Grut Objavljeno Junij 8, 2018 Objavljeno Junij 8, 2018 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ...ena beseda..... kombinezon..... ...dve besede... odlična je bla ... 4
Toffsi Objavljeno Junij 8, 2018 Objavljeno Junij 8, 2018 pred 27 minutami, maiden pravi: pohorska omleta,naša....njami.... Iz kulinarike slika 2 2
Grut Objavljeno Junij 8, 2018 Objavljeno Junij 8, 2018 pred 22 minutami, Toffsi pravi: Iz kulinarike slika sej usen....je pa naša 3 1
Popularna objava ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Popularna objava Objavljeno Junij 10, 2018 Skuhu sem brodet 11
ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Objavljeno Junij 10, 2018 En fajni recept za cca 6 lačnih Slaba kila moke, žlica soli, cca pol litra vode, kvas in 10 žlic olivca 7
ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Objavljeno Junij 10, 2018 Cajt za en pir... testo naj malo naraste. Vmes ga še enkrat premesimo in pustimo da zraste na dvakratni volumen Na olivcu popražimo čebulo in zalijemo z vinom. Dodamo še paradižnik 9
ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Objavljeno Junij 10, 2018 Na vrtu naberemo vse kar je zeleno in spominja na začimbe Omako zagvircamo z tistim kar imamo. Hint omake ne smemo soliti niti pod razno. 20 do 25 slanih inčunov operemo pod vodo. Testo razdelimo na dve polovici 7
ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Objavljeno Junij 10, 2018 Pol testa razvlečemo po naoljenem plehu. Omako prelijemo čez testo in čez položimo inčune. Drugo polovico testa razvlečemo in položimo čez vse skupaj. Zavihamo robove, vse skupaj prenažemo z olivcem in napikamo z vilico. Komiško pogačo pečemo cca 20 do 25 minut in potem pokrijemo z prtom. Najboljša je če stoji vsaj 3 ure, da se vse lepo razmehča. 8
Popularna objava ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Popularna objava Objavljeno Junij 10, 2018 Najlepše gre dol z nekaj piva ali vina. Vmes se še malo deremo na tamauga, da naj pusti napol domače živali pri miru 12 1
ciciban Objavljeno Junij 10, 2018 Objavljeno Junij 10, 2018 Napol udomačene zverine. In prizorišče zločina 6 1
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Junij 10, 2018 Popularna objava Objavljeno Junij 10, 2018 Ena tahitra malca 12
izibajker Objavljeno Junij 13, 2018 Objavljeno Junij 13, 2018 Slike njama ne bom objavil, bom pa opisal problem. Smo delali včeraj Tiramisu, pa sem zgleda premočno kavo skuhal. In v njo tunkal Savoiardi kekse...Degustacija je bila šele v večernih urah, pol pa kr nekaj cajta nisem mogel zaspat. Zna bit, da je to zato, ker nisem streniran kofetar... 1 6
notranc Objavljeno Junij 13, 2018 Objavljeno Junij 13, 2018 (popravljeno) pred 45 minutami, ciciban pravi: A je na mizi Grško pivo ? Lp in uživajte Popravljeno Junij 13, 2018. Popravil notranc 2
Kugelschreiber Objavljeno Junij 13, 2018 Objavljeno Junij 13, 2018 1 hour ago, ciciban said: Grske zelenjave, origana in majarona nikakor ne morm pozabit. Tam res sije drugacno sonce. 2 1
Popularna objava notranc Objavljeno Junij 13, 2018 Popularna objava Objavljeno Junij 13, 2018 Evo brancini so pečeni 13
Popularna objava ciciban Objavljeno Junij 13, 2018 Popularna objava Objavljeno Junij 13, 2018 Jep Grško pivo. Solata pa nevem v čem je fora. Ali gre čist za psihološko foro, ker je to dopust ali je zelenjava res tako dobra. Je pa res, da nikjer ne šparajo z olivcem. Ko končaš z solato v talarju ostane 2 deci olivca. Mene v Grčiji najbolj fascinirajo pekarne. Izbira je huda in poleg kruha imajo še pecivo. Adijo pamet.. 17 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se