izibajker Objavljeno November 9, 2018 Objavljeno November 9, 2018 (popravljeno) Ob 8. 11. 2018 ob 17:14, notranc pravi: Mi ga včasih doma narežemo in spaniramo. Expand Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni... Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi.... Popravljeno November 9, 2018. Popravil izibajker 4
Popularna objava Grut Objavljeno November 9, 2018 Popularna objava Objavljeno November 9, 2018 ... k sm biu ceu let pridn,mij mikvaušk že prnesu prvo rundo ... 12
Igi Pop Objavljeno November 9, 2018 Objavljeno November 9, 2018 Ob 3. 11. 2018 ob 21:39, Rogerg pravi: Expand sam holesterol, ampak dobr k svina 1
Igi Pop Objavljeno November 9, 2018 Objavljeno November 9, 2018 Ob 9. 11. 2018 ob 15:03, izibajker pravi: Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni... Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi.... Expand V Črni gori spil 1 dcl vina Vranac. Nekaj najboljšega v življenju. Doma spil celo buteljko, nič posebnega. Popolnoma se strinjam s tabo. Ob 8. 11. 2018 ob 18:05, Zivnorc pravi: ….mmmmm...pa atomski kupus…. ….al pa đuveč s ovčjim mesom….. ...emmmm… ...sem se malo vozil po hosti...pa sem našel tole. ...a je tole za spohat...al bolje za gobovo župo?!?... …. .. .. .. . . ….dobim obiske…. Expand Rdeča mušnica ni strupena, ima pa močne haluciogene učinke. Baje je super ampak ne bom preizkusil. 3 3
notranc Objavljeno November 9, 2018 Objavljeno November 9, 2018 Ob 9. 11. 2018 ob 15:03, izibajker pravi: Ne vem če sem ga dvakrat jedel v vseh teh letih od vojaških cajtov. Ampak takrat je pasalo najbrž prav zaradi okoliščin, taborni ogenj pa improvizacija v pripravi so doprinesli k okusu... Se spomnim, ko je nekoč en strojevodja pravil, da mu je jota s klobaso pogreta v tisti plehnati kanglici v kotlu parne lokomotive teknila za prste obliznit. Stokrat bolj kot v kaki gostilni... Ista hrana v različnih okoljih lahko deluje na brbončice zelo nepredvidljivo. Eno poletje smo na Hvaru kar nekaj lokalnega vinca spili. Grk ali Žut se mu je reklo. Pa smo zadnji dan pred odhodom vzeli par flaš še za domov. Pa u hladilni torbi smo gà peljali. Ampak doma ni tekel tako okusno po grlu, kot par dni nazaj v Jelsi.... Expand Res je enaka hrana in pijača je tudi meni v različnih okloljih drugačnega okusa, ampak po moje ima tudi družba s katero jo uživaš kaj pri tem. Recimo meni na morju travarica paše, doma pa je ne zamenjam za dober šnopček. Lp, n 5
Frenk 67 Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 (popravljeno) Ob 9. 11. 2018 ob 16:51, Igi Pop pravi: V Črni gori spil 1 dcl vina Vranac. Nekaj najboljšega v življenju. Doma spil celo buteljko, nič posebnega. Popolnoma se strinjam s tabo. Expand Odvisno kaj si pil, ni vsak Vranac isti. Plantaže imajo naprimer namizni ali buteljčni Vranac, ki ni nič posebnega , imajo pa tudi Kraljevski Vranac, Pro Corde, Reserve in Vranac Stari Podrum, ki pa znajo bit zares vrhunski. Popravljeno November 10, 2018. Popravil Frenk 67 4
Popularna objava Bmflar Objavljeno November 10, 2018 Popularna objava Objavljeno November 10, 2018 Prej Pol 7 4
ProdriveR Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 Neki bi vas prosu. A je možnost,da zraven dopišete še KJE ste to jedli. Da vem, če se kdaj potikam po tistih koncih, kje majo dobr za jest 1
vandrovec Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 Kar sline tečejo...to je pa lepše videt, kot motor. Kje se da to dobit? 1
Bmflar Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 Na Ob 10. 11. 2018 ob 16:32, Bmflar pravi: Prej Pol Expand Gostilnica Orle 1
thumper Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 19:20, vandrovec pravi: Kar sline tečejo...to je pa lepše videt, kot motor. Kje se da to dobit? Expand sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. o šit..pomanjševalnica od "gostilne" .. sam deluje pa kot povečevalnica teka.. 1 2
vandrovec Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 19:30, thumper pravi: sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. Expand Kaj pa pri notrancu, tam piše Olive Dei in Colli Romani... 1
thumper Objavljeno November 10, 2018 Objavljeno November 10, 2018 pr njemu doma - ja pa saj vidiš da je flaša brez etikete .. 2 1
notranc Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 20:14, thumper pravi: pr njemu doma - ja pa saj vidiš da je flaša brez etikete .. Expand Bravo pravi Šerlok si 1 4
Bmflar Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 19:30, thumper pravi: sej vidš de pr klinčeumu bmflarju na cukru piše gostilna orle.. o šit..pomanjševalnica od "gostilne" .. sam deluje pa kot povečevalnica teka.. Expand Še en Šerlok 2
mato295 Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Ob 10. 11. 2018 ob 16:32, Bmflar pravi: Expand Te rebra pa niso bila dobro pripravljena. Dobro je takrat, ko kost potegneš ven, ne da jih obiraš. 1 1
Mavti Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Danes kosilo; Martinov restankrompir Martinova gos ups pomota je kar pečenka zraven še pretlačena jabolka sladica pa puding rezultat vse prazno in težkodihanje na kavču mater je fajn PS vino je bilo tud zraven 7 1
Bmflar Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Ob 11. 11. 2018 ob 9:41, mato295 pravi: Te rebra pa niso bila dobro pripravljena. Dobro je takrat, ko kost potegneš ven, ne da jih obiraš. Expand TA rebra so bila več kot odlično pripravljena, lahko me pa povabiš na svoj izdelek, da bom vedel kako mi je všeč 4 3
vandrovec Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 (popravljeno) Ob 11. 11. 2018 ob 11:14, Bmflar pravi: TA rebra so bila več kot odlično pripravljena, lahko me pa povabiš na svoj izdelek, da bom vedel kako mi je všeč Expand Potem je bila slika bolj slabe kakovosti, ker tudi krompir ni bil videt preveč slasten ...pa vse skupaj kar na pladnju, brez krožnika, kot za... Popravljeno November 11, 2018. Popravil vandrovec
Bmflar Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Ob 11. 11. 2018 ob 12:25, vandrovec pravi: Potem je bila slika bolj slabe kakovosti, ker tudi krompir ni bil videt preveč slasten ...pa vse skupaj kar na pladnju, brez krožnika, kot za... Expand Ne razumeš se ti u moderno postrežbo vidim . . . . . . . . . . . . . . .... tko kt jest 4
thumper Objavljeno November 11, 2018 Objavljeno November 11, 2018 Ob 11. 11. 2018 ob 6:38, notranc pravi: Bravo pravi Šerlok si Expand Ob 11. 11. 2018 ob 8:06, Bmflar pravi: Še en Šerlok Expand my hungry twin.. 4
Popularna objava Akito Objavljeno November 11, 2018 Popularna objava Objavljeno November 11, 2018 ...goske ali račke našim niso dobre....je bila kar navadna filana biba pa nekaj drugega meska v omaki in kup prilog...pa jogurtova strjenka ahhhh... ..amm...no pa vinček tud..... 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se