Popularna objava GO_Tomi Objavljeno September 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 30, 2018 On 9/28/2018 at 7:36 AM, GO_Tomi said: Evo, Gusti so tu! Navali narode na hrano!!! novica v SLO Nanašajoč se na zgornjo objavo ... pira je kolkor češ, iz kjer češ. Vina tudi. Za jest pa ... majka mila, zakaj nimam 7 želodcev Bmflar, J.a.m.e.s, Ella in 14 others 14 1 1 1
Popularna objava Akito Objavljeno September 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno September 30, 2018 ...tole moje je proti tistemu zgoraj prava "srotica"...ampak ne bi tega menjala za nič...je včeraj prav sedel tale štrudl in belokrajnska prosta poftica, ko sem premražena po šihtu odvijugala do nekam med Metliko in Črnomljem... VS800, Ella, GO_Tomi in 10 others 13
GO_Tomi Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 23 hours ago, Akito said: štrudl in belokrajnska prosta poftica Jst menjam za kos jabolčnega štrudla vse "tisto zgoraj". Če pa navržeš še prosto, pol pa šenkam še taljane Bmflar, Akito, Zivnorc in 1 other 1 1 2
Popularna objava GO_Tomi Objavljeno Oktober 1, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 Včeraj, Idrija (kje pa drugje) ps To sm vse jst pojedu, tko da če me povabiš na kosilo, veš, s kolko hrane je potrebno računat ... bajkr88, Quest, dr.looney in 9 others 10 2
Bmflar Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 pred 1 minuto, GO_Tomi pravi: Včeraj, Idrija (kje pa drugje) ps To sm vse jst pojedu, tko da če me povabiš na kosilo, veš, s kolko hrane je potrebno računat ... Hmmm, škoda da si mogu lačen od mize Zakaj so ti dali samo predjed Zivnorc, schwantz, dr.looney in 4 others 1 6
Igi Pop Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 pred 41 minutami, GO_Tomi pravi: Včeraj, Idrija (kje pa drugje) ps To sm vse jst pojedu, tko da če me povabiš na kosilo, veš, s kolko hrane je potrebno računat ... Sem ljubitelj žlikrofov. V kateri oštariji si jedel? dr.looney 1
GO_Tomi Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 18 minutes ago, Igi Pop said: Sem ljubitelj žlikrofov. V kateri oštariji si jedel? Barbara, v isti stavbi kot je Antonijev rov. One z gobami bi danes preskočil, tiste z ocvirki bi dodatno poocvirkal, oni z golažem so bili pa popolni. Igi Pop 1
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 33 minutes ago, GO_Tomi said: Barbara, v isti stavbi kot je Antonijev rov. One z gobami bi danes preskočil, tiste z ocvirki bi dodatno poocvirkal, oni z golažem so bili pa popolni. Hecno. Pr naš hiš, imajo žlikrofi posebn status. Delajo se po vseh predpisih in pravilih, kompromisov ni! Od vedno, za vedno. Streglo se jih je z golažem ali ragujem. In jez jih prvih 20 let lajfa nism maral. Sm dobil pašto. Nism jih jedel do cca leta 2000, ko sm jih pri Metki na Črnem vrhu, prvič dobil zravn pečenke.......od takrat, čist opredeljen.. pr golažu/raguju, me je vedno motla sladkost krompirja z ocvirki in kislosti paradajza. Meni osebno, katastrofalna kombinacija. Pr Barbari pa klofnem po žlikrofih z baklco, ker jo res znajo narest. Igi Pop, Zivnorc in GO_Tomi 3
J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 Ella, GO_Tomi, VS800 in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2018 Takoj po vrnitvi nazaj domov, jabolčni štrudelj "intervenozno" ... Ella, Akito, schwantz in 3 others 3 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 Bodoča Božična orehova potica iz domačih orehov v tretji fazi priprave ("umetno sušenje orehov). Akito, notranc, dr.looney in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 pred 22 urami, Kugelschreiber pravi: Pr Barbari pa klofnem po žlikrofih z baklco, ker jo res znajo narest. ...a pol si kar dostikrat pri Barbari? ... Kugelschreiber in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 Gostilna Barbara Idrija. Gdaj sem bil zadnjič v njej? dr.looney in Zivnorc 2
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 2, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2018 (popravljeno) 41 minutes ago, Zivnorc said: ...a pol si kar dostikrat pri Barbari? ... u bistvu, je ona pr meni več al manj. Pa ne zna baklce narest. @RobiRoberto, živnorc se mal norca dela, ker je tud moja bolš polovica-Barbara. In ker ravno o fuzbalu govorimo...mesi mesi mesi Popravljeno Oktober 2, 2018. Popravil Kugelschreiber Zivnorc, J.a.m.e.s, notranc in 4 others 3 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 Moja najlubša sladica, posušeni jabolčni krhlji, iz domačih (Kanomeljskih) jabolk. HVALA moji dragi, ki je že pred precej časa kupila "sušilnik" in da ima voljo pripraviti jabolka za sušenje v tem sušilniku. Zivnorc, Akito, Spelca123 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 3, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2018 (popravljeno) Ker sem se vedno trudil da nebi bil "polovičar", sem pravkar šel v delavnico, kjer moja draga suši jabolčne krhlje in fotografiral kakšen je sušilnik pri tem ugotovil, da se je posušila še ena runda jabolčnih krhljev ... Popravljeno Oktober 3, 2018. Popravil RobiRoberto VS800, Zivnorc in Akito 3
Popularna objava VS800 Objavljeno Oktober 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 Tole učeri doma spacou.....pečena buča, notr pa paradajzova omaka z kozicami + tamehk sveži sir Zivnorc, GO_Tomi, pik1 in 9 others 12
RobiRoberto Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 Niso mi všeč samo posušeni jabolčni krhlji, ampak tudi jabolčni kompot "z dodatki". HVALA, saj veste komu. GO_Tomi, Zivnorc, VS800 in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 pred 16 minutami, RobiRoberto pravi: HVALA, saj veste komu. .... moji dragi?... VS800 in RobiRoberto 1 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 Ne tvoji, ampak moji ... VS800, Zivnorc in Igi Pop 1 2
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 pred 1 uro, VS800 pravi: Tole učeri doma spacou.....pečena buča, notr pa paradajzova omaka z kozicami + tamehk sveži sir ..... lacna..... .... kdaj lohk pridem? ..... .... Ninč., maus, Zivnorc in 1 other 4
VS800 Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 Pravkar, dr.looney pravi: ..... lacna..... .... kdaj lohk pridem? ..... .... 3.10.2018 ob devetih zvečer notranc, Zivnorc, maus in 2 others 1 2 1 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 pred 38 minutami, dr.looney pravi: ..... lacna..... .... kdaj lohk pridem? ..... .... ... prašiči pojedli.... dr.looney, VS800, maus in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 pred 12 minutami, Zivnorc pravi: ... prašiči pojedli.... ..... sej jest bom pa prašiča...... Ninč., VS800 in Zivnorc 1 2
VS800 Objavljeno Oktober 4, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2018 pred 2 minutami, dr.looney pravi: ..... sej jest bom pa prašiča...... isto je zanč ena kolegica na glas govorila.....no pa je ni več (kolegice) Frenk 67, Alla, Ninč. in 6 others 4 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se