izibajker Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 (popravljeno) pred 21 urami, notranc pravi: Mi ga včasih doma narežemo in spaniramo. Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni... Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi.... Popravljeno November 9, 2018. Popravil izibajker notranc, RobiRoberto, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava Grut Objavljeno November 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 9, 2018 ... k sm biu ceu let pridn,mij mikvaušk že prnesu prvo rundo ... Quest, Akito, notranc in 9 others 12
Igi Pop Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 Ob 3. 11. 2018 ob 22:39, Rogerg pravi: sam holesterol, ampak dobr k svina Bmflar 1
Igi Pop Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 pred 1 uro, izibajker pravi: Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni... Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi.... V Črni gori spil 1 dcl vina Vranac. Nekaj najboljšega v življenju. Doma spil celo buteljko, nič posebnega. Popolnoma se strinjam s tabo. pred 22 urami, Zivnorc pravi: ….mmmmm...pa atomski kupus…. ….al pa đuveč s ovčjim mesom….. ...emmmm… ...sem se malo vozil po hosti...pa sem našel tole. ...a je tole za spohat...al bolje za gobovo župo?!?... …. .. .. .. . . ….dobim obiske…. Rdeča mušnica ni strupena, ima pa močne haluciogene učinke. Baje je super ampak ne bom preizkusil. thumper, notranc, Akito in 3 others 3 3
notranc Objavljeno November 9, 2018 Opozori Objavljeno November 9, 2018 pred 2 urami, izibajker pravi: Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni... Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi.... Res je enaka hrana in pijača je tudi meni v različnih okloljih drugačnega okusa, ampak po moje ima tudi družba s katero jo uživaš kaj pri tem. Recimo meni na morju travarica paše, doma pa je ne zamenjam za dober šnopček. Lp, n dr.looney, Akito, Quest in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 (popravljeno) pred 15 urami, Igi Pop pravi: V Črni gori spil 1 dcl vina Vranac. Nekaj najboljšega v življenju. Doma spil celo buteljko, nič posebnega. Popolnoma se strinjam s tabo. Odvisno kaj si pil, ni vsak Vranac isti. Plantaže imajo naprimer namizni ali buteljčni Vranac, ki ni nič posebnega , imajo pa tudi Kraljevski Vranac, Pro Corde, Reserve in Vranac Stari Podrum, ki pa znajo bit zares vrhunski. Popravljeno November 10, 2018. Popravil Frenk 67 dr.looney, Bmflar, izibajker in 1 other 4
Popularna objava Bmflar Objavljeno November 10, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 10, 2018 Prej Pol Akito, Mavti, notranc in 8 others 7 4
ProdriveR Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 Neki bi vas prosu. A je možnost,da zraven dopišete še KJE ste to jedli. Da vem, če se kdaj potikam po tistih koncih, kje majo dobr za jest Akito 1
notranc Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 Bmflar, VS800, RobiRoberto in 5 others 8
vandrovec Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 Kar sline tečejo...to je pa lepše videt, kot motor. Kje se da to dobit? notranc 1
Bmflar Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 Na pred 2 urami, Bmflar pravi: Prej Pol Gostilnica Orle notranc 1
thumper Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 pred 8 minutami, vandrovec pravi: Kar sline tečejo...to je pa lepše videt, kot motor. Kje se da to dobit? sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. o šit..pomanjševalnica od "gostilne" .. sam deluje pa kot povečevalnica teka.. vandrovec, Bmflar in notranc 1 2
vandrovec Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 Pravkar, thumper pravi: sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. Kaj pa pri notrancu, tam piše Olive Dei in Colli Romani... notranc 1
thumper Objavljeno November 10, 2018 Opozori Objavljeno November 10, 2018 pr njemu doma - ja pa saj vidiš da je flaša brez etikete .. notranc, Bmflar in vandrovec 2 1
notranc Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 10 urami, thumper pravi: pr njemu doma - ja pa saj vidiš da je flaša brez etikete .. Bravo pravi Šerlok si izibajker, bobi1001, Akito in 2 others 1 4
Bmflar Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 12 urami, thumper pravi: sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. o šit..pomanjševalnica od "gostilne" .. sam deluje pa kot povečevalnica teka.. Še en Šerlok bobi1001 in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 Akito, sesir, Bmflar in 6 others 8 1
mato295 Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 17 hours ago, Bmflar said: Te rebra pa niso bila dobro pripravljena. Dobro je takrat, ko kost potegneš ven, ne da jih obiraš. bobi1001 in vandrovec 1 1
bobi1001 Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 Ninč., Bmflar, thumper in 5 others 5 1 2
Mavti Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 Danes kosilo; Martinov restankrompir Martinova gos ups pomota je kar pečenka zraven še pretlačena jabolka sladica pa puding rezultat vse prazno in težkodihanje na kavču mater je fajn PS vino je bilo tud zraven izibajker, vandrovec, Quest in 5 others 7 1
Bmflar Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 1 uro, mato295 pravi: Te rebra pa niso bila dobro pripravljena. Dobro je takrat, ko kost potegneš ven, ne da jih obiraš. TA rebra so bila več kot odlično pripravljena, lahko me pa povabiš na svoj izdelek, da bom vedel kako mi je všeč Mavti, notranc, 3nity in 4 others 4 3
vandrovec Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Bmflar pravi: TA rebra so bila več kot odlično pripravljena, lahko me pa povabiš na svoj izdelek, da bom vedel kako mi je všeč Potem je bila slika bolj slabe kakovosti, ker tudi krompir ni bil videt preveč slasten ...pa vse skupaj kar na pladnju, brez krožnika, kot za... Popravljeno November 11, 2018. Popravil vandrovec
Bmflar Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 53 minutami, vandrovec pravi: Potem je bila slika bolj slabe kakovosti, ker tudi krompir ni bil videt preveč slasten ...pa vse skupaj kar na pladnju, brez krožnika, kot za... Ne razumeš se ti u moderno postrežbo vidim . . . . . . . . . . . . . . .... tko kt jest Ninč., dr.looney, bobi1001 in 1 other 4
thumper Objavljeno November 11, 2018 Opozori Objavljeno November 11, 2018 pred 8 urami, notranc pravi: Bravo pravi Šerlok si pred 7 urami, Bmflar pravi: Še en Šerlok my hungry twin.. bobi1001, vandrovec, Bmflar in 1 other 4
Popularna objava Akito Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 11, 2018 ...goske ali račke našim niso dobre....je bila kar navadna filana biba pa nekaj drugega meska v omaki in kup prilog...pa jogurtova strjenka ahhhh... ..amm...no pa vinček tud..... vandrovec, Bmflar, bobi1001 in 8 others 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se