Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 1 minuto, dr.looney pravi:

...ena beseda..... kombinezon..... :ras:

...dve besede... odlična je bla ... :010

  • Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 27 minutami, maiden pravi:

pohorska omleta,naša....njami....

omleta.jpg

Iz kulinarike slika :lol1:

  • Haha 2
  • Zmeden 2
Objavljeno
pred 22 minutami, Toffsi pravi:

Iz kulinarike slika :lol1:

sej usen....je pa naša

  • Všeč mi je 3
  • Haha 1
Objavljeno

En fajni recept za cca 6 lačnih

Slaba kila moke, žlica soli, cca pol litra vode, kvas in 10 žlic olivca

IMG_20180606_123112.jpg

  • Všeč mi je 7
Objavljeno

Cajt za en pir... testo naj malo naraste. Vmes ga še enkrat premesimo in pustimo da zraste na dvakratni volumen

IMG_20180606_124913.jpg

Na olivcu popražimo čebulo in zalijemo z vinom. Dodamo še paradižnik

IMG_20180606_125544.jpg

IMG_20180606_130546.jpg

  • Všeč mi je 9
Objavljeno

Malo potenstamo in spijemo 

IMG_20180606_134618.jpg

  • Všeč mi je 7
Objavljeno

Na vrtu naberemo vse kar je zeleno in spominja na začimbe

IMG_20180606_125021.jpg

IMG_20180606_125230.jpg

Omako zagvircamo z tistim kar imamo. Hint omake ne smemo soliti niti pod razno. 20 do 25 slanih inčunov operemo pod vodo. Testo razdelimo na dve polovici

  • Všeč mi je 7
Objavljeno

Pol testa razvlečemo po naoljenem plehu. Omako prelijemo čez testo in čez položimo inčune. Drugo polovico testa razvlečemo in položimo čez vse skupaj. Zavihamo robove, vse skupaj prenažemo z olivcem in napikamo z vilico.

IMG_20180606_141605.jpg

Komiško pogačo pečemo cca 20 do 25 minut in potem pokrijemo z prtom. Najboljša je če stoji vsaj 3 ure, da se vse lepo razmehča.

IMG_20180606_150637.jpg

  • Všeč mi je 8
Objavljeno

Napol udomačene zverine. In prizorišče zločina

IMG_20180606_183348.jpg

IMG_20180603_140708.jpg

  • Všeč mi je 6
  • Haha 1
Objavljeno

Njami onlajn.   :worship:

IMG_6732.JPG.8c8efc2d786c8c1b70c4b6c92173056a.JPG

  • Všeč mi je 7
Objavljeno

Slike njama ne bom objavil, bom pa opisal problem. Smo delali včeraj Tiramisu, pa sem zgleda premočno kavo skuhal. In v njo tunkal Savoiardi kekse...Degustacija je bila šele v večernih urah, pol pa kr nekaj cajta nisem mogel zaspat. Zna bit, da je to zato, ker nisem streniran kofetar...

  • Všeč mi je 1
  • Haha 6
Objavljeno (popravljeno)
pred 45 minutami, ciciban pravi:

IMG_20180612_180904.jpg

A je na mizi Grško pivo ?:hmm:

Lp in uživajte

Popravljeno . Popravil notranc
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
1 hour ago, ciciban said:

IMG_20180612_180904.jpg

Grske zelenjave, origana in majarona nikakor ne morm pozabit. Tam res sije drugacno sonce. 

  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

malca...

20180615_111947.thumb.jpg.6d92c110c9728a767d6a8655713ea369.jpg

  • Všeč mi je 8
Objavljeno

20180616_183706.thumb.jpg.3a2a1f74ee340c13c1f6846f63efe803.jpg

  • Všeč mi je 8

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!