
Ella Objavljeno Februar 4, 2018 Opozori Objavljeno Februar 4, 2018 Ta prav nedeljc! VS800, maus, bobi1001 in 1 other 1 3
maus Objavljeno Februar 4, 2018 Opozori Objavljeno Februar 4, 2018 pred 3 urami, Ella pravi: Ta prav nedeljc! jp ... ker je še mal govedine ostalo, jo bom zdele narezu, pa ćebulo narezu ... mau posoliu, popopru, kis in bućno olje not uliu .. pojedu ... pol prid pa po lupćka gretzky, dr.looney, Grut in 2 others 5
Ella Objavljeno Februar 4, 2018 Opozori Objavljeno Februar 4, 2018 (popravljeno) @maus...lupčka, ja... Popravljeno Februar 4, 2018. Popravil Ella maus, bobi1001, VS800 in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se