VS800 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 pred 21 minutami, Zivnorc pravi: ... hja... to je tko... če živiš u gmajni.... ... jest sem bolj šparown z drvmi.... tako sem na moj način zmanjšal količino potrošenih drv na minimum... .pa jaz imam bosanski pločevinasti sač, pri čemer je potrebno biti bolj pazljiv, da se kaj ne zažge... če imaš litoželeznega, ni treba toliko paziti.... pred 24 minutami, Frenk 67 pravi: Hvala! Precej komplicirano, najbrž "usavršeno" z leti izkušenj. Jst u gmajni poleg bajte neredim eno plitko luknjo, počistim okolico in zakurim, gor dam tud oglje. Ko se dobr razgori, dam del žerjavice na stran, položim gor sač in nanj žejavico. Po kakšnih uri zakurim zraven še eno kurišče, odkrijem sač, obrnem meso, pomešam zelenjavo in prestavim na novo kurišče še za eno uro. Gledat morš samo, da so kosi mesa približno enako veliki. Zivnorc, Ella in Ninč. 3
Popularna objava nejc74 Objavljeno Avgust 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 (popravljeno) jaz isto kurim posebej, pa z lopato mečem oglje spodaj ali zgoraj, lepo po potrebi. Pred mnogimi leti, ko sem učil "podpekomojstrstva" sem kremiral lepo telečjo kračo v za pest velik oglen ostanek. Kljub litoželeznemu saču je bilo kurjenje na pokrovu daleč premočna zadeva. Telecja vratovina za dve osebi :), zelenjava pa za dekleta in zene: Popravljeno Avgust 30, 2018. Popravil nejc74 Frenk 67, VS800, bajkr88 in 9 others 11 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... hja... to je tko... če živiš u gmajni.... ... jest sem bolj šparown z drvmi.... tako sem na moj način zmanjšal količino potrošenih drv na minimum... .pa jaz imam bosanski pločevinasti sač, pri čemer je potrebno biti bolj pazljiv, da se kaj ne zažge... če imaš litoželeznega, ni treba toliko paziti.... jst ma glinengain je tud treba pazi, da ni prevroče.
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Avgust 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 On-line Sinji vrh - se splača!! Dark, notranc, DAMI34 in 8 others 11
tomaz69 Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 orehovi, topli...njamiiiii VS800 in Akito 2
VS800 Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 pred 3 minutami, tomaz69 pravi: orehovi, topli...njamiiiii po petnajstih urah še kr topli.....da ni kle kaksna kemija umes Ninč. in maus 2
tomaz69 Objavljeno Avgust 31, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2018 ma ne ne ne, brez skrbi, so bli topli, samo sem vam hotel mal sline nardit maus in VS800 2
notranc Objavljeno September 1, 2018 Opozori Objavljeno September 1, 2018 kuhamo..., le kaj? Lp, n dr.looney, Ninč., pik1 in 7 others 9 1
bajkr88 Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 Ninč., Akito, Zivnorc in 5 others 8
Mavti Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 puding dr.looney, Akito, Ninč. in 4 others 7
maus Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 ohlajena kuhana govedina, čebula, popr, bučno olje, kis ... tok hitr zgoutou, da sliku nism Ninč., Zivnorc, dr.looney in 4 others 7
dr.looney Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: ohlajena kuhana govedina, čebula, popr, bučno olje, kis ... tok hitr zgoutou, da sliku nism Jesihflajš..... po domač..... maus, notranc, VS800 in 2 others 2 3
maus Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 Pravkar, dr.looney pravi: Jesihflajš..... po domač..... komarke tut bliz zdj ne pridejo ... če bi dau pa še kakšn kuhan jajc notr (ni se mi dalo kuhat), bi pa še molje pobou dr.looney, Ella, notranc in 1 other 1 2 1
dr.looney Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 5 minutami, maus pravi: komarke tut bliz zdj ne pridejo ... če bi dau pa še kakšn kuhan jajc notr (ni se mi dalo kuhat), bi pa še molje pobou .....ta cajt k si govedino rezu bi ble tut jajce kuhane..... ccccc..... Ninč. in maus 2
maus Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .....ta cajt k si govedino rezu bi ble tut jajce kuhane..... ccccc..... nehi se umešavat kaj bi vse js moru ... lohka bi zraven, ko sm rezu govedino, tut salte delu, pa nism dobr je blo pa vseeno dr.looney 1
dr.looney Objavljeno September 2, 2018 Opozori Objavljeno September 2, 2018 pred 7 minutami, maus pravi: nehi se umešavat kaj bi vse js moru ... lohka bi zraven, ko sm rezu govedino, tut salte delu, pa nism dobr je blo pa vseeno ..... ce b salte zravn delu..... ne b nc jedu k bi si vse prste stran porezu..... maus 1
Popularna objava notranc Objavljeno September 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2018 Ninč., dr.looney, GO_Tomi in 8 others 11
Popularna objava Mavti Objavljeno September 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2018 goveja juha za začetek po tem sem pa moral okus popravit, mmm......... RobiRoberto, maus, Dark in 7 others 10
Popularna objava Zivnorc Objavljeno September 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2018 ...vsi siti.... ...vsi zadovoljni.. Mavti, Frenk 67, Dark in 12 others 5 9 1
notranc Objavljeno September 5, 2018 Opozori Objavljeno September 5, 2018 predjed DAMI34, maus, Mavti in 7 others 8 1 1
Popularna objava notranc Objavljeno September 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2018 in še glavna jed za večerjo Frenk 67, DAMI34, Mavti in 7 others 10
Popularna objava notranc Objavljeno September 5, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2018 tole je ratal... Dark, RobiRoberto, Ella in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se