Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
  Ob 8. 11. 2018 ob 17:14, notranc pravi:

Mi ga včasih doma narežemo in spaniramo. 

Expand  

Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni...

Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi....

Popravljeno . Popravil izibajker
  • Všeč mi je 4
Objavljeno
  Ob 3. 11. 2018 ob 21:39, Rogerg pravi:

IMG_20181103_180258.jpg

IMG_20181103_180246.jpg

Expand  

sam holesterol, ampak dobr k svina

  • Všeč mi je 1
Objavljeno
  Ob 9. 11. 2018 ob 15:03, izibajker pravi:

Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni...

Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi....

Expand  

V Črni gori spil 1 dcl vina Vranac. Nekaj najboljšega v življenju. Doma spil celo buteljko, nič posebnega. Popolnoma se strinjam s tabo.

  Ob 8. 11. 2018 ob 18:05, Zivnorc pravi:

….mmmmm...pa atomski kupus….

….al pa đuveč s ovčjim mesom…..    :P

 

...emmmm… ...sem se malo vozil po hosti...pa sem našel tole.

...a je tole za spohat...al bolje za gobovo župo?!?...   :D

20181108_151237.thumb.jpg.99132ed72e32cc5e5553eded523e7262.jpg

….

..

..

..

.

.

….dobim obiske….   :devil:

Expand  

Rdeča mušnica ni strupena, ima pa močne haluciogene učinke. Baje je super ampak ne bom preizkusil.

  • Všeč mi je 3
  • Haha 3
Objavljeno
  Ob 9. 11. 2018 ob 15:03, izibajker pravi:

Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni...

Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi....

Expand  

Res je  enaka hrana in pijača je tudi meni v različnih okloljih drugačnega okusa, ampak po moje ima tudi družba s katero jo uživaš kaj pri tem.

Recimo meni na morju travarica paše, doma pa je ne zamenjam za dober šnopček.

Lp, n

  • Všeč mi je 5
Objavljeno (popravljeno)
  Ob 9. 11. 2018 ob 16:51, Igi Pop pravi:

V Črni gori spil 1 dcl vina Vranac. Nekaj najboljšega v življenju. Doma spil celo buteljko, nič posebnega. Popolnoma se strinjam s tabo.

Expand  

Odvisno kaj si pil, ni vsak Vranac isti. Plantaže imajo naprimer namizni ali buteljčni Vranac, ki ni nič posebnega , imajo pa tudi Kraljevski Vranac, Pro Corde, Reserve in Vranac Stari Podrum, ki pa znajo bit zares vrhunski.

Popravljeno . Popravil Frenk 67
  • Všeč mi je 4
Objavljeno

Neki bi vas prosu. A je možnost,da zraven dopišete še KJE ste to jedli.  Da vem, če se kdaj potikam po tistih koncih, kje majo dobr za jest B)

  • Haha 1
Objavljeno

Kar sline tečejo...to je pa lepše videt, kot motor. Kje se da to dobit? :huh:

  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Na

  Ob 10. 11. 2018 ob 16:32, Bmflar pravi:

Prej :naughty:

 

Photo 10-11-2018, 14 26 39.jpg

Pol :blush:

 

Photo 10-11-2018, 14 42 52.jpg

Expand  

  Gostilnica Orle

  • Všeč mi je 1
Objavljeno
  Ob 10. 11. 2018 ob 19:20, vandrovec pravi:

Kar sline tečejo...to je pa lepše videt, kot motor. Kje se da to dobit? :huh:

Expand  

sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. :naughty:

o šit..pomanjševalnica od "gostilne" .. :D sam deluje pa kot povečevalnica teka.. :OK:

  • Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
  Ob 10. 11. 2018 ob 19:30, thumper pravi:

sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. :naughty:

Expand  

Kaj pa pri notrancu, tam piše Olive Dei in Colli Romani...:hmm:

  • Všeč mi je 1
Objavljeno

pr njemu doma - ja pa saj vidiš da je flaša brez etikete ..

  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
  Ob 10. 11. 2018 ob 20:14, thumper pravi:

pr njemu doma - ja pa saj vidiš da je flaša brez etikete ..

Expand  

Bravo pravi Šerlok si

  • Hvala 1
  • Haha 4
Objavljeno
  Ob 10. 11. 2018 ob 19:30, thumper pravi:

sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. :naughty:

o šit..pomanjševalnica od "gostilne" .. :D sam deluje pa kot povečevalnica teka.. :OK:

Expand  

Še en Šerlok :naughty:

  • Haha 2
Objavljeno

:worship:   :inlove:

IMG_9001.JPG.f3cc84b1de2e1a1962c440b9ec968157.JPG

:OK:

IMG_9002.JPG.8cc5ab4d9799f67ece785302eedb6fa4.JPG

  • Všeč mi je 8
  • Hvala 1
Objavljeno
  Ob 10. 11. 2018 ob 16:32, Bmflar pravi:

Photo 10-11-2018, 14 42 52.jpg

Expand  

Te rebra pa niso bila dobro pripravljena. Dobro je takrat, ko kost potegneš ven, ne da jih obiraš.

  • Všeč mi je 1
  • Zmeden 1
Objavljeno

slavonska-torta-6-4.jpg.f8ad5956791f10b94d57f28058775197.jpg

  • Všeč mi je 5
  • Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno

Danes kosilo;:) Martinov restankrompirRezultat iskanja slik za slike restan krompir peÄenka

Martinova gos ups pomota je kar pečenkaRezultat iskanja slik za slike restan krompir peÄenka

zraven še pretlačena jabolkaRezultat iskanja slik za slike Äežana

sladica pa pudingRezultat iskanja slik za slike puding

rezultat  vse praznoimage.jpeg.6b29d5647b6d46977052c81c921de52a.jpeg

in težkodihanje na kavču :blush:mater je fajn:naughty:

PS vino je bilo tud zraven:whistle:Rezultat iskanja slik za slike rebula

  • Všeč mi je 7
  • Haha 1
Objavljeno
  Ob 11. 11. 2018 ob 9:41, mato295 pravi:

Te rebra pa niso bila dobro pripravljena. Dobro je takrat, ko kost potegneš ven, ne da jih obiraš.

Expand  

TA rebra so bila več kot odlično pripravljena, lahko me pa povabiš na svoj izdelek, da bom vedel kako mi je všeč :blush:

  • Všeč mi je 4
  • Haha 3
Objavljeno (popravljeno)
  Ob 11. 11. 2018 ob 11:14, Bmflar pravi:

TA rebra so bila več kot odlično pripravljena, lahko me pa povabiš na svoj izdelek, da bom vedel kako mi je všeč :blush:

Expand  

Potem je bila slika bolj slabe kakovosti, ker tudi krompir ni bil videt preveč slasten :hmm:

...pa vse skupaj kar na pladnju, brez krožnika, kot za...:afro1:

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno
  Ob 11. 11. 2018 ob 12:25, vandrovec pravi:

Potem je bila slika bolj slabe kakovosti, ker tudi krompir ni bil videt preveč slasten :hmm:

...pa vse skupaj kar na pladnju, brez krožnika, kot za...:afro1:

Expand  

Ne razumeš se ti u moderno postrežbo vidim :blush:

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.... tko kt jest :naughty:

  • Haha 4
Objavljeno
  Ob 11. 11. 2018 ob 6:38, notranc pravi:

Bravo pravi Šerlok si

Expand  

 

  Ob 11. 11. 2018 ob 8:06, Bmflar pravi:

Še en Šerlok :naughty:

Expand  

my hungry twin..

  • Haha 4

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!